ABIDE Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Хора имам проблем - не качвам никакъв респект. Минах бая мисии след които ми се изписва +respect ама г*с Отидох и си купих татуси за 1000$ пак не ми се дигна чертичката и си седи там в кишето. ПП 10х Sempliok, минах го това макар и с малко зор дори на 50$ залог. Сега пък има една мисия, на която трябва да dance-я. По същия начин ли се прави защото си останах на 0 точки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Офф като чета какви неща можеш да правиш в тая игра направо ми се преиска да си я сваля макар че не съм фен на поредицата. "Аз залагах на конни състезания и спечелих 2000$ якооо" "аз примерно играх на игрите в бара/дискотеката и играх на вързано с един пич на билярд, пак в бара. играта в хола на къщата" Някои ще ми каже ли дали има поне малка вероятност да върви играта на Athlon 1800+ ,видео карта GeForce4 MX 440 64mb,256 ram.Да знам дали да я свалям или още от сега да се отказвам <{POST_SNAPBACK}> Би трябвало машинката ти да я подкара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Хора имам проблем - не качвам никакъв респект. Минах бая мисии след които ми се изписва +respect ама г*с Отидох и си купих татуси за 1000$ пак не ми се дигна чертичката и си седи там в кишето. <{POST_SNAPBACK}> Хехе ,то ако се качваше толкова лесно къв е смисала от многото мисии и други глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Хехе ,то ако се качваше толкова лесно къв е смисала от многото мисии и други глупости <{POST_SNAPBACK}> Ама въобще не се е мръднала бе човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Ама въобще не се е мръднала бе човек <{POST_SNAPBACK}> И при мен е така сигурно си е така zlobil и аз тва питах вчера ... та има в option-ите едно steet незнам си какво при настройките за мишката. Ако му дадеш yes колата ти вече ще се управлява изцяло от мишката или само от клавиатурата другия вариант е да си го направиш само с клавиатура да играеш но се съмняям да те устройва а и тва с камерата супер много ме дразни аз праа завой тя чак като завия се измести зад колата Бхаахаха намерих гумен *енис (двоен) в банята на полицейското Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Za6to kakto si igraq i mi blokirva i trqbva da resvam kompa. Nqkoi drug s toq problem ?S P4HT3000@3900 ; 1024DDR400 ; 5900XTPRO@500/950 sym.. Igrata ne mi nasi4a ina4e. <{POST_SNAPBACK}> махни клока Аре някой да ми помогне. Значи като инсталирах играта се пробвам да вляза в папката на играта и ми се рестартва пц-то и не мога да си я пусна. След много различни опити да се справя и след преинстал на уиндоус отворих папката но след като си сложих някои програми ( daemon tools, nero, winamp и т.н) пак същия проблем. Някой ако може да ми помогне ще съм му благодарен. <{POST_SNAPBACK}> ми логично е причината да е в някоя програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 махни клока <{POST_SNAPBACK}> В смисъл часовника в играта?Защото и на мен ми се появи този проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 hora kak s minava tva sas hidravlikata 6toto ne6to nemoga da zacepa kak dago napravia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 В смисъл часовника в играта?Защото и на мен ми се появи този проблем <{POST_SNAPBACK}> Хаха, Ботев имаше впредвид, че овърклока е допринесъл за загряването на процесора, при което компютъра автоматично се рестартира... P.S : HBK, при теб може би проблемът е същия...сигурно ти загрява процесора...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Хаха, Ботев имаше впредвид, че овърклока е допринесъл за загряването на процесора, при което компютъра автоматично се рестартира... <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам,не съм много навътре в тия работи(както си и пролича).Играя много,но не разбирам от компютри 10х все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 a zakvo taq versiq nqma mernik we ili samo pri mene e taka . kak se puska tva 4udo ne moa da ucela nikoi bez mernik super tapo e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 a zakvo taq versiq nqma mernik we ili samo pri mene e taka . kak se puska tva 4udo ne moa da ucela nikoi bez mernik super tapo e <{POST_SNAPBACK}> задържаш десния бутон на мишката оф ей ся полудявам тук на една мисия... трябва да гоня едни мексиканци на 1 влак да ги трепем аз ги гоня ама тоя глупак, който е на мотора с мен, ги трепе 5 часа и накрая все остава един Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 ако накой е дръпнал от arenata да каже какво е качеството моля ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 ако накой е дръпнал от arenata да каже какво е качеството <{POST_SNAPBACK}> хаха добро е, ама няма субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 хаха добро е, ама няма субтитри <{POST_SNAPBACK}> няма проблем за субтитрите сериозно питам щото ша е тегла една седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 има ли някой друг с проблем като моя, да не мога да си оправя видео опцийте? или само аз съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 няма проблем за субтитрите сериозно питам щото ша е тегла една седмица <{POST_SNAPBACK}> няма проблеми човеко тегли спокойно пп минах си мисята Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Някои ще ми каже ли дали има поне малка вероятност да върви играта на Athlon 1800+ ,видео карта GeForce4 MX 440 64mb,256 ram.Да знам дали да я свалям или още от сега да се отказвам <{POST_SNAPBACK}> est. pro4eti dolu i 6te razbere6 на 1100 Селерон,256 рам и ГеФорсе МХ440 64 мб на 800х680 + средни детайли си върви повече от прилично,как да не съм доволен?!? <{POST_SNAPBACK}> ohoo idealno e 10x mnogo ti vuzvurna vsi4kite mi me4ti i nadejdi... BTw ostavat mi samo 30 faila - v subota sutrinta 6te si q razcukvam - yeah... EDIT: ai pls daite nqkoi screenshot de molq vi se... Тука има бе! <{POST_SNAPBACK}> tc tc tc v saita na gta sa mn pove4e ama az iskam screenshoti da vidq kak realno izglejda igrata i osoberno na nqkoi s MX440 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 est. pro4eti dolu i 6te razbere6ohoo idealno e 10x mnogo ti vuzvurna vsi4kite mi me4ti i nadejdi... BTw ostavat mi samo 30 faila - v subota sutrinta 6te si q razcukvam - yeah... EDIT: ai pls daite nqkoi screenshot de molq vi se... <{POST_SNAPBACK}> Тука има бе! Как ми се иска и аз да играя,ама трябва да крънкам наш'те за нова видео карта,че тоя TNT2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 няма проблем за субтитрите сериозно питам щото ша е тегла една седмица <{POST_SNAPBACK}> за какво качество говориш, това е игра и е еднаква навсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 И при мен е така сигурно си е така zlobil и аз тва питах вчера ... та има в option-ите едно steet незнам си какво при настройките за мишката. Ако му дадеш yes колата ти вече ще се управлява изцяло от мишката или само от клавиатурата другия вариант е да си го направиш само с клавиатура да играеш но се съмняям да те устройва а и тва с камерата супер много ме дразни аз праа завой тя чак като завия се измести зад колата Бхаахаха намерих гумен *енис (двоен) в банята на полицейското Aко не пипаш мишката.. камерата си застава зад колата и не се мести. има ли някой друг с проблем като моя, да не мога да си оправя видео опцийте? или само аз съм кое не можеш да им оправиш? резолюцията? на някои от опциите трябва да натиснеш с мишката върху тях, за да влезнат в употреба. иначе ти ги сменяш, те се връщат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 хаха добро е, ама няма субтитри <{POST_SNAPBACK}> DirectX Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Otidete na kartata ima edno miasto s edna sreburna kupa.Tam 6te se sustezavate s koli.Ne6to kato Naskar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 До колкото си спомням на Vice City се сменяха със scroll-a на мишката. ~EdiT~ Най-накрая и аз свалих игричката. Сега я инсталирам да видя какво представлява и след обяд ще разцъквам. <{POST_SNAPBACK}> не питам как се сменят а как да си сложа мои песни?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 не питам как се сменят а как да си сложа мои песни?? прочети. хората са написали по-напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.