bratmito Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 ooo kolko pluvah , karah lodki gluposti ....dori 2 midi4ki namerih ama nito skill nito ni6to.... <{POST_SNAPBACK}> Трябва да плуваш,не да караш лодки.Ама трябва бая да си поплуваш.Пробвай също да се гмуркаш и да плуваш бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Трябва да плуваш,не да караш лодки.Ама трябва бая да си поплуваш.Пробвай също да се гмуркаш и да плуваш бързо. <{POST_SNAPBACK}> ok sq pak puskam igrata i qko pluvane : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 http://www.omg2008.hit.bg/aaa.jpgE kade da hoda 4e za da se nau4a da 'pluvam' ? <{POST_SNAPBACK}> Може също да идеш във фитнеса,да поработиш на 'пътеката или колелото',и да си ъпгрейднеш стамина-та.Тя покачва много характеристики ,сред които и плуването Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 На мен ми даде правото да плувам след като се качих да побягам малко във фитнеса и стопих малко тлъстинки. Избягах 3000 метра докато ми го каза. Тъкмо почнах да си мисля че тая мачинка е тъпа. Явно доста си затлъстял. А бе няма ли някви чийтове да си сменям героя като при ГТА 3. Стига с тея чернюги, нещо беличко няма ли? Ей, изключих си играта. Иначе щях да ви покажа моя герой, как съм го избарал с дрешки. За следващия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 На мен ми даде правото да плувам след като се качих да побягам малко във фитнеса и стопих малко тлъстинки. Избягах 3000 метра докато ми го каза. Тъкмо почнах да си мисля че тая мачинка е тъпа. Явно доста си затлъстял. А бе няма ли някви чийтове да си сменям героя като при ГТА 3. Стига с тея чернюги, нещо беличко няма ли? Ей, изключих си играта. Иначе щях да ви покажа моя герой, как съм го избарал с дрешки. За следващия път. <{POST_SNAPBACK}> А бе и мен ме смути факта че главния герой е негър в началото преди да играя играта,ама ся съм ан мение че е по-добре.Просто самия съжет на играта е много "негърски"-гета,гангстери,патлаци......Просто не върви пича да е бял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Предварителни извинениея поднасям за следния офтопик: Моля, ако някой може да ми запише San Andreas на DVD, да ми пише ЛС. Ще се договорим за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 Here is my nigga' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 радиото е мноо секано мен вече ми писна секи път да го търся,няма ли начин да е само едно и също винаги те са 50 станции и докато си стигна до моя лист и ме заболява ръката да съкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 и как става тоя номер, с програма ли. Иначе не можеш да ме убедиш че нищо не си барал, защото по дефаулт играта върви на 60 херца ако не е настроeн frefresh rate моята върви на 100Hz на дефоулт. Хаха.Аз съм вече в 3-тия град и имам чувството че скоро ша я превърта ама от гангстерската война на сам съм чийтър Леле мисиите са просто уникални.Много са добре измислени всичките.Нямам търпение да поткарам изтребителя.За сега само са ме гонили да ме трепят като мина над военната база/ .А някой има ли представа от къде мога да си зема jetpack-a? коя е тая гангстерска война? преди или след заточението в гората? и друг град ли си или друг квартал на тоя град. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 моята върви на 100Hz на дефоулт. <{POST_SNAPBACK}> казах ако не е барано нищо по драйвърите. Поне на NVIDIA е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 и как става тоя номер, с програма ли. Иначе не можеш да ме убедиш че нищо не си барал, защото по дефаулт играта върви на 60 херца ако не е настроeн frefresh rate <{POST_SNAPBACK}> Ми не знам на мен ми е на дефолт 100 херца. Ква ти е видео картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ми не знам на мен ми е на дефолт 100 херца. Ква ти е видео картата? <{POST_SNAPBACK}> FX 5900XT, на няколко човека е на 60 херца по дефаулт, ако не бараш refresh rate допълнително и тия нови драйвъри нямат такава опция. Трябва да търся моднати драйвъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 коя е тая гангстерска война? преди или след заточението в гората? и друг град ли си или друг квартал на тоя град. <{POST_SNAPBACK}> Гангстерската война е тва където картата се боядисва с зелено,лилаво и жълто,за различните банди и трябва да превземаш територия.Като стигнеш до там(ако вече не си стигнал,ще разбереш за какво говоря).И на втория въпрос:в друг град съм.Демек отворил съм цялата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 абе хора къде е Холивуд че не мога да го намеря?? и как да видя картата в цял рамер?? 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 http://www.gtasanandreas.net/walkthrough/lossantos.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Гангстерската война е тва където картата се боядисва с зелено,лилаво и жълто,за различните банди и трябва да превземаш територия.Като стигнеш до там(ако вече не си стигнал,ще разбереш за какво говоря).И на втория въпрос:в друг град съм.Демек отворил съм цялата карта. Mинал съм го, но никъде не е казано, че трябва да се завземат квартали. може и без тях. вървиш си по мисиите и така.... опитах да завзема квартали 1-2 пъти, но полицията винаги се намесваше и ме пребиваха постоянно. единия път успях да спечеля квартала, но ченгетата ме убиха и аз се отказах. друг път пък заради бъг ме писаха, че съм напуснал квартала. колкото до цялата карта.. въпроса ми беше друг. на първата карта ли играеш или на някаква втора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 http://www.gtasanandreas.net/walkthrough/lossantos.php <{POST_SNAPBACK}> Линка не работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 mdam tva s pluvaneto qko plavane v nqkoq voda , az se gmurnah po-nadylboko i malko se nagaltah s voda i togava mi ka4i skila i sled tova si minah misiqta. Malko po-nazad v temata se pita6e ot kade da se vzeme buket eto: http://www.omg2008.hit.bg/Games/GTA_SA/items/buket1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Линка не работи... <{POST_SNAPBACK}> На мен ми работи. П.С като гледам бая мисии има доста ше се поиграе Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 taq misiq deto trqbva da strelqsh ot kolata po 4lenove na Ballas se minava mnogo lesno prosto zasili kolata i minavai prez tqh drugite pi4ovete ot kolata gi dovurshvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Да ама все към края започва да ми гори колата. Само 1 път го минах и накрая ченгетата ме пипнаха. Та ето го и моя човек. В комичен и сериозен вариант. Лично се снимах с фотоапарат в огледалото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Да ама все към края започва да ми гори колата. Само 1 път го минах и накрая ченгетата ме пипнаха. samo 4e ti za misiqta deto pukash po 4lenovete na taq banda ili kato predizvikash gang war.shtoto az zavzeh cqlata teritoriq na lilavite bez taq na plaja bez da ma podgonat 4engetata dori i vednuj shtoto po princip kato predizvikash gang war 4ingitata ne se namesvat PS. taq Cataline sa q napravili bati psihqsalata ku4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Някой да е имал този проблем?: Отивам при БС,изписва ми името на мисията 'Wrong side ot the tracks ' и...играта забива???Случи ми се 2 пъти вече Едит:Оправи се ,даже си минах и мисията Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 samo 4e ti za misiqta deto pukash po 4lenovete na taq banda ili kato predizvikash gang war.shtoto az zavzeh cqlata teritoriq na lilavite bez taq na plaja bez da ma podgonat 4engetata dori i vednuj shtoto po princip kato predizvikash gang war 4ingitata ne se namesvat PS. taq Cataline sa q napravili bati psihqsalata ku4ka Aз точно защото ченгетата постоянно ме подгонваха и правех по 3 звезди.. не можех да завоювам нито една територия. и те още в началото.. като търся членове, че да почна Gang War. тогава още при 1 експлозия на кола - 2 звезди, при 2 убииства на ченгета още 1 звезда и после тоя хеликоптер ме довършва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Mинал съм го, но никъде не е казано, че трябва да се завземат квартали. може и без тях. вървиш си по мисиите и така.... опитах да завзема квартали 1-2 пъти, но полицията винаги се намесваше и ме пребиваха постоянно. единия път успях да спечеля квартала, но ченгетата ме убиха и аз се отказах. друг път пък заради бъг ме писаха, че съм напуснал квартала. колкото до цялата карта.. въпроса ми беше друг. на първата карта ли играеш или на някаква втора? <{POST_SNAPBACK}> То може и без да завзимаш квартали ама не можеш да си минеш мисиите като хората постоянно има по улиците някви смотани я розови я жълти дето ще почнат да те стрелят пукат гуми трошат коли апък ако си без кола .... Че то и втора карта ли има ? PS. taq Cataline sa q napravili bati psihqsalata ku4ka <{POST_SNAPBACK}> Много е луда хаха А забелязали ли сте след като ви зареже тая кое е новото и гадже ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.