Fenix Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ами има значи как да ти обесня едно където са гледа с телескопи такова т.е сложени са но не можеш да гледаш все нагоре нагоре вървиш...дано съм те упътил много е на високо тва.. <{POST_SNAPBACK}> Аз телескопите незнам къде са ти ме насочваш чрез тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Яка ли е играта? ИМа ли смисъл да я свалям? <{POST_SNAPBACK}> Играта е яка, но ако се замоташ да я играеш гаранция няма да барнеш нищо друго, аз поне от 2 дена съм така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 А да питам един приятел му напрайх играта обаче като си влезне в къщата и примерно си направи сейф после неможе да излезне и му забива играта или го изхвърля.. Някой има ли представа закво става така Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Imam Pc s slednite harakteristiki : CPU AMD Burthon 2500+ RAM 256 DDR400 Video GF MX440 128mb (tv out) Sled kato vlezna v igrata v menioto quick i na vsqko drugo po4va da miga i preska4a i ni6to ne se razbira kakvo pi6i nito pak da po4na da igraq za6toto ne se vijda igra4a Kazaha mi 4e e ot drivera na videokartata !! Ako nqkoi znae kakav driver trqbva da sloja i kakvi nastroiki da mu sloja da kaje 6te sam mu blagodaren )) Predvaritelno blagodarq ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 ако някой си е правил труда да ги прегледа всичките.. нека каже какви са бонусите от всяка кражба, защото след това май не можеш да се свържеш с нея пак и да изпълниш и другите 3. става въпрос за втората мисия след като те прокуждат там в гората. <{POST_SNAPBACK}> И аз тва се чудех оня ден ... останалите мисии ги минаваш след като минеш първата на оня дето е отбелязан с "П" на картата (и една със съзтезание но не съм сигурен за нея дали преди .... или след ) Fenix моя букет го намерих в двора на една къща много близо до тази на гаджето Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Imam Pc s slednite harakteristiki :CPU AMD Burthon 2500+ RAM 256 DDR400 Video GF MX440 128mb (tv out) Sled kato vlezna v igrata v menioto quick i na vsqko drugo po4va da miga i preska4a i ni6to ne se razbira kakvo pi6i nito pak da po4na da igraq za6toto ne se vijda igra4a Kazaha mi 4e e ot drivera na videokartata !! Ako nqkoi znae kakav driver trqbva da sloja i kakvi nastroiki da mu sloja da kaje 6te sam mu blagodaren )) Predvaritelno blagodarq ))))) <{POST_SNAPBACK}> Пробвай с тоя драйвър най-новия е за сега. Аз съм с него и ми върви без проблем. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Хайде някой да каже за тази мисия, при която гониш влака с мотора и big smoke ги среля, значи винаги ми остава един и влака супер бързо се отдалечава и mission failed. Някой да освети как се минава по-лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Пробвай с тоя драйвър най-новия е за сега. Аз съм с него и ми върви без проблем. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html <{POST_SNAPBACK}> а на колко херца ти върви играта, защото с драйвърите от серия 6xxx и надолу си имаха refresh rate, а 7xxx нямат и ми вървят някой игри на 60 херца Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 а на колко херца ти върви играта, защото с драйвърите от серия 6xxx и надолу си имаха refresh rate, а 7xxx нямат и ми вървят някой игри на 60 херца <{POST_SNAPBACK}> Ми на мен ми върви на 100 херца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ми на мен ми върви на 100 херца. <{POST_SNAPBACK}> и как става тоя номер, с програма ли. Иначе не можеш да ме убедиш че нищо не си барал, защото по дефаулт играта върви на 60 херца ако не е настроeн frefresh rate Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Na 85 Hz mi e monitora i gi smenqh ama ne e ot tova ? A kvo ima6 predvid pod kolko mi varvi igrata i ot kade moga da vida i da promenq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Хайде някой да каже за тази мисия, при която гониш влака с мотора и big smoke ги среля, значи винаги ми остава един и влака супер бързо се отдалечава и mission failed. Някой да освети как се минава по-лесно <{POST_SNAPBACK}> На тая мисия трябва да си точно до влака през цялото време ! Когато стигнеш до онва разклонение скачай от него пак до влака. Мисля ,че така е най-лесно да се мине тая мисия (поне аз само така я минах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 A nqkoi moje li da mi kaje kak se minava misiqta deto trqbva da "tancuva6" s kolata ili misiqta deto ti samiq trqbva da tancuva6?Az uj cakam tam strelkite ama mnogo trudno.Ili pak za kolata trqbva da podska4am dokato natiskam strelkite li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Еми аз тя мисия не мога да я мина .Седа точно до локомотива и оня си стреля обаче не мога да убия никой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Еми аз тя мисия не мога да я мина .Седа точно до локомотива и оня си стреля обаче не мога да убия никой. <{POST_SNAPBACK}> Мен пък тая мисия не ме озори много. Не трябва да караш плътно до локомотива, а на малко растояние за да може да ги оцели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Лелеее. По колко часа играете вие пред тая игра бе. Аз играх вче 7 часа и не съм стигнал още до никое от тези тук споменатите. Нито танци, плажове, билярди, влакове и т.н. В момента съм на на тази мисия, к7ъдето обикаляме из махалата и трепем хората от другата банда с кола. И все още се мъча да я мина. Един път я минах, обаче ме преследваха ченгетата ( с 2 звезди) пък нямах пари да си пребоядисам колата и увиснах. С какъв адаптер си,че и аз искам да я пробвам на low,но не се получава?При опит да отметна advanced получавам съобщение,адресирано до Microsoft и играта се quit-ва! <{POST_SNAPBACK}> A пробва ли да преинсталираш. DirectX9.0c имаш ли ? Може да са тъпи въпросите, но като незнам от какво може да е...Иначе аз съм с Р4 1700 Mhz, 256 RAM DDR 333, Geforce4MX440 64 MB. Друго не се сещам за сега. Ако ще ти помогне, имам имсталирани DirectX9.0c и 66.93_win2kxp_english.exe драйверите за nvidia и + 4,05 ГБ свободно пространство на С. Ама едно деинсталирване падна заради тази игра. Чудех се коя програма ще е следващата която ще жертвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Мен пък тая мисия не ме озори много. Не трябва да караш плътно до локомотива, а на малко растояние за да може да ги оцели. <{POST_SNAPBACK}> Незнам къде трябва да карам, но се нервирам бахти и мисията утрепана Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 kade se namira fitnesa 4e do sq samo za qdeneto sam nameril i po skoro trqbva l ida izpalnq nqkva misiq ta da mi se poqvi fitnesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 kade se namira fitnesa 4e do sq samo za qdeneto sam nameril i po skoro trqbva l ida izpalnq nqkva misiq ta da mi se poqvi fitnesa <{POST_SNAPBACK}> П.С Виж там където е стрелката , май трябваше да отключиш мисия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 kade se namira fitnesa 4e do sq samo za qdeneto sam nameril i po skoro trqbva l ida izpalnq nqkva misiq ta da mi se poqvi fitnesa <{POST_SNAPBACK}> То като минеш една определена мисия ти го показва веднага на картата, просто още не си стигнал до там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ако ти се обадят да отидеш да си купиш нови дрешки, значи ще видиш и фитнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Лелеее. По колко часа играете вие пред тая игра бе. Хаха.Аз съм вече в 3-тия град и имам чувството че скоро ша я превърта ама от гангстерската война на сам съм чийтър Леле мисиите са просто уникални.Много са добре измислени всичките.Нямам търпение да поткарам изтребителя.За сега само са ме гонили да ме трепят като мина над военната база/ .А някой има ли представа от къде мога да си зема jetpack-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 http://www.omg2008.hit.bg/aaa.jpg E kade da hoda 4e za da se nau4a da 'pluvam' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 http://www.omg2008.hit.bg/aaa.jpgE kade da hoda 4e za da se nau4a da 'pluvam' ? <{POST_SNAPBACK}> Пробвай някъде където има голям гьол да си плуваш и да се гмуркаш и skill-а би трябвало да ти се качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Пробвай някъде където има голям гьол да си плуваш и да се гмуркаш и skill-а би трябвало да ти се качи <{POST_SNAPBACK}> ooo kolko pluvah , karah lodki gluposti .... dori 2 midi4ki namerih ama nito skill nito ni6to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.