Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
явно са го оправили. но все пак искам да си изслушам радиата. много са зарибени.. особено регето и рок радиото.

а? и от къде става тая екстра.

хубаво ще е да се пишат така нещата, защото сигурно някой ще пропусне нещо.

Във нещо като ТОТО-пункт (не запомних къде беше) има от тези големите игри, като идеш на тях в лявата страна са ти цветовете на ездача и колко му е коефициента пр: 3/1 (три към едно) и т.н. от дясната страна са залаганията. Аз заложих 500$ на 4/1 и спечелих 2000. :) Ако някой намери комбайната да вика. :bgrin:

кое не можеш да им оправиш? резолюцията? на някои от опциите трябва да натиснеш с мишката върху тях, за да влезнат в употреба. иначе ти ги сменяш, те се връщат.

ми като дам на advanced options и ме изхвърля от играта. пробвах с преинстъалация и пак не става. та сега не мога да си ги намаля и лагва страшно много

Във нещо като ТОТО-пункт (не запомних къде беше) има от тези големите игри, като идеш на тях в лявата страна са ти цветовете на ездача и колко му е коефициента пр: 3/1 (три към едно) и т.н. от дясната страна са залаганията. Аз заложих 500$ на 4/1 и спечелих 2000.  :) Ако някой намери комбайната да вика. :bgrin:

Az namerih dneska edin kombain.Kagi kakvo se parvi s nego.

Някой пробвал ли е да отиде в някоя пицария и да поръчва много? Пробвайте да видите какъв смях е. :lol: :lol: :lol:

ми като дам на advanced options и ме изхвърля от играта. пробвах с преинстъалация и пак не става. та сега не мога да си ги намаля и лагва страшно много

пробвай с language fixa кой знае може и да се оправи, макар че аз нямам никви проблеми и без него

Олеее комбайната е пълна лудница. Като минеш през хората и отзад хвърчат кървави крака ръце ..... Чисто луда Намира се....трудно за обяснение...Има едно малко селце долу в Левия ъгъл преди него преди и планината...абе играйте докато не стигнете мисията в която трябва да я откраднете.... :)

Абе някой да знае кога ще мога да хвърча със самолет или хеликоптер и къде по дяволите се намира тва пилотско училище за да се понауча и да ме пуснат в летището.... а и да ви се похваля скачах с парашут от кросов мотор като се засилих от планината Лудооооо... :P

Някой пробвал ли е да отиде в някоя пицария и да поръчва много? Пробвайте да видите какъв смях е. :lol:  :lol:  :lol:

мдааа веднъж реших че трябва да надебеля да видя как ще изглездам като дебел тлъст рапър ама ...то ... :sick

А и да питам като си фанахте оная за girlfriend къде я карахте та да се пълни прогрес бара ? Тя се кефи само на баровете и бързите закуски...заведох я на ресторант и на вечеря а тя се цупи само баси откачалката..въобще ако я зарежа дали ще стане нещо отрицателно...и дали ще ми повлияе на гангтерсия живот :P...ама то пък Gangsta без Bich къв гангста ша е :woot

Играта е лудница. Ей ся тамън изтребвах "лоши" от другите банди, превзех територия, снабдих се с пари и си качих яко респекта :bgrin:

А да, изведох и гаджето на бар :wub:

Za6to kakto si igraq i mi blokirva i trqbva da resvam kompa. Nqkoi drug s toq problem ?

S P4HT3000@3900 ; 1024DDR400 ; 5900XTPRO@500/950 sym.. Igrata ne mi nasi4a ina4e.

В смисъл часовника в играта?Защото и на мен ми се появи този проблем :(

problema go imah sushtiq i kazah po-napred v temata, 4e tova e problem poroden ot zvukoviq vi driver. Ako ne stava s updatevaneto na drivera, to problema se reshava kato napravite slednoto neshto:

Start->Run->dxdiag->sound->NoAcceleration

На Palomino 1800+, 256 DDR333, GF4 Mx440 64Ram 128bit, WinXP на Medium върви доста добре. Накъсва само като се съберат 4-5 коли около мен и трябва да се въртя нещо по-бързичко... Иначе е яка игричка само дето не ми харесва управлението и това с камерата и мишката докато караш нещо. Това. че не мога да карам със стрелките и Е не ми е action също е кофти..доста работа по клавишите имам но ме мързи доста сега. Иначе на кратко..още не знам за какво става дума в тази игра. Каква ми е целта къде, какво и как става...но ще се разучава..На първо време има доста странички да прочета...Който нещо не му е ясно го съветвам да хвърли един поглед на цялата тема преди да пита, че става дразнещо...

А да, изведох и гаджето на бар  :wub:

Пффф аз колкото пъти я водих ама не пуска .... :unsure: :bgrin:

Кажи къде горе-доло за да го разуча първо.

Kombaina be6e niakude dolu v kartata.Ima6e planina i do nego ima6e edni selca s nivi.

Някой пробвал ли е да отиде в някоя пицария и да поръчва много? Пробвайте да видите какъв смях е. :lol:  :lol:  :lol:

Znae6li kolko triabva6e da treniram za da otslabna posle. :woot

пробвай с language fixa кой знае може и да се оправи, макар че аз нямам никви проблеми и без него

нем, не става и с него.

а ето и съобщението което ми показва:

gta.JPG

Хаха, Ботев имаше впредвид, че овърклока е допринесъл за загряването на процесора, при което компютъра автоматично се рестартира... :punk

P.S : HBK, при теб може би проблемът е същия...сигурно ти загрява процесора...?

problema go imah sushtiq i kazah po-napred v temata, 4e tova e problem poroden ot zvukoviq vi driver. Ako ne stava s updatevaneto na drivera, to problema se reshava kato napravite slednoto neshto:

Start->Run->dxdiag->sound->NoAcceleration

1-vo sym s vodno :) i nqma kak da pregre... za6toto ne kachva nad 50 na full load.. 2-ro Okaza se che e ot FRAPS (programkata za merene na FPS) nq mi e blokirvala igrata... i az ne znam za6to taka..

нем, не става и с него.

а ето и съобщението което ми показва:

gta.JPG

Na men mi go dava6e tova ,dokato ne slojix diretX 9c ot SA diska..

Mи наеми си курва тогава.

Хехее то с курвата не е интересно. В една от мисиите една ме "понашляпа" баси смеха :lol: Твърдеше че ме обича ама постоянно ми се караше и викаше. Много бойна мадама..

3 ферми прерових и не намерих комбайна. :cry Я кажете по-точно къде е :) "Доло на каратата" е много общо казано. Има една ферма с два големи хангара като цилиндъри - тя ли е и къде е кoбайната в смисъл до постройка, в полето или? Та в тази ферма има и каравана. :confused

ЕДИТ: немога да мина мисиите с танцуването на плажа и колата с газовите амортисьори ако някой има сейфовете по-нататък в играта да ги шерне в DC++. Мерси предварително! :)

Хора ПЛС ПЛС ПЛС кажете ми МИНИМАЛНИТЕ системни изисквания please,моля,хондзукинца :lol: (за тфа последното не съм много сигурен че е моля на български де :D :P )АЙ МОЛЯ ВИ СЕ КАЖЕТЕ КФИ СА ПЛС

До сега обикалях по заключените квартали. голяма е далавера. :)

самоче като стъпиш на заключения квартал и нивото на издирваност се вдига на 4 звезди и не може да бъде свалено. хубаво обиколих кварталите, но ме гръмнаха :)

номера става като преплувате до другия бряг.

мисиите с амортисьорите и танците ги минах от първия път.. не виждам какво е толкова трудно.

До сега обикалях по заключените квартали. голяма е далавера. :)

А нещо за хвърчене да си намирал там ?

Аз вече стигнах до 2рия град и още не мога да летя с самолет :( купих си самолетен билето от единия град до другия и скочиь посредата на полета с парашут :) тва ми беше летенето...

Някой да е минал една мисия с една кака :P дето тряа да се ограби една малка банка :confused Щот там трябва да се взривят едни неща а пък тая стои до тях и не мърда :angry1 Накрая като се опитам да ги взривя тия тя умира и накрая айде пак от началото на мисията . Та някой да каже как да го мина тоя шит :)

А нещо за хвърчене да си намирал там ?

Аз вече стигнах до 2рия град и още не мога да летя с самолет :( купих си самолетен билето от единия град до другия и скочиь посредата на полета с парашут :) тва ми беше летенето...

V kodovete ima edin cheat za samolet i za para6ut.Az V4era imah 4 zvezdi wanted level,napisah koda za samoleta litnah i vuv vuzduha po edno vreme se poiaviha voenni samoleti.I po4naha da me celiat s raketi.Be6e goliam smiah. :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...