AMDAthlon Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ей го моя хишник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ах, че се прецаках гадно. Току що я изтеглих от арената и се пробвах да разархивирам с WinIso, обаче ми дава следната грешка: "Assertion failed: secno<1024*1024,file D:\Compani \№<<....и т.н. След това пък като натисна ОК ми показва :"Abnormal program termination" Я подскажете малко, как да мина тази мисия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ах, че се прецаках гадно. Току що я изтеглих от арената и се пробвах да разархивирам с WinIso, обаче ми дава следната грешка: "Assertion failed: secno<1024*1024,file D:\Compani \№<<....и т.н. След това пък като натисна ОК ми показва :"Abnormal program termination" Я подскажете малко, как да мина тази мисия. <{POST_SNAPBACK}> Не става ли ако го пуснеш (файла) направо във даемон туулс ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 провери дали диска ти е във сиртуалното устройство <{POST_SNAPBACK}> диска не ти трябва за да играеш, тоест крака е без диск Kompa se natovarva pove4e i po bavno "misli" .Afe se 6a pocakam malko s taq ko6nica i sled kat si zema nov komp 6a q vratna 2 ri pat Edit:EDIN SAVET ZA VSI4KI HORA NA KOITO NE IM TRAGVA IGRATA:KYPETE SI Q ZA 8 LEVA PIRATSKA NA DVD.KOITO SE INTERESYVA DA PI6E PM P.P.Az nqmam ni6to ob6to s gorespomenatiq magazin . P.P.2 Izvinqvam se za 6liokavicata ama pi6a ot kompa na dqdo mi <{POST_SNAPBACK}> ако имаш бавен комп може и да има значение, но при сегашните процесори едва ли се усеща някаква разлика нали имаш или нямаш нет (за антивирусната си има значение) Ах, че се прецаках гадно. Току що я изтеглих от арената и се пробвах да разархивирам с WinIso, обаче ми дава следната грешка: "Assertion failed: secno<1024*1024,file D:\Compani \№<<....и т.н. След това пък като натисна ОК ми показва :"Abnormal program termination" Я подскажете малко, как да мина тази мисия. <{POST_SNAPBACK}> за кво я разархивираш, направо зареди с Daemon Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аве стигнах до една мисия madd dogg's rhymes и като се опитам да я започна т.е като застана на тва червеното и ми забива. От кво може да е това? П.С няма ли да излиза някой пач за оправяне на бъговете Аре някой който я е минал да ми даде сейф, че не мога да продължа да играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 OLE na 7-moto nebe sum svalih si igrata i v momenta q instalvam znam 4e e malko lamersko da pitam ama q kajete kat q instalna i kat i paste-na kraka 6te ima li nujda ot ne6to drugo ili ne ? EDIT: 10x , ole surceto mi 6te izko4i ot kef i se nadqvam ne6to samo da ne napravi problem nakraq 4e 6te ubiq nqkoi... BTW kraka e na cd-to nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 не нищо друго не трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 А някой знае ли как се прави това или е част от мисия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аз имам едно въпросче! Може да е питано вече, но не ми се четат някак си 36 страници Такааа, значи, компютърчето не ми е от най-хубавите машини, но въпреки всичко съм играл Вайс Сити без кой знае какви проблеми. Въпроса ми е много ли се различават (най-вече от към видео) системните изисквания на двете части на играта? Т.е. при половение че съм играл Вайс-а, ще ми тръгне ли Сан Андрес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ole vii znaete lii kak qko mi vurvi taq igra we mn qko daje.... AMA 6TE UBIQ NQKOI MN E TUPO TVA WE NE MOGA DA MINA I 1-VATA MISIQ WE TAQ MI6KA TAKA TUPO UPRAVLQVA 4E MI IDE DA IZTRIQ IGRATA DAJE !!!!! AWE KAK DA GO MAHNA TOVA WE AZ NE MOGA DA KARAM KOLELO BEZ DA SE BLUSNA V PURVIQ STULB WE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 А някой знае ли как се прави това или е част от мисия <{POST_SNAPBACK}> Намираш букет , отиваш до момичето вадиш букета като оръжие и натискаш enter (а не удар че ще е я удари ... най-вероятно макар че не съм пробвал дося ... ) А букета в един двор го открих поне аз ... Пробвай да я целунеш след подаръка riskov и при мен беше така ... но тва се получава донякъде защотот скиловете са ти ниски като покараш повече се пооправя(и дигнеш скила за колите) а и от колата си зависи .... и при колелото е така sandman различават се , но не много можеш да ги сравниш в gamez.co..... пише изискваниятa и на двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Хахаххахахаха 99% майна . Баси ... разложих се докато я изтегля ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Йеее, потегли. Неочаквано добре. На Low съм, ама трябва да пробвам да вдигна малко. Айдее, отиде ми съня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Намираш букет , отиваш до момичето вадиш букета като оръжие и натискаш enter (а не удар че ще е я удари ... най-вероятно макар че не съм пробвал дося ... ) А букета в един двор го открих поне аз ... Пробвай да я целунеш след подаръка <{POST_SNAPBACK}> Не с Ентер, а с ТАБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аз имам едно въпросче! Може да е питано вече, но не ми се четат някак си 36 страници Такааа, значи, компютърчето не ми е от най-хубавите машини, но въпреки всичко съм играл Вайс Сити без кой знае какви проблеми. Въпроса ми е много ли се различават (най-вече от към видео) системните изисквания на двете части на играта? Т.е. при половение че съм играл Вайс-а, ще ми тръгне ли Сан Андрес? Различават се само по някои ефекти, другото е същото иначе. Почти. ole vii znaete lii kak qko mi vurvi taq igra we mn qko daje.... AMA 6TE UBIQ NQKOI MN E TUPO TVA WE NE MOGA DA MINA I 1-VATA MISIQ WE TAQ MI6KA TAKA TUPO UPRAVLQVA 4E MI IDE DA IZTRIQ IGRATA DAJE !!!!! AWE KAK DA GO MAHNA TOVA WE AZ NE MOGA DA KARAM KOLELO BEZ DA SE BLUSNA V PURVIQ STULB WE!!! Върви ти яко "уе", защото половината ефекти ги няма "уе". като не можеш да минеш първата мисия "уе" никой не ти е виновен "уе. проблема си е лично твой "уе". хората я играят и не се оплакват "уе". като не пипаш мишката "уе", си се фиксира камерата сама както беше на Вайс Сити "уе". Ако не можеш да минеш първата мисия "уе", по-добре трий играта "уе", че по-нататък само с чийтове ще я играеш "уе", а то така не е интересно "уе". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Устави гу да се управя уе Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 диска не ти трябва за да играеш, тоест крака е без дискако имаш бавен комп може и да има значение, но при сегашните процесори едва ли се усеща някаква разлика нали имаш или нямаш нет (за антивирусната си има значение) <{POST_SNAPBACK}> Mi az ti kazvam 4e si izkliy4vam neta i sled tfa antivirysnata za6toto na den po 2-3 pati poly4avam saob6tenie 4e nqkaf miriszliv zaltyrko se opitva da mi vkara virys v kompa.Za tova izkliy4vam i neta az,no mislq 4e moje6e da se razberem i s po edin post nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 На някой случвало ли му се е понякога да не може да си пусне играта, защото монитора заспива когато се стартира? И ако да..как се оправя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Искам да питам на 2-3 мисия където трябва да се тагнеш на 2 места, 1-то е на къщата, а къде е второто място за тагване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 грешка при инсталацията ... инстересното е , че после даже не може и да се изтрие , това , което се е качило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аз имам едно въпросче! Може да е питано вече, но не ми се четат някак си 36 страници Такааа, значи, компютърчето не ми е от най-хубавите машини, но въпреки всичко съм играл Вайс Сити без кой знае какви проблеми. Въпроса ми е много ли се различават (най-вече от към видео) системните изисквания на двете части на играта? Т.е. при половение че съм играл Вайс-а, ще ми тръгне ли Сан Андрес? <{POST_SNAPBACK}> Ето в отговор на теб и всички останали, които се интересуват дали ще им тръгне играта! Minimum Hardware Requirements: 1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor 256 MB of RAM 8 speed DVD-ROM Drive 3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install 64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better) DirectX 9 compatible Stereo Sound Card Keyboard Mouse Recommended Hardware Requirements: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better) 384(+) MB of RAM 16 speed DVD-ROM drive 4.7 GB of free Hard Disk space for a full install 128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better) DirectX 9 compatible Surround Sound Card Game pad with twin axis analogue controls (USB or Joystick Port) Keyboard Mouse baxti tapata igra taq gta e nai-tapata ot si4ki 4asti moje da ima nqkvi podobreniq ama pak e super tapa orajiqta nqma mernici ОрЪжията си имат мерници, само дето трябва да знаеш как се пускат.......става със RMB Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 baxti tapata igra taq gta e nai-tapata ot si4ki 4asti moje da ima nqkvi podobreniq ama pak e super tapa orajiqta nqma mernici, kamerata si xodi kadeto si iska , nqkvi super bezmisleni misii i sujet naprimer parvata misiq ako moje6 da kara6 kolelo na4i si gangster ludnica.... ako ima6 tatusi na4i si gangster dvoina ludnica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Йеее, потегли. Неочаквано добре. На Low съм, ама трябва да пробвам да вдигна малко. Айдее, отиде ми съня. <{POST_SNAPBACK}> С какъв адаптер си,че и аз искам да я пробвам на low,но не се получава?При опит да отметна advanced получавам съобщение,адресирано до Microsoft и играта се quit-ва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 @Botev1912 - Когато пусна играта без диска забива на зареждането на менюто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.