asd Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ето в отговор на теб и всички останали, които се интересуват дали ще им тръгне играта! Minimum Hardware Requirements: 1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor 256 MB of RAM 8 speed DVD-ROM Drive 3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install 64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better) DirectX 9 compatible Stereo Sound Card Keyboard Mouse Recommended Hardware Requirements: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better) 384(+) MB of RAM 16 speed DVD-ROM drive 4.7 GB of free Hard Disk space for a full install 128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better) DirectX 9 compatible Surround Sound Card Game pad with twin axis analogue controls (USB or Joystick Port) Keyboard Mouse ОрЪжията си имат мерници, само дето трябва да знаеш как се пускат.......става със RMB <{POST_SNAPBACK}> Predi okolo 2 stranici i az pisah iziskvaniqta.Afe hora kato ne vi se 4ete ot kakto e sazdaden foryma ima edno 4ydo na tehnikata i interneta nare4eno TARSA4KA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Начи един френд е доста над минималните изисквания и играта му е супер лагава на най-ниските детайли Някой има ли представа от какво може да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Да си сложи по-нова версия на драйверите на видеото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 @Botev1912 - Когато пусна играта без диска забива на зареждането на менюто <{POST_SNAPBACK}> значи търси проблема в теб Predi okolo 2 stranici i az pisah iziskvaniqta.Afe hora kato ne vi se 4ete ot kakto e sazdaden foryma ima edno 4ydo na tehnikata i interneta nare4eno TARSA4KA <{POST_SNAPBACK}> търсачка в темата как да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Намираш букет , отиваш до момичето вадиш букета като оръжие и натискаш enter (а не удар че ще е я удари ... най-вероятно макар че не съм пробвал дося ... ) <{POST_SNAPBACK}> Аз пък пробвах и хич не е весело Зех че я ударих и оная ме препсува и срещата беше отменена и "progress with denise"Спадна доста значително тогава ми писна от нея и въобще не съм я търсил повече Вече стигнах хеликоптерите и самолетите и се размазвам даже летях и с JetPack Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 значи търси проблема в теб търсачка в темата как да стане <{POST_SNAPBACK}> EEEEE napalno li si sigyren.Q vij v dolniq lqv agal i togava mi govori.Ai stiga offtopic-i 4e nakraq 6a mi lepnat warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 @Botev1912 има Search Topic На мисията с танците на плажа ми казва ,че трябва да направя 2500 точки ,за да моа да вляза в DJския микробус. Е ,аз правя 7400 и песента си продължава ? Зашо не ме прекъсват ?? Когато дадох enter за да спра (мислех ,че 7400 точки стигат) ми даде Mission Failed .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аз пък пробвах и хич не е весело Зех че я ударих и оная ме препсува и срещата беше отменена и "progress with denise"Спадна доста значително тогава ми писна от нея и въобще не съм я търсил повече Вече стигнах хеликоптерите и самолетите и се размазвам даже летях и с JetPack <{POST_SNAPBACK}> Е пич ти си уникален цъкам я от 7 юни не мога да мина мисията с колата и дет тряя гоня 1 с мотор майна и съм пълен идиот бахти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Е пич ти си уникален цъкам я от 7 юни не мога да мина мисията с колата и дет тряя гоня 1 с мотор майна и съм пълен идиот бахти... <{POST_SNAPBACK}> Мисията с мотора (която в началото ме затрудни) е много лесна.. Просто го следваш ония и като стигнете едно стълбище той слиза от мотора.. От там вече е лесно ,а аз се чудих как да го блускам и стрелям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Мисията с мотора (която в началото ме затрудни) е много лесна.. Просто го следваш ония и като стигнете едно стълбище той слиза от мотора.. От там вече е лесно ,а аз се чудих как да го блускам и стрелям <{POST_SNAPBACK}> Ами там е работата човече че на мен ми лагва и падам все и така оня бяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 На някой случвало ли му се е понякога да не може да си пусне играта, защото монитора заспива когато се стартира? И ако да..как се оправя ? Явно монитора ти е стар и играта му подава някакъв рефреш рейт или резолюция които той не потдържа. намери файла със настройките в директорията на играта и смени честотата на опреснение или резолюцията. друг проблем може да е .. да ти показва филмчетата и ти от много помпене я прекъсваш. много е дразнещо в началото, но аз после се усетих как става. натискаш 1 път мишката когато чуеш тракането на кутията със спрея на първата рекламка на рокстар. после натискаш пак 1 път когато се появят надписи "Rockstar Presents" и си готов. ако помпиш 2 пъти примерно.. играта ще ти зацепи на черен екран и няма да иска да тръгне. baxti tapata igra taq gta e nai-tapata ot si4ki 4asti moje da ima nqkvi podobreniq ama pak e super tapa orajiqta nqma mernici, kamerata si xodi kadeto si iska , nqkvi super bezmisleni misii i sujet naprimer parvata misiq ako moje6 da kara6 kolelo na4i si gangster ludnica.... ako ima6 tatusi na4i si gangster dvoina ludnica.... мерника се пуска като си го пуснеш. камерата е като на предните 2 части (това сигурно за 89 път го казвам), играта е как ставаш от такъв дето кара колело - гангстер. като искаш толкова много сюжет.. как искаш още от самолета, тоя пич да се хване за оръжията и да застане на чело на Гангстерите в града. нали трябва някакво развитие да има? ама като не ти харесва.. не я играй. аз имам 1 татуировка на рамото. никой не е казал, че трябва да имаш татуировки, за да си гангстер. Predi okolo 2 stranici i az pisah iziskvaniqta.Afe hora kato ne vi se 4ete ot kakto e sazdaden foryma ima edno 4ydo na tehnikata i interneta nare4eno TARSA4KA не си само ти пич. изискванията са написани още поне 3 пъти преди ти да ги напишеш. даже и преди играта да излезе, пак са били писани. @Botev1912 има Search Topic На мисията с танците на плажа ми казва ,че трябва да направя 2500 точки ,за да моа да вляза в DJския микробус. Е ,аз правя 7400 и песента си продължава ? Зашо не ме прекъсват ?? Когато дадох enter за да спра (мислех ,че 7400 точки стигат) ми даде Mission Failed .. Ми изчакай след като свърши песента, тя ти казва нещо и ти като отговориш Y и можеш да влезеш в микробуса. Е пич ти си уникален цъкам я от 7 юни не мога да мина мисията с колата и дет тряя гоня 1 с мотор майна и съм пълен идиот бахти... коя е тая мисия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 коя е тая мисия? Еми коя в началото дето с Биг Смоке и другите взимаш 1 гангстер от затвора и той отива да убие 1 келеш...и така..тая мисия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Еми коя в началото дето с Биг Смоке и другите взимаш 1 гангстер от затвора и той отива да убие 1 келеш...и така..тая мисия тя пък е супер лесна. на втория път я минах и то защото първия път, на един булевард.. някви се гонеха и аз докато минавах, единия така мина върху мен, че се търкалях 100 метра, останах на половин кръв и ония избяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Е пич ти си уникален цъкам я от 7 юни не мога да мина мисията с колата и дет тряя гоня 1 с мотор майна и съм пълен идиот бахти... <{POST_SNAPBACK}> Eee ми то не я играя само аз тая игра и братми я играе и за тва бързо я минаваме. Инъче доста зор видях на тая мисия с мотора. Просто трябва да го гониш до определено място и той на края спира и почвате да се стреляте Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ай някой който е минал тая мисия Madd dogg's rhymes да качи един сейф че на мене ми забива на нея апък само тя ми остана другите съм ги минал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ай някой който е минал тая мисия Madd dogg's rhymes да качи един сейф че на мене ми забива на нея апък само тя ми остана другите съм ги минал. аз съм я минал, но съм много след нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Намираш букет , отиваш до момичето вадиш букета като оръжие и натискаш enter (а не удар че ще е я удари ... най-вероятно макар че не съм пробвал дося ... ) А букета в един двор го открих поне аз ... Пробвай да я целунеш след подаръка riskov и при мен беше така ... но тва се получава донякъде защотот скиловете са ти ниски като покараш повече се пооправя(и дигнеш скила за колите) а и от колата си зависи .... и при колелото е така sandman различават се , но не много можеш да ги сравниш в gamez.co..... пише изискваниятa и на двете <{POST_SNAPBACK}> Аре да ми кажеш къде точно да ги намеря щото ми е много интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 аз съм я минал, но съм много след нея. <{POST_SNAPBACK}> Еми нема нищо поне ще играя аз така или иначе не мога да си продължа играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Predi okolo 2 stranici i az pisah iziskvaniqta.Afe hora kato ne vi se 4ete ot kakto e sazdaden foryma ima edno 4ydo na tehnikata i interneta nare4eno TARSA4KA <{POST_SNAPBACK}> МИ тва не ми го обяснявай на мен, а на тия дето непрекъснато питат "На мен шми тръгне ли?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аре да ми кажеш къде точно да ги намеря щото ми е много интересно <{POST_SNAPBACK}> Ами има значи как да ти обесня едно където са гледа с телескопи такова т.е сложени са но не можеш да гледаш все нагоре нагоре вървиш...дано съм те упътил много е на високо тва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аве пичове как се играе билярда? В смисъл как да ударя бялата топка, щото се прицелвам, нагласям фалца ама не мога да намеря копчето за удар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Местиш напред назад щеката. то горе в ляво си го пише, ама кой да чете. мен ме изпратиха на заточение в гората и аз се шашнах. всичките ми букви изчезнаха. помислих, че съм се минал с някоя и друга мисия и си върнах стар сейф да видя дали има някоя дето не съм минал. видях, че няма и сега съм пак там. 1 час си загубих да гледам дали не съм изпуснал някоя мисия да взема. оная лудата испанка краде и предния път като бях на тая мисия, си избрах бензиностанцията, а сега като играх .. си избрах един друг магазин. навсякъде е различно, но незнам къде е най-далавера. като минеш това с бензиностанцията и един се появява дето ти дава работа с камиони да му превозваш товари. не можах да видя какво стана на другото място, защото точно преди да я прибера в скривалището се спуснах по един склон, не можах да спра и се изплющях на асфалта долу. ако някой си е правил труда да ги прегледа всичките.. нека каже какви са бонусите от всяка кражба, защото след това май не можеш да се свържеш с нея пак и да изпълниш и другите 3. става въпрос за втората мисия след като те прокуждат там в гората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аз нямам DVD, но предполагам, че с Даймон Туулс ще стане нали? Т.е. не ми трябва да имам ДВД за да си сваля играта и да си я инсталирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аз нямам DVD, но предполагам, че с Даймон Туулс ще стане нали? Т.е. не ми трябва да имам ДВД за да си сваля играта и да си я инсталирам? <{POST_SNAPBACK}> Няма нужда от ДВД , праскаш с daemon tools и готово . Само дето на мен ми дава грешка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Яка ли е играта? ИМа ли смисъл да я свалям? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.