iv_laz Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 а как се правят плейлистите на радиостанциите?? <{POST_SNAPBACK}> До колкото си спомням на Vice City се сменяха със scroll-a на мишката. ~EdiT~ Най-накрая и аз свалих игричката. Сега я инсталирам да видя какво представлява и след обяд ще разцъквам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 вървяла уж и на GeForce 2 MX с лаг <{POST_SNAPBACK}> тва е хубаво. поне за мен де. а в комбинация с целерон 700 дали ще тръгне, ако ще и с лаг, аз на лага съм му свикнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 тва е хубаво. поне за мен де. а в комбинация с целерон 700 дали ще тръгне, ако ще и с лаг, аз на лага съм му свикнал <{POST_SNAPBACK}> wow dneska kato 4e li ima nadejda... svalil sum ot 82-q fail do 56-q za okolo 24 4asa i vse pak da vi kaja 4e GeForceMX440 sa mn qki karti, makar i stari4ki za6toto igraq NFSU2 na max rezoluciq i max nastroiki (bez aliasing) i ne mi lagva ama izob6to... Edit: driverite ne sum gi smenql ot 3 godini q kajete ima li nujda da gi pipam 6tom vsi4ko si vurvi normalno? Edit2: trqbva li da namalq hercovete na monitora ili na 100Hz 6te moga da igraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Хора вие каква инсталация направихте - complete или custom смисъл щото така или иначе си иска dvd-то та нужно ли е да се прави пълна инсталация като гледам audio-to може да не се инсталва някой пробвал ли е (дали бачка без проблеми и така)? А и AlekS я си едитни първия пост ! <{POST_SNAPBACK}> На мен не ми искаше диск.Аз я играя без Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Ем вчера вечерта я разцъках доста мен доста ме радва но завали ли или пък станат ли много обекти как почва да ми лагва не е истина а съм над Препоръчителните системни изисквания и то много над.. инак е яко имам 2 татуса вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 аз я пуснах вкъщи, тръгва на гефорсе2 на 64, 256 ддр и 700 процесор, ама за къв лаг става дума не е истина. все едно гледам комикс. и най-гадното е, че като отида на опцийте за графиката на адванцед като натисна и ми излиза някво съобщение, което не се вижда какво е, и като натисна ентер ме изхвърля от играта. някои има ли идея какво да направя за да си понамаля резолюцията, да махна някои ефекти за да ми понамалее лага? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Как се прави от дриверите ? и нещо да кажеш за това със завоите ? и btw w00x случвало ли ти се е хората да са размазани или по точно някви такива да примигат и да не се виждат ? ами не. не ми се е случвало такова нещо. wow dneska kato 4e li ima nadejda... svalil sum ot 82-q fail do 56-q za okolo 24 4asa i vse pak da vi kaja 4e GeForceMX440 sa mn qki karti, makar i stari4ki za6toto igraq NFSU2 na max rezoluciq i max nastroiki (bez aliasing) i ne mi lagva ama izob6to... Edit: driverite ne sum gi smenql ot 3 godini q kajete ima li nujda da gi pipam 6tom vsi4ko si vurvi normalno? Edit2: trqbva li da namalq hercovete na monitora ili na 100Hz 6te moga da igraq Играеш я на макс резолюция и на макс настройки защото нямаш повечето ефекти. ако искаш може да сравним един от мойте шотове на макс резолюция и макс ефекти и един от твойте Ем вчера вечерта я разцъках доста мен доста ме радва но завали ли или пък станат ли много обекти как почва да ми лагва не е истина а съм над Препоръчителните системни изисквания и то много над.. инак е яко имам 2 татуса вече На мен пък като завали и като излезе маранята след обед.. към 14-15:00h.. нямам такива проблеми. играта ми върви прекрасно на пълни настройки (1024х768х32bit), което е учудващо като се има на предвид, че процесора ми е Palomino 1600+ (1.4GHz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 w00x : Каква ти е машината ? riskov : А твоята ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 На мен пък като завали и като излезе маранята след обед.. към 14-15:00h.. нямам такива проблеми. играта ми върви прекрасно на пълни настройки (1024х768х32bit), което е учудващо като се има на предвид, че процесора ми е Palomino 1600+ (1.4GHz). С 9800 Про какво изкаш да не ти върви.Играта има доста добра графика особенно като е пуснат АА и АФ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 a na Althlon 2500+ s GeForce FX 5600 128 ram , 512 ddram kak she vyrvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 w00x : Каква ти е машината ?riskov : А твоята ? <{POST_SNAPBACK}> 1300 MHz, GeForceMX440, 256 ram - mai tova e nai ob6to awe na min ako 6te i 4oveka da e kato nqkava kutiq pak ne mi puka, ako 6te glavata da mu e kvadratna ne mi puka - iskam q tazi igra i tova e.... EDIT: kak ne se setih 6te si q podkaram na praveca, tam 6te vurvi idealno, samo 6te burkam malko dali tozi piksel sum az ili nqkoi drug, kolata 6te e dva piksela - golemi4ka e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 a na Althlon 2500+ s GeForce FX 5600 128 ram , 512 ddram kak she vyrvi? <{POST_SNAPBACK}> Няма да е на максимум но прилично добре. П.П Сега я пуснах върви ми с 110 кадъра на 1280х1024 всичко на максимум. Определено играта си е тежичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 как ще върви с celeron 2400 mhz,512 рам fx 5900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 1300 MHz, GeForceMX440, 256 ram - mai tova e nai ob6to awe na min ako 6te i 4oveka da e kato nqkava kutiq pak ne mi puka, ako 6te glavata da mu e kvadratna ne mi puka - iskam q tazi igra i tova e.... EDIT: kak ne se setih 6te si q podkaram na praveca, tam 6te vurvi idealno, samo 6te burkam malko dali tozi piksel sum az ili nqkoi drug, kolata 6te e dva piksela - golemi4ka e <{POST_SNAPBACK}> i moqta ma6ina e takava dano da tragne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 На мен ми върви идеално на 1024 32 bit very high Antialising na 1 stepen (не съм пробвал на по-голяма) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 на 1100 Селерон,256 рам и ГеФорсе МХ440 64 мб на 800х680 + средни детайли си върви повече от прилично,как да не съм доволен?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 на 1100 Селерон,256 рам и ГеФорсе МХ440 64 мб на 800х680 + средни детайли си върви повече от прилично,как да не съм доволен?!? <{POST_SNAPBACK}> Харабия , значи аз няма нужда да се притеснявам.... Почвам да сваляммммммммммммм P.S от геймс.тв се сваля с оптималното за Д+, явно трафика се е поразредил Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 a slu4aino nqkoi koito polzva Dc++ da e svalil igrata i da iska da q spodeli s mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 някой няя ли да се сети да едитне първото мнение на темата , че нещо ме притеснява... аре някой да направи малко скреен шотове Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Забелязах, че може да се играе на видео играта в къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Някой, който е инсталирал играта да му се е получавало следното съобщение и то още в началото на инсталацията: Feature: Disk<1> Component: <Disk1>Disk1 Files(2) File: F:\setup.isn Error: An Internal error occured. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 a slu4aino nqkoi koito polzva Dc++ da e svalil igrata i da iska da q spodeli s mene <{POST_SNAPBACK}> Ами горе-долу съм я свалил...ако я искаш казвай. ПМ Eдит: ъ-ъ-ъ....свалил съм само няколко архива явно..Нещо скоростта е леко 3 пъти по-ниска от тази, с която би трябвало да свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 на 1100 Селерон,256 рам и ГеФорсе МХ440 64 мб на 800х680 + средни детайли си върви повече от прилично,как да не съм доволен?!? <{POST_SNAPBACK}> Много яко !!! Няма да се притеснявам дали ще върви прилично П.С. Мен ти същия комп като моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Някой знае ли 4ийтовете ве4е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Някой знае ли 4ийтовете ве4е. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.