Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Dreamer, аз не тегля само от gamez.com.tw бавно(от време на време става всичко).И от mp3.com.hk и другаде от време навреме накъсва.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Виждате сами колко хора тука се интересуват от играта. Представете си колко хора я точат... логично след като 500 човека свалят едно и също и сървъра да не издържа. И чак никой не може да се сети що така ;)

При load 400 няма как да е друго.

Че кой е казал, че не сме се усетили от какво е? ;)

По груби сметки трябва да сваля играта за 80 часа :bgrin: . Което не е приемливо, защото свалям само нощем - през деня играя, в нет-а съм и много бави :(. Така че след седмица-две може и да я имам :bgrin: . Ама като гледам - аз ще сваля 1-2 диска, vas90 и той , още няколко friend-a ще свалят по 1-2 и ще стане ;)

Имам проблем с играта:

Като тръгна да изпълнявам още първата мисия ми дава нашия човек за около 1-2 секунди и след това ми се рестартира компа :crazy:

Някакви идеи какво да правя?

Благодаря на всички които помогнаха, its done :) Играта е яка, но не е много по-различна от предишните.Най-много ме кефи как ходиш на прическа и си слагаш татуси и си дигаш респекта :lol: Или кат ядеш много и затлъстяваш :laughing:

Блазе ти!!!А аз нямам free space на HDD-то та утре ще си търся по-голям!

аз пък въобще не мога да я подкарам на компа :( .Трябва един ъпдейт да му направя ама...

Благодаря на всички които помогнаха, its done :) Играта е яка, но не е много по-различна от предишните.Най-много ме кефи как ходиш на прическа и си слагаш татуси и си дигаш респекта :lol: Или кат ядеш много и затлъстяваш :laughing:

А разбара ли какво можеш да правиш с трактора? :) :D

много бързо я разучихте тая игра. аз си бръмчах с колички и от време на време някоя мисийка правех. последно карах колата и мойте хора стреляха по някви други. после ходих да дигам щанги и гири.

Хора вие каква инсталация направихте - complete или custom :confused смисъл щото така или иначе си иска dvd-то та нужно ли е да се прави пълна инсталация :huh: :sayjin като гледам audio-to може да не се инсталва някой пробвал ли е (дали бачка без проблеми и така)?

А и AlekS я си едитни първия пост !

много бързо я разучихте тая игра. аз си бръмчах с колички и от време на време някоя мисийка правех. последно карах колата и мойте хора стреляха по някви други. после ходих да дигам щанги и гири.

Az moq otdavna mu vdignaha fitnesa i izdrajlivostta na max. S kolkoto po-visok level trenirash tolkova po-barzo ka4vash saotvetnoto umenie. V posledstvie ima, deiving skill - na kola i motor, shooting skill i dr takiva. Ina4e i az se kefq da se motam iz kartata...primerno vlizam v nqkoi magazin izbivam vsi4ki i vzemam ostavenite kinti...ili ima edni vanove, s koito ti pozvolqva da kradesh...golqm fun :)

Ostavat mi celi 70 faila(svalih 11 za 20 4asa) - huh mi to ne e ni6to nali... ako 20 4asa vi se struvat dulgo to predstavete si togava 20 dena - imam gi i to samo AZ i nakraq ako ne mi trugne na kompa 6te go zasilq prez prozoreca ama predi tova 6te go naritam ta da mi mine qda koito postoqnno 6te se e natrup[al tezi 20 dni :angry1

Puk to dokato az 4akam , to vie sus sigurnost 6te ste q prevurtqli :woot ama kakvo da se pravi tova e jivota radvaite se, i na men nqkoi den 6te mi se usmihne kusmeta za ne6to drugo(dano :unsure: ) ama ai radvaite se i pls daite mi malko screenshoti da vidq na vas kak vi izglejda grafikata i pls kajete za GeForce Mx440 6te imam li nqkav 6ans na min nastroiki

Онази мисля с lowridera където трябва да подскачаш с колата как се минава? Нещо не ми се появяват tips и не мога да зацепя как се печелят точки vs опонента.

Ostavat mi celi 70 faila(svalih 11 za 20 4asa) - huh mi to ne e ni6to nali... ako 20 4asa vi se struvat dulgo to predstavete si togava 20 dena - imam gi i to samo AZ i nakraq ako ne mi trugne na kompa 6te go zasilq prez prozoreca ama predi tova 6te go naritam ta da mi mine qda koito postoqnno 6te se e natrup[al tezi 20 dni  :angry1

Puk to dokato az 4akam , to vie sus sigurnost 6te ste q prevurtqli  :woot  ama kakvo da se pravi tova e jivota radvaite se, i na men nqkoi den 6te mi se usmihne kusmeta za ne6to drugo(dano  :unsure: ) ama ai radvaite se i pls daite mi malko screenshoti da vidq na vas kak vi izglejda grafikata i pls kajete za GeForce Mx440 6te imam li nqkav 6ans na min nastroiki

вървяла уж и на GeForce 2 MX с лаг

А разбара ли какво можеш да правиш с трактора? :)  :D

Малеее с трактора е супер фън.Хванах една кука и си я возих насякъде и я забих в една канавка.Супер смях:))

Онази мисля с lowridera където трябва да подскачаш с колата как се минава? Нещо не ми се появяват tips и не мога да зацепя как се печелят точки vs опонента.

Пробвай със 8 за нагоре 2 за надолу 4 за ляво и 6 за дясно ;) Баунс баунс :D

Аз обаче имам следния проблем когато ми дава някоя кът сцена и звука избързва много преди видеото и субтитрите.Много ме нерви тва и постоянно се бъркам и не мога да разбера ко си лафат. :( някви идеи от к'во може да е т'ва

Az moq otdavna mu vdignaha fitnesa i izdrajlivostta na max. S kolkoto po-visok level trenirash tolkova po-barzo ka4vash saotvetnoto umenie. V posledstvie ima, deiving skill - na kola i motor, shooting skill i dr takiva. Ina4e i az se kefq da se motam iz kartata...primerno vlizam v nqkoi magazin izbivam vsi4ki i vzemam ostavenite kinti...ili ima edni vanove, s koito ti pozvolqva da kradesh...golqm fun :)

Кой е тоя ван? може на мен още да не ми го е отворило. иначе се зарибявах дрешки да си купувам. кибичих в магазина бая (около 20 часа по часовника в играта :) ).

Малеее с трактора е супер фън.Хванах една кука и си я возих насякъде и я забих в една канавка.Супер смях:))

Кой трактор? Камиона с теглича? Видях 4 такива един зад друг на един светофар, но бях в мисия и не ми се слизаше да тествам.

някой да знае как са специалните възможности на колата? с CTRL?

Аве на всички ли върви играта на 60hz при 1024-768 resolution ? тва ми скапва очите и нещо друго - когато се правят завой с кола изостава ли картината смисъл по - бавно да се извърта ? (и то тряя сам с мишката да си е въртиш което е супер зор :( )

Как се прави от дриверите ? и нещо да кажеш за това със завоите ? и btw w00x случвало ли ти се е хората да са размазани или по точно някви такива да примигат и да не се виждат ?

Извинявам се за тъпия въпрос, но... ще тръгне ли изобщо на Palomino 1800+ 256DDR 333 GF4 MX440 64/128bit ? Доста се съмнявам, но...

Кой е тоя ван? може на мен още да не ми го е отворило. иначе се зарибявах дрешки да си купувам. кибичих в магазина бая (около 20 часа по часовника в играта :) ).

Кой трактор? Камиона с теглича? Видях 4 такива един зад друг на един светофар, но бях в мисия и не ми се слизаше да тествам.

някой да знае как са специалните възможности на колата? с CTRL?

Ами този ван, както те му казват си прилича на микробус....от тези дето пренасят кинти за банките. Трудно се срещат.

Специалните възможности са от numpad-a.

Има и супер весели мисии, на една от тях хващаш някъв дето е звезда и го праждосваш в океана да се хранят рибите с него.

А най-зарибявка е да си направиш една кола...боцваш и нитро и разни други екстри и ходиш по състезания...изрудска работа :)

Как се прави от дриверите ? и нещо да кажеш за това със завоите ? и btw w00x случвало ли ти се е хората да са размазани или по точно някви такива да примигат и да не се виждат ?

Ако си с АТИ карта ползваи АТИ трай туулс. Ако си с нВидиа ползвай нВфикс (или рефреш лок) или нещо такова беше...разтърси се из нета, ще намериш, което ти трябва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...