Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Май не си много в час :P .Точно обратното е пък и + тфа рекламират картите на Nvidia защото те дават пари да им ги рекламират :D

кво не съм в час, по принцип нвидиа се прават точно за игри, а ати за други работи (не че не стават за игри). А и нвидиа се купуват много повече от ати и са по-популярни

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Takam... vchera si izteglih igrata, instalirah si e, igrah e... vsichko beshe normalno.Ama dneska izkochi tozi problem - cakam na ikonata, za da vlezna da igraq i NISHTO! Sedi si eto taka i ne se otvarq.Molq pomognete :(

Опитай да пейстнеш крака отново.Един път така се оправи.

Май не си много в час :P .Точно обратното е пък и + тфа рекламират картите на Nvidia защото те дават пари да им ги рекламират :D

Вярно за рекламата е ;) И все пак са по ефтини също.

Ай кажете минималните изисквания :confused  :confused .Или ако ви мързи да търсите кажете ще тръгне ли на средни изисквания на 1800 процеор,видео карта Radeon 9200 128mb и 512mb ram :confused  :confused  :confused

Аз имам същото но с fx5200 играя е на 1024-768 почти всичко на max

/off

пфф.. да обърнем темата на спор ати вс нВидиа.. Ти гласуваш за ати ,защото си с ати нали ? Всеки сам си избира.. ,за мен по-добрите карти са си нВидиа ,колото и да ги хвалите ати

/off

Кажете някой лесен начин да събера парички в играта :) ,освен чрез масовото премазване на хора по тротоара и събирането на $ след това :).

Абе не се ли появавят някъде по-яки дрехи, щото в тия магазини има само някви скапани парцали. Тоя тип прилича на пълен селянин. Добре че тия камуфлажни гащи закърпват положението, иначе все едно гледам някъв западнал български рапър от варненските гета

По-нататък. като идеш в другите квартали/градове. и от тия дрехи има хубави, а камофлажния панталон е отвратителен.

/off

пфф.. да обърнем темата на спор ати вс нВидиа.. Ти гласуваш за ати ,защото си с ати нали ? Всеки сам си избира.. ,за мен по-добрите карти са си нВидиа ,колото и да ги хвалите ати

/off

Кажете някой лесен начин да събера парички в играта :) ,освен чрез масовото премазване на хора по тротоара и събирането на $ след това :).

Ограби някоя къща.

По-нататък. като идеш в другите квартали/градове. и от тия дрехи има хубави, а камофлажния панталон е отвратителен.

Ограби някоя къща.

Как се ограбва къща :confused

/off

Ми преди бях с Nvidiq но сега съм с Ati.Мисля че спора е приключен :D .ААА играх играта у саседа и КЪРТИ МИФКИ ЯКОО.777 ми то Nvidia 5200 е горе долу равно на Ati Radeon 9200 :D .АА яко начи ше ми трагне почти на мах пък и аз сички игри ги играя на 800х600 така че няма проблеми.Много ти благодаря за отговора

Пишеш  ******* и ти дава 250 бона ;)

e така не е много интерестно....

w00x къде е микробусът за кражби ,че не го знам :) Само на мисията съм ограбвал къща.. Някой спомена ,че може да се залага на конни надбягвания - къде :) ?

Ае ве хора ще се побъркам се 1 съм с компютър от каменната ера обяснете ми защо играта лагва Intel Celeron 2.4 ghz 512 mb ram GeForce 4 128mb Ti 4200 ?!?!??!!?? И то всичко ама всичко ми е минимално и е 800X600 :angry1 :cry :angry1 :cry

Абе на някой случвало ли му се е да изчезват хората е така за бързо, да святкат некви и пак се появяват :) Много гадно...

P.S.Как да си увелича честотата на опресняване на монитора ? (От 60 на 100 Hz, примерно) ?

edin ot na4inite za pravene na pari e kakto kaza W00X da ograbvash kushtite.ako uspeesh da iznesesh 17 ureda mojesh da dokarash do 7 bona plus 3 ako izkarash 19 togava ti ot4ita kato minata misiq (neznam to4nata broika za da minesh misiqta prosto ma tolkova mi q ot4ete za minata).

a ina4e tva za grabejite se otklu4va kato minesh edna ot glavnite misii koqto e da okradesh orujieto na nqkuv dqdka.

az pyk da kaja na 1.59 GHz s 256 ram na 400MHz s NVidia G-Force MX440 64 ram

kato spra neta mahna anti virusni firewall removeri , i si4ko nenujno si mi varvi

1024x768x16 i ve4e 4 4asa igraq na very hight detaili s maximum view distance <bez anti analizynk(ili kakto se pi6e> i samo 1 pat mi lagna za malko kato valq i copnah s motora v 1 lokva.

Ina4e da i pri men iz4ezvat hora , koli kato se obarna i hop aide nqma ni6to,o6te ot GTA3 mnogo me drazni tva.

Ina4e mnoo qko kato zabarza6 i po4ne se razmazva ekrana : ) kato efekta ot NFSU.

Ta zna4i nqkoi igral li e s joypad ? nz ama na men ne mi o4ita nqlqvo nadqsno nagore nadolu (krasta4kata) -> sedqt si po default i ne moga da im smenq funkciite a drugite kop4eta (otzad i ot dqsnata 4ast na joypada) moje , nqkoi da znae re6enie ?

Ае ве хора ще се побъркам се 1 съм с компютър от каменната ера обяснете ми защо играта лагва Intel Celeron 2.4 ghz 512 mb ram GeForce 4 128mb Ti 4200 ?!?!??!!?? И то всичко ама всичко ми е минимално и е 800X600  :angry1  :cry  :angry1  :cry

Проблема явно не ти е в конфигурацията,а някъде другаде.Аз съм с нещо подобно Duron 1.8GHz 256 Ram Geforce4 ti4200 64 MB и играта си я играя на Very High на 1024Х768@32 и си ми върви перфектно(обаче без АА).

А и тея въпроси кое къде се намирало-малко трудно се отговаря на подобни въпроси щот града е меко казано огромен.Ако сикате вместо да се обяснявате пускате играта правите един скрееншот и отбелязвате мястото.Мисля че ще е по-практично. :)

SPEED-FIEND то и халфа 2-ката варви на тая карта перфектно,обаче знаеш ли как изглежда на тая карта и на някоя която поддържа директХ 9? ;) Разликата в изобрежението е огромна :)

Вижте това линкче.Ако търсите нещо и неможете да го намерите това може да ви помогне. :)

.....

SPEED-FIEND то и халфа 2-ката варви на тая карта перфектно,обаче знаеш ли как изглежда на тая карта и на някоя която поддържа директХ 9? ;) Разликата в изобрежението е огромна :)

emi vse o6te ne , v drugata staq imam komp s FX5200 , ama na6te spqt i trqbva da 4akam do utre(neska ama po-kysno) :(

edin ot na4inite za pravene na pari e kakto kaza W00X da ograbvash kushtite.ako uspeesh da iznesesh 17 ureda mojesh da dokarash do 7 bona plus 3 ako izkarash 19 togava ti ot4ita kato minata misiq (neznam to4nata broika za da minesh misiqta prosto ma tolkova mi q ot4ete za minata).

a ina4e tva za grabejite se otklu4va kato minesh edna ot glavnite misii koqto e da okradesh orujieto na nqkuv dqdka.

А къде стои тоя камион след това, че не мога да го намеря? някъде ориентировъчно. знам само, че е някъде в първия квартал.

Както и да е и аз съм в клуба, играта е r0x, но някой да ми каже примерно като влезна в супера как да си взема нещо за ядене, защото единствено успях да играя на джагите.. :wacko:

П.С И с кое копче се прави, че ги прегледах всичките и пак не схванах :blink:

Абе на някой случвало ли му се е да изчезват хората е така за бързо, да святкат некви  и пак се появяват  :)  Много гадно...

P.S.Как да си увелича честотата на опресняване на монитора ? (От 60 на 100 Hz, примерно) ?

Това май става като provoke-неш gang war. После като ги изтребиш лошите пак се появяват. Само дет не святкат... твоето на бъг ми прилича.

Както и да е и аз съм в клуба, играта е r0x, но някой да ми каже от къде да с и  набавям мисии или само трябв да обикалям и примерно като влезна в супера как да си взема нещо за ядене, защото единствено успях да играя на джагите..  :wacko:

П.С И с кое копче се прави, че ги прегледах всичките и пак не схванах  :blink:

В супера не продаваха за ядене май. Иди във fast food. Като стъпиш в червеното кръгче горе в ляво ще видиш с кои копчета се купува.

А къде стои тоя камион след това, че не мога да го намеря? някъде ориентировъчно. знам само, че е някъде в първия квартал.

mi ot drugata strana na ulicata deto jivee Denise samo 4e ne v toq a v drugiq krai

Абе на някой случвало ли му се е да изчезват хората е така за бързо, да святкат некви  и пак се появяват  :)  Много гадно...

И при мен е така ... като намаля резолюцията се оправя ... а иначе за hz-ите погледни предните няколко страници И аз питах за това. Някой ми беше дал една програма която очевидно върши работа, но си няям идея как се използва.

Абе хора я не се излагайте фе.Щяло да ми върви на средни детайли с "приличен" лаг :lol: :lol: :lol: .Ето ви минималните системни изисквания

Minimal System

1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor

256MB of RAM

8x DVD-ROM Drive

3.6 GB of free space for a minimal install

64MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers

DirectX 9 compatible Stereo Sound Card

Keyboard & Mouse

Ето ги препоръчителните изисквания:

Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor

384MB(+) of RAM

16x DVD-ROM drive

4.7 GB of free space for a full install

128MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers

DirectX 9 compatible Surround Sound Card

Game pad with twin axis analog controls (USB or Joystick Port)

Keyboard & Mouse

ОООООО да бейби ела при батко ;) :P

Абе хора я не се излагайте фе.Щяло да ми върви на средни детайли с "приличен" лаг :lol:  :lol:  :lol: .Ето ви минималните системни изисквания

Ами аз с конфигурацията от подписа ми, играя на 800х600, Медиум им ми вади 18-20-30 кадъра...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...