Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
За тези които се интересуват от Anti-Aliasing

натоварва машината - да.

използва се за изглаждане на ръбовете във всяка игра, и картината става по-гладка и мазна. ако си пуснете AF на максимум от драйвърите на видеокартата и зададете да се използва задължително във всяка апликация, графиката ще стане още по-добра, но фреймовете ще паднат още повече. с включен AF, когато карате по улицата, лентите по плантоно в далечината няма да са размазани, а колкото е по-голямо нивото на AF толкова по-надалеч ще става това размазване.

Ми АА ми е до 3 :cry играя на 3 и графиката е повече от чудесна, и не ми сече въобще. Radion rullzzz

Imam problem.V Chetvyrtyk vecherta si igrah na igrata, vsichko beshe normalno.Ama vchera vecherta, iskam da poigraq malko i natiskam na ikonata - zarejda za 1 sec. i nishto ne stava, izboshto ne me dopuska do igrata.

Re-instalirah igrata 3 pyti, kopirah crack-a nqkolko pyti, instalirah DirectX i pak syshtiq problem.Mnogo mi se igrae na igrata!! :(

Molq pomognete!! :(

Molq vi se pomognete... :(

Въпрос кой клавиш се натиска, за да почне да вдига щанги дебила, че и на най-малката тежест седи и тъпей :P

П.С Оправих се, сега ще ставаме здрави :P

Къде да сложа мп3 тата си, за да ги слушам по радиото? :blink:  :bgrin:

Here you are

За тези ,които не са разбрали как да си сложат музика ...

в My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks слагате shortcuts на мп3ките и е готово

Пфу , в 1 часа най-накрая ще се е дръпнала :huh: и ако имам и някъв късмет да тръгне ще е добре :bgrin:

emi nz ama az igrah sq 4 4asa s gforce fx5200

sq igraq pak s mx440 i ne vijdam nikva razlika osven v otrajenieto ot slanceto po kolata.

sq ne6to koeto idva:

top28ze.jpg

kato go dovyr6at 6te vikame da se pusne na EK sarvar na igrata , nali :)

Аз напрайх макс мускули и съм пълен идиот обаче кат са засила да праа няква мисия и кат завали и кат има мноо говеда и познайте къф лаг стаа просто няя спасение до ся тфа е първата игра която ми лагва незнам просто.. :huh: :blink: :blink: :blink:

btw ей ма за ся...

http://diviq.freefronthost.com/stats.html

film4etata minavat i se pojavjava 4eren ekran sas saob6tenie do 4i4o bil gejts

провери дали диска ти е във сиртуалното устройство

ПС. Има ли някой с по напреднал сейф ( демек след тъпата мисия с тунингването на колата и след това със боунсинга)

аре някой да даде ако обича

провери дали диска ти е във сиртуалното устройство

ПС. Има ли някой с по напреднал сейф ( демек след тъпата мисия с тунингването на колата и след това със боунсинга)

аре някой да даде ако обича

http://play.evrocom.net/dl/incoming/n4s/saves/

Това е малко след мисията с колата.. Имам много малко пари 1500$..

Аз напрайх макс мускули и съм пълен идиот ....

Знаеш ли че от това няма голям смисъл ... Сега попрочетох за игратат по точно за приятелките ,които можеш да си хващаш Излиза че май само една харесва мускулести :P Останалите си падат по слаби или дебели ... А тея момичета са супер важни ! - Смисъл дават ти различни награди ако ходиш с тях (запазваш си предметите след смърт или арест,ключове за разни коли ... ) , но е много занимавка да ги извеждаш постояннноооо. :sayjin

а и btw - от конните се правят луди пари

че нета кво общо има с играта, кви са тея глупости

Kompa se natovarva pove4e i po bavno "misli" :D .Afe se 6a pocakam malko s taq ko6nica i sled kat si zema nov komp 6a q vratna 2 ri pat :D

Edit:EDIN SAVET ZA VSI4KI HORA NA KOITO NE IM TRAGVA IGRATA:KYPETE SI Q ZA 8 LEVA PIRATSKA NA DVD.KOITO SE INTERESYVA DA PI6E PM :D

P.P.Az nqmam ni6to ob6to s gorespomenatiq magazin :D .

P.P.2 Izvinqvam se za 6liokavicata ama pi6a ot kompa na dqdo mi :D

никъде не са написали как се настройват песните на User Tracka

в играта пише, но не става

марто ве - отиваш в My Documents има папка GTA San Andreas/User tracks/

там слагаш шорткъти на mp3 ките

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...