N_Igma Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Аре да се пхваля, успях да я изтегля (след много прекъсвания) Та имам няколко въпроса. На мисията на Ryder в която трябва да се ограби нациналнага гвардия (Robbing Uncle Sam) Задигам кашоните, избивам тея дето ме гоня и спирам да хвърлям кашони. И изведнъя тоя както си държи кашончето и гърми ся кво постоянно ли трябва да хвърлям!? Още един въпрос. Дигна ми се респекта и ми казва че мога да контролирам банда от 3-ма. Как да ги накарам да ме следват и т.н ЕДИТ: да същата мисия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Аре да се пхваля, успях да я изтегля (след много прекъсвания) Та имам няколко въпроса. На мисията на Ryder в която трябва да се ограби нациналнага гвардия (Robbing Uncle Sam) Задигам кашоните, избивам тея дето ме гоня и спирам да хвърлям кашони. И изведнъя тоя както си държи кашончето и гърми ся кво постоянно ли трябва да хвърлям!? <{POST_SNAPBACK}> mi az i 1 ka6on ne hvarlih i si q minah bez da gramna. edit:nali za onaq misiq deto gi tovari6 1-vo s motokara ? 2EDIT mi to trqbva da zakara6 kamiona prosto do 1 garaj ili ne6to takova be6e i svar6va misiqta , s `caps lock` mai se hvarlqha i az za4udih dali da ne metna ama vikam ae tolkova gi ka4vah s toq typ motokar i ne metnah i 1 3EDIT: za da vzeme6 'gangsta' s teb parvo otiva6 do nego sled tova s alternativkata ( RMB ) da svetn zeleno nad nego ( vse edno da si gotov da pazi6 gard ama ne natiskai space ) sled tova natiska6 kop4eto 'y' i stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 То може и без да завзимаш квартали ама не можеш да си минеш мисиите като хората постоянно има по улиците някви смотани я розови я жълти дето ще почнат да те стрелят пукат гуми трошат коли апък ако си без кола ....Че то и втора карта ли има ? <{POST_SNAPBACK}> Квартали много лесно се завземат, само веднъж по случайност ме убиха, ама колко завзех... Дори си качих скила на мах с АК47 и SMG. Относно картите: съвсем плавно се разкриват нови територии, но като минаваш от една в друга няма гаден loading като във vice city. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 igrata moje li da se igrae s gforce 440mx 64mb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 igrata moje li da se igrae s gforce 440mx 64mb ? <{POST_SNAPBACK}> emi nz ama az igrah sq 4 4asa s gforce fx5200sq igraq pak s mx440 i ne vijdam nikva razlika osven v otrajenieto ot slanceto po kolata. sq ne6to koeto idva: kato go dovyr6at 6te vikame da se pusne na EK sarvar na igrata , nali <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 То може и без да завзимаш квартали ама не можеш да си минеш мисиите като хората постоянно има по улиците някви смотани я розови я жълти дето ще почнат да те стрелят пукат гуми трошат коли апък ако си без кола ....Че то и втора карта ли има ? Много е луда хаха А забелязали ли сте след като ви зареже тая кое е новото и гадже ? E мен никой не ме притесняваше по улиците, или ако ме притеснява.. криввам малко от пътя, отзовавам се върху тях за секунда и си продължавам по пътя. Тая каталина ли ква е... имаше само 1 мисия с нея. вие кое избрахте? аз пробвах 3 от 4-те. на това с цистерната е най-далавера. взимат се най-много пари и най-бързо се минава. пък и после ти дава един там дето да си взимаш мисии от него. Аз я минах тая мисия като ограбих онова дето се правят залози. и ми даде само 2000$ (на камиона дава 5000), но и ми остави остатъка от Satchel Charges (бомби с детонатор). Остана още едно, но не ми се занимаваше да го гледам и него какво е, защото и беше много голямо. На мен прогреса с тая Денис ми е на максимум почти. за какво да ме зарязва? Някой намери ли Monster Truck-a. аз вчера карайки си по пътя го мернах съвсем случайно и помачках малко коли, но се върнах и си се качих на моторчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 E мен никой не ме притесняваше по улиците, или ако ме притеснява.. криввам малко от пътя, отзовавам се върху тях за секунда и си продължавам по пътя. Тая каталина ли ква е... имаше само 1 мисия с нея. вие кое избрахте? аз пробвах 3 от 4-те. на това с цистерната е най-далавера. взимат се най-много пари и най-бързо се минава. пък и после ти дава един там дето да си взимаш мисии от него. ......Някой намери ли Monster Truck-a. аз вчера карайки си по пътя го мернах съвсем случайно и помачках малко коли, но се върнах и си се качих на моторчето. <{POST_SNAPBACK}> mi s katalina po-kysno otiva6 v neinata ky6ti4ka v planinata i izigrava6 vsi4ki misii. s monster truck-a ima 1 misiq deto trqbva da vzeme6 35 chechpointa za 6:30 minuti i na neq ti stava qsno kade e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 mi s katalina po-kysno otiva6 v neinata ky6ti4ka v planinata i izigrava6 vsi4ki misii.s monster truck-a ima 1 misiq deto trqbva da vzeme6 35 chechpointa za 6:30 minuti i na neq ti stava qsno kade e. Aз сега тамън играя на каталина мисиите. Много лошо ми иззеха всичките оръжия, а тая планина е отвратителна за каране. направо се побърквам по тия черни пътища. само с мотор, защото колите супер много се обръщат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Aз сега тамън играя на каталина мисиите. Много лошо ми иззеха всичките оръжия, а тая планина е отвратителна за каране. направо се побърквам по тия черни пътища. само с мотор, защото колите супер много се обръщат. <{POST_SNAPBACK}> az ve4e sam vav san Ferio(mai taka se pi6ee)ima edna misiq s edin kitaeh.kato tragna da q izpalnqvam mi izpisva 4e trq da praktykyvam under water.postoqno plyvam i ni6to.nqkoi ako mi kage kak se minava?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 az ve4e sam vav san Ferio(mai taka se pi6ee)ima edna misiq s edin kitaeh.kato tragna da q izpalnqvam mi izpisva 4e trq da praktykyvam under water.postoqno plyvam i ni6to.nqkoi ako mi kage kak se minava?? <{POST_SNAPBACK}> Тази мисия ти изисква гмуркане (ще разбереш какво имам предвид), та за да те пусне да я минеш иди поплувай и се погмуркай, (както вече казаха). Аз минах училището за летателни превозни средства и сега я пускам да я врътна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Тази мисия ти изисква гмуркане (ще разбереш какво имам предвид), та за да те пусне да я минеш иди поплувай и се погмуркай, (както вече казаха). Аз минах училището за летателни превозни средства и сега я пускам да я врътна. <{POST_SNAPBACK}> postoqno se gmyrkam ama ne staa Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ОООО дааа .Играта КЪРТИ МИФКИ отвсякъде.Между другото вибратора в полицията бие здраво .Един съвет от мен.Който почне от начало да отиде в полицейското управление да се разходи.Има броня,пистолет,ВИБРАТОР .Олееее отиде ми съня. П.П.Тръгва ми на Hight детайли без Anti-Aliasing .С две думи ЯКОООООО Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Аз минах училището за летателни превозни средства и сега я пускам да я врътна. <{POST_SNAPBACK}> Каде е това училище Да зема и аз да отида. postoqno se gmyrkam ama ne staa <{POST_SNAPBACK}> Като се гмурнеш плувай под водата и преди да ти свърши въздъха излез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Каде е това училище Да зема и аз да отида. <{POST_SNAPBACK}> След една мисия ти го дава да го купиш и се опражняваш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Каде е това училище Да зема и аз да отида.Като се гмурнеш плувай под водата и преди да ти свърши въздъха излез. <{POST_SNAPBACK}> 100 pati go praix ni6to ne staa.dobre kak da razbera koga sam gotov?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 аз пък минавам мисии само за да си правя татуси по негрото и да го обличам в разни дрешки иначе много се кефя на правенето на LOWRAIDER-и Някои знае ли дали тоя азот може да се използва Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 100 pati go praix ni6to ne staa.dobre kak da razbera koga sam gotov?? Tрябва да ти изпише, че си вдигнал скил на underwater или нещо от сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Tрябва да ти изпише, че си вдигнал скил на underwater или нещо от сорта. <{POST_SNAPBACK}> Мисля ,че беше "Lung Capacity" .Или нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 аз пък минавам мисии само за да си правя татуси по негрото и да го обличам в разни дрешки иначе много се кефя на правенето на LOWRAIDER-и Някои знае ли дали тоя азот може да се използва <{POST_SNAPBACK}> Може с LMB (left mouse button) или NUM 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 След 10 минути ще се свали!!!Кажете яка ли е и как се играе(контролите същите ли са)?И какво трябва да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Мисля ,че беше "Lung Capacity" .Или нещо подобно точно. След 10 минути ще се свали!!!Кажете яка ли е и как се играе(контролите същите ли са)?И какво трябва да направя? Какво трябва да направиш? да си смениш подписа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Абе искам да питам къде е тоя "Pilot Traning School" Искам да подобря Pilot Skill-а за да не са катеря всеки път по стените когато искам да пилотирам самолет Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Абе искам да питам къде е тоя "Pilot Traning School" Искам да подобря Pilot Skill-а за да не са катеря всеки път по стените когато искам да пилотирам самолет <{POST_SNAPBACK}> Ами ... на миналата страница питаха James Bond ... нп , само малко бях изнервен и тряаше да си го изкарам на нещо без да причиня сериозно щети (GoDL1Ke @ Jun 13 2005, 13:52 PM)Каде е това училище Да зема и аз да отида. След една мисия ти го дава да го купиш и се опражняваш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ами ... на миналата страница питаха Каде е това училище Да зема и аз да отида. След една мисия ти го дава да го купиш и се опражняваш.... <{POST_SNAPBACK}> Ок сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ИГРАТА КЪРТИ МИВКИ!!!МНОГО МА КЕФИ!!!Ау!!!СУПЕР-ДУПЕР ЯКА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.