Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Хора ,аз съм на мисията където трябва да се ограби военният склад с помощта на електрокара. хубаво ,ама без да искам обръщам кашона и после не мога да го вдигна.. Има ли начин да се вдигне? И 2 кашона хартисват, те там ли са някъде или.. просто не съм я минавал мисията. Другата мисия на ,която съм е онази където гониш един с един и трябва да го убиеш..

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
А нещо за хвърчене да си намирал там ?

Аз вече стигнах до 2рия град и още не мога да летя с самолет :( купих си самолетен билето от единия град до другия и скочиь посредата на полета с парашут :) тва ми беше летенето...

Mи имаше едно летище, ама тамън се запътих натам да скоча вътре от една скала и колата ми се обърна и се взриви.

ти втори град ли си стигнал или си отворил квартал от тая карта, защото някъде четох, че ще има още 2 такива града като тоя първия (за цялата карта става въпрос включително и заключените в началото квартали) и ще се минава през магистрали дето ще са дългички.

Абе има една мисия с един влак дето.Аз гоня едни които са върху влака а аз съм на мотор и трябва да ги стрелям и да ги убия.Ама все не мога да ги убия и пише че мисията е провалена.Някой ако го е минал да каже как става.Аз сега влизам да пробвам пак.

мисиите с амортисьорите и танците ги минах от първия път.. не виждам какво е толкова трудно.

Да не са трудни ама ми лагва и повече от 1800 на танците немога. С амортисьорите я минах..., а щом си го минал айде шерниги в DC++, де плс. :rolleyes:

Ай кажете минималните изисквания :confused :confused .Или ако ви мързи да търсите кажете ще тръгне ли на средни изисквания на 1800 процеор,видео карта Radeon 9200 128mb и 512mb ram :confused :confused :confused

Ай кажете минималните изисквания :confused  :confused .Или ако ви мързи да търсите кажете ще тръгне ли на средни изисквания на 1800 процеор,видео карта Radeon 9200 128mb и 512mb ram :confused  :confused  :confused

Би трябвало, ама ще ти сече доста ;)

Хора ,аз съм на мисията където трябва да се ограби военният склад с помощта на електрокара. хубаво ,ама без да искам обръщам кашона и после не мога да го вдигна.. Има ли начин да се вдигне? И 2 кашона хартисват, те там ли са някъде или.. просто не съм я минавал мисията. Другата мисия на ,която съм е онази където гониш един с един и трябва да го убиеш..

Последните два кашона са отвън.

Абе има една мисия с един влак дето.Аз гоня едни които са  върху влака а аз съм на мотор и трябва да ги стрелям и да ги убия.Ама все не мога да ги убия и пише че мисията е провалена.Някой ако го е минал да каже как става.Аз сега влизам да пробвам пак.

Трябва само да караш до вагона, на който са ония, а Big Smoky сам ще се погрижи за тях. :punk

За тези ,които не са разбрали как да си сложат музика ...

в My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks слагате shortcuts на мп3ките и е готово :) Аз сега си карах и слушах Lorrain :D

Ми поне на минимални.Надявам са да ни лага ъ :huh:

На минимални ще ти върви много добре.

Аве майна закво на почти всяка игра рекламират шибаната nVIDIA,a никъде не съм видял да пише RADEON ? :(

Абе на тая мисия с хидравликата кво трябва да се прави?

Когато стрелката влезе в кръгчето натискаш съответната стрелка от NumPad-a.

После има една мисия, в която трябва да танцуваш на плажа. Там се прави по същия начин, само че с другите стрелки. ;)

На минимални ще ти върви много добре.

Аве майна закво на почти всяка игра рекламират шибаната nVIDIA,a никъде не съм видял да пише RADEON ?  :(

Ми и аз тфа се чудя,като при положение че картите показват оп добри разултати при тестовете им :confused :huh: :blink: .Олеееее утре си взимам играта ама трябва да ходя на СКАПАНОТО ми село и не мога да я играя.ОЛЕЕЕ ша подивея :angry1 :angry1 :angry1 .Кат ва гледам какво пишете тука напрао :woot :woot .

Когато стрелката влезе в кръгчето натискаш съответната стрелка от NumPad-a.

После има една мисия, в която трябва да танцуваш на плажа. Там се прави по същия начин, само че с другите стрелки. ;)

Ахам мерси :)

ЕЕЕ покажете си и вие CJ-овците :D да ги видим.Аз така и така съм на прага на самоубийство ами поне да науча нещо повече за играта :)

Абе не се ли появавят някъде по-яки дрехи, щото в тия магазини има само някви скапани парцали. Тоя тип прилича на пълен селянин. Добре че тия камуфлажни гащи закърпват положението, иначе все едно гледам някъв западнал български рапър от варненските гета

Хора ПЛС ПЛС ПЛС кажете ми МИНИМАЛНИТЕ системни изисквания please,моля,хондзукинца :lol: (за тфа последното не съм много сигурен че е моля на български де :D  :P )АЙ МОЛЯ ВИ СЕ КАЖЕТЕ КФИ СА ПЛС

Абе, ако искаш нещо от сорта на 640х480 - low, ще ти трябва поне 1 Гхц и 256 Ram и някаква видеокарта от 50-60 $ ;)

EDIT : Видях ти машината :

Можеш да я играеш на 800х600 - Медиум с приличен лаг :P

Dreamer : Губиш баса, крака бачка :P :punk

Хех :) (за щастие)

Абе, ако искаш нещо от сорта на 640х480 - low, ще ти трябва поне 1 Гхц и 256 Ram и някаква видеокарта от 50-60 $  ;)

EDIT : Видях ти машината :

Можеш да я играеш на 800х600 - Медиум с приличен лаг  :P

Dreamer : Губиш баса, крака бачка  :P  :punk

Хех  :)  (за щастие)

ОК 10х.Е може да тафна на дядката процесора,да си прибавя рама към моя и може и да я играя на медиум без лаг :lol: .

ХЕ пич ми тя мойта машина е като твойта фе(само процесора не ти видях) :D

na AMD Athlon 2200+ (1.8 Ghz ) 256 Ram GF FX 5200 ( 64 ram 128 bit ) dali 6te ba4ka da znam dali da q darpam za6toto vse pak si iska mqsto i baq vreme da ne stane taka 4e da ne moga da q potkarma samo da sam q darpal

na AMD Athlon 2200+ (1.8 Ghz ) 256 Ram  GF FX 5200 ( 64 ram 128 bit ) dali 6te ba4ka da znam dali da q darpam za6toto vse pak si iska mqsto i baq vreme da ne stane taka 4e da ne moga da q potkarma samo da sam q darpal

Прочети предишния поуст ;)

Takam... vchera si izteglih igrata, instalirah si e, igrah e... vsichko beshe normalno.Ama dneska izkochi tozi problem - cakam na ikonata, za da vlezna da igraq i NISHTO! Sedi si eto taka i ne se otvarq.Molq pomognete :(

нали уж нвидиа се водат геймърските карти

Май не си много в час :P .Точно обратното е пък и + тфа рекламират картите на Nvidia защото те дават пари да им ги рекламират :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...