Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Хора имам проблем - не качвам никакъв респект. Минах бая мисии след които ми се изписва +respect ама г*с :angry1 Отидох и си купих татуси за 1000$ пак не ми се дигна чертичката и си седи там в кишето.

ПП 10х Sempliok, минах го това макар и с малко зор дори на 50$ залог. Сега пък има една мисия, на която трябва да dance-я. По същия начин ли се прави защото си останах на 0 точки...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Офф като чета какви неща можеш да правиш в тая игра направо ми се преиска да си я сваля макар че не съм фен на поредицата.

"Аз залагах на конни състезания и спечелих 2000$ якооо"

"аз примерно играх на игрите в бара/дискотеката и играх на вързано с един пич на билярд, пак в бара.

играта в хола на къщата"

Някои ще ми каже ли дали има поне малка вероятност да върви играта на Athlon 1800+ ,видео карта GeForce4 MX 440 64mb,256 ram.Да знам дали да я свалям или още от сега да се отказвам :(

Би трябвало машинката ти да я подкара!

Хора имам проблем - не качвам никакъв респект. Минах бая мисии след които ми се изписва +respect ама г*с  :angry1  Отидох и си купих татуси за 1000$ пак не ми се дигна чертичката и си седи там в кишето.

Хехе ,то ако се качваше толкова лесно къв е смисала от многото мисии и други глупости :D

Хехе ,то ако се качваше толкова лесно къв е смисала от многото мисии и други глупости  :D

Ама въобще не се е мръднала бе човек :)

Ама въобще не се е мръднала бе човек  :)

И при мен е така сигурно си е така :)

zlobil и аз тва питах вчера ... та има в option-ите едно steet незнам си какво при настройките за мишката. Ако му дадеш yes колата ти вече ще се управлява изцяло от мишката или само от клавиатурата другия вариант е да си го направиш само с клавиатура да играеш но се съмняям да те устройва

а и тва с камерата супер много ме дразни аз праа завой тя чак като завия се измести зад колата :angry1 :angry1 :sick

Бхаахаха намерих гумен *енис (двоен) в банята на полицейското :hump: :woot

Za6to kakto si igraq i mi blokirva i trqbva da resvam kompa. Nqkoi drug s toq problem ?

S P4HT3000@3900 ; 1024DDR400 ; 5900XTPRO@500/950 sym.. Igrata ne mi nasi4a ina4e.

махни клока

Аре някой да ми помогне. Значи като инсталирах играта се пробвам да вляза в папката на играта и ми се рестартва пц-то и не мога да си я пусна. След много различни опити да се справя и след преинстал на уиндоус отворих папката но след като си сложих някои програми ( daemon tools, nero, winamp и т.н) пак същия проблем. Някой ако може да ми помогне ще съм му благодарен.

ми логично е причината да е в някоя програма

В смисъл часовника в играта?Защото и на мен ми се появи този проблем :(

Хаха, Ботев имаше впредвид, че овърклока е допринесъл за загряването на процесора, при което компютъра автоматично се рестартира... :punk

P.S : HBK, при теб може би проблемът е същия...сигурно ти загрява процесора...?

Хаха, Ботев имаше впредвид, че овърклока е допринесъл за загряването на процесора, при което компютъра автоматично се рестартира... :punk

:excl: :excl: :excl: :excl: :lol: :lol: :rolleyes: :blush:

Съжалявам,не съм много навътре в тия работи(както си и пролича).Играя много,но не разбирам от компютри ;)

10х все пак :)

a zakvo taq versiq nqma mernik we ili samo pri mene e taka . kak se puska tva 4udo ne moa da ucela nikoi bez mernik super tapo e

задържаш десния бутон на мишката

оф ей ся полудявам тук на една мисия... трябва да гоня едни мексиканци на 1 влак да ги трепем

аз ги гоня ама тоя глупак, който е на мотора с мен, ги трепе 5 часа и накрая все остава един :angry1

няма проблем за субтитрите сериозно питам щото ша е тегла една седмица

няма проблеми човеко тегли спокойно

пп минах си мисята :D

Някои ще ми каже ли дали има поне малка вероятност да върви играта на Athlon 1800+ ,видео карта GeForce4 MX 440 64mb,256 ram.Да знам дали да я свалям или още от сега да се отказвам :(

est. pro4eti dolu i 6te razbere6

на 1100 Селерон,256 рам и ГеФорсе МХ440 64 мб на 800х680 + средни детайли си върви повече от прилично,как да не съм доволен?!? :D  :punk

ohoo idealno e 10x mnogo ti vuzvurna vsi4kite mi me4ti i nadejdi... BTw ostavat mi samo 30 faila :) - v subota sutrinta 6te si q razcukvam - yeah...

EDIT: ai pls daite nqkoi screenshot de molq vi se...

tc tc tc v saita na gta sa mn pove4e ama az iskam screenshoti da vidq kak realno izglejda igrata i osoberno na nqkoi s MX440 !

est. pro4eti dolu i 6te razbere6

ohoo idealno e 10x mnogo ti vuzvurna vsi4kite mi me4ti i nadejdi... BTw ostavat mi samo 30 faila  :)  - v subota sutrinta 6te si q razcukvam - yeah...

EDIT: ai pls daite nqkoi screenshot de molq vi se...

Тука има бе!

Как ми се иска и аз да играя,ама трябва да крънкам наш'те за нова видео карта,че тоя TNT2 :bgrin: !

И при мен е така сигурно  си е така  :)

zlobil и аз тва питах вчера ... та има в option-ите едно steet незнам си какво при настройките за мишката. Ако му дадеш yes колата ти вече ще се управлява изцяло от мишката или само от клавиатурата другия вариант е да си го направиш само с клавиатура да играеш но се съмняям да те устройва

а и тва с камерата супер много ме дразни аз праа завой тя чак като завия се измести зад колата :angry1  :angry1  :sick

Бхаахаха намерих гумен *енис (двоен) в банята на полицейското :hump:  :woot

Aко не пипаш мишката.. камерата си застава зад колата и не се мести.

има ли някой друг с проблем като моя, да не мога да си оправя видео опцийте? или само аз съм  :throw:  :throw:

кое не можеш да им оправиш? резолюцията? на някои от опциите трябва да натиснеш с мишката върху тях, за да влезнат в употреба. иначе ти ги сменяш, те се връщат.

До колкото си спомням на Vice City се сменяха със scroll-a на мишката. ;)

~EdiT~

Най-накрая и аз свалих игричката. Сега я инсталирам да видя какво представлява и след обяд ще разцъквам. :)

не питам как се сменят а как да си сложа мои песни??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...