riskov Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 ooo eto edno sait4e kudeto pi6e dosta za igrata: vsi4ki geroi, vsi4ki misii i namerih okolo 300 ne6ta koito mogat da se napravqt za da se prevurti igrata i kup drugi djunjurii http://www.gta-sanandreas.com/guides/stadium/index.php mi yo az kato ne moga da q igraq o6te samo 6te 4eta ne6ta i 6te si q me4taq Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 явно са го оправили. но все пак искам да си изслушам радиата. много са зарибени.. особено регето и рок радиото.а? и от къде става тая екстра. хубаво ще е да се пишат така нещата, защото сигурно някой ще пропусне нещо. <{POST_SNAPBACK}> Във нещо като ТОТО-пункт (не запомних къде беше) има от тези големите игри, като идеш на тях в лявата страна са ти цветовете на ездача и колко му е коефициента пр: 3/1 (три към едно) и т.н. от дясната страна са залаганията. Аз заложих 500$ на 4/1 и спечелих 2000. Ако някой намери комбайната да вика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 кое не можеш да им оправиш? резолюцията? на някои от опциите трябва да натиснеш с мишката върху тях, за да влезнат в употреба. иначе ти ги сменяш, те се връщат. <{POST_SNAPBACK}> ми като дам на advanced options и ме изхвърля от играта. пробвах с преинстъалация и пак не става. та сега не мога да си ги намаля и лагва страшно много Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Играта така като гледам е много зарибена но сега я пускам и още не съм я разучил Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Във нещо като ТОТО-пункт (не запомних къде беше) има от тези големите игри, като идеш на тях в лявата страна са ти цветовете на ездача и колко му е коефициента пр: 3/1 (три към едно) и т.н. от дясната страна са залаганията. Аз заложих 500$ на 4/1 и спечелих 2000. Ако някой намери комбайната да вика. <{POST_SNAPBACK}> Az namerih dneska edin kombain.Kagi kakvo se parvi s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Az namerih dneska edin kombain.Kagi kakvo se parvi s nego. <{POST_SNAPBACK}> Кажи къде горе-доло за да го разуча първо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Някой пробвал ли е да отиде в някоя пицария и да поръчва много? Пробвайте да видите какъв смях е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 ми като дам на advanced options и ме изхвърля от играта. пробвах с преинстъалация и пак не става. та сега не мога да си ги намаля и лагва страшно много <{POST_SNAPBACK}> пробвай с language fixa кой знае може и да се оправи, макар че аз нямам никви проблеми и без него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Олеее комбайната е пълна лудница. Като минеш през хората и отзад хвърчат кървави крака ръце ..... Чисто луда Намира се....трудно за обяснение...Има едно малко селце долу в Левия ъгъл преди него преди и планината...абе играйте докато не стигнете мисията в която трябва да я откраднете.... Абе някой да знае кога ще мога да хвърча със самолет или хеликоптер и къде по дяволите се намира тва пилотско училище за да се понауча и да ме пуснат в летището.... а и да ви се похваля скачах с парашут от кросов мотор като се засилих от планината Лудооооо... Някой пробвал ли е да отиде в някоя пицария и да поръчва много? Пробвайте да видите какъв смях е. <{POST_SNAPBACK}> мдааа веднъж реших че трябва да надебеля да видя как ще изглездам като дебел тлъст рапър ама ...то ... А и да питам като си фанахте оная за girlfriend къде я карахте та да се пълни прогрес бара ? Тя се кефи само на баровете и бързите закуски...заведох я на ресторант и на вечеря а тя се цупи само баси откачалката..въобще ако я зарежа дали ще стане нещо отрицателно...и дали ще ми повлияе на гангтерсия живот ...ама то пък Gangsta без Bich къв гангста ша е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Играта е лудница. Ей ся тамън изтребвах "лоши" от другите банди, превзех територия, снабдих се с пари и си качих яко респекта А да, изведох и гаджето на бар Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Za6to kakto si igraq i mi blokirva i trqbva da resvam kompa. Nqkoi drug s toq problem ?S P4HT3000@3900 ; 1024DDR400 ; 5900XTPRO@500/950 sym.. Igrata ne mi nasi4a ina4e. <{POST_SNAPBACK}> В смисъл часовника в играта?Защото и на мен ми се появи този проблем <{POST_SNAPBACK}> problema go imah sushtiq i kazah po-napred v temata, 4e tova e problem poroden ot zvukoviq vi driver. Ako ne stava s updatevaneto na drivera, to problema se reshava kato napravite slednoto neshto: Start->Run->dxdiag->sound->NoAcceleration Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 На Palomino 1800+, 256 DDR333, GF4 Mx440 64Ram 128bit, WinXP на Medium върви доста добре. Накъсва само като се съберат 4-5 коли около мен и трябва да се въртя нещо по-бързичко... Иначе е яка игричка само дето не ми харесва управлението и това с камерата и мишката докато караш нещо. Това. че не мога да карам със стрелките и Е не ми е action също е кофти..доста работа по клавишите имам но ме мързи доста сега. Иначе на кратко..още не знам за какво става дума в тази игра. Каква ми е целта къде, какво и как става...но ще се разучава..На първо време има доста странички да прочета...Който нещо не му е ясно го съветвам да хвърли един поглед на цялата тема преди да пита, че става дразнещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 А да, изведох и гаджето на бар <{POST_SNAPBACK}> Пффф аз колкото пъти я водих ама не пуска .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Кажи къде горе-доло за да го разуча първо. <{POST_SNAPBACK}> Kombaina be6e niakude dolu v kartata.Ima6e planina i do nego ima6e edni selca s nivi. Някой пробвал ли е да отиде в някоя пицария и да поръчва много? Пробвайте да видите какъв смях е. <{POST_SNAPBACK}> Znae6li kolko triabva6e da treniram za da otslabna posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 пробвай с language fixa кой знае може и да се оправи, макар че аз нямам никви проблеми и без него <{POST_SNAPBACK}> нем, не става и с него. а ето и съобщението което ми показва: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Аз с по малко от 200 либри не праа на лежанката супер АЗрод съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Хаха, Ботев имаше впредвид, че овърклока е допринесъл за загряването на процесора, при което компютъра автоматично се рестартира... P.S : HBK, при теб може би проблемът е същия...сигурно ти загрява процесора...? <{POST_SNAPBACK}> problema go imah sushtiq i kazah po-napred v temata, 4e tova e problem poroden ot zvukoviq vi driver. Ako ne stava s updatevaneto na drivera, to problema se reshava kato napravite slednoto neshto:Start->Run->dxdiag->sound->NoAcceleration <{POST_SNAPBACK}> 1-vo sym s vodno i nqma kak da pregre... za6toto ne kachva nad 50 na full load.. 2-ro Okaza se che e ot FRAPS (programkata za merene na FPS) nq mi e blokirvala igrata... i az ne znam za6to taka.. нем, не става и с него. а ето и съобщението което ми показва: <{POST_SNAPBACK}> Na men mi go dava6e tova ,dokato ne slojix diretX 9c ot SA diska.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Пффф аз колкото пъти я водих ама не пуска .... Mи наеми си курва тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Mи наеми си курва тогава. <{POST_SNAPBACK}> Хехее то с курвата не е интересно. В една от мисиите една ме "понашляпа" баси смеха Твърдеше че ме обича ама постоянно ми се караше и викаше. Много бойна мадама.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 3 ферми прерових и не намерих комбайна. Я кажете по-точно къде е "Доло на каратата" е много общо казано. Има една ферма с два големи хангара като цилиндъри - тя ли е и къде е кoбайната в смисъл до постройка, в полето или? Та в тази ферма има и каравана. ЕДИТ: немога да мина мисиите с танцуването на плажа и колата с газовите амортисьори ако някой има сейфовете по-нататък в играта да ги шерне в DC++. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Хора ПЛС ПЛС ПЛС кажете ми МИНИМАЛНИТЕ системни изисквания please,моля,хондзукинца (за тфа последното не съм много сигурен че е моля на български де )АЙ МОЛЯ ВИ СЕ КАЖЕТЕ КФИ СА ПЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 До сега обикалях по заключените квартали. голяма е далавера. самоче като стъпиш на заключения квартал и нивото на издирваност се вдига на 4 звезди и не може да бъде свалено. хубаво обиколих кварталите, но ме гръмнаха номера става като преплувате до другия бряг. мисиите с амортисьорите и танците ги минах от първия път.. не виждам какво е толкова трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 До сега обикалях по заключените квартали. голяма е далавера. <{POST_SNAPBACK}> А нещо за хвърчене да си намирал там ? Аз вече стигнах до 2рия град и още не мога да летя с самолет купих си самолетен билето от единия град до другия и скочиь посредата на полета с парашут тва ми беше летенето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Някой да е минал една мисия с една кака дето тряа да се ограби една малка банка Щот там трябва да се взривят едни неща а пък тая стои до тях и не мърда Накрая като се опитам да ги взривя тия тя умира и накрая айде пак от началото на мисията . Та някой да каже как да го мина тоя шит Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 А нещо за хвърчене да си намирал там ?Аз вече стигнах до 2рия град и още не мога да летя с самолет купих си самолетен билето от единия град до другия и скочиь посредата на полета с парашут тва ми беше летенето... <{POST_SNAPBACK}> V kodovete ima edin cheat za samolet i za para6ut.Az V4era imah 4 zvezdi wanted level,napisah koda za samoleta litnah i vuv vuzduha po edno vreme se poiaviha voenni samoleti.I po4naha da me celiat s raketi.Be6e goliam smiah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.