pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Probavai ot torentite na arenata.Sega ima mnogo hora,koito seedvat i 6te tegli6 pone sus 60-70 kb,ako ne i pove4e. <{POST_SNAPBACK}> az sam na dostapna ot arenata s bitcomet tegla normalno s 24-25kb/s Edit: ne6to ot arenata mi prekasva spira da svalq Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Вече я разцъквам якоо... Леко лаг-ва ама се играе и не ми прави никви проблеми!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Момчета, направих една глупост и сега трябва да помогнете малко Значи докато си правих настройките на резолюция и такива глупости без да искам направих резолюцията на 746х... нещо си и сега като стартирам играта монитора ми изписва Unknown mode и нищо не виждам.Реинсталнах, обаче пак същото Ако може някой да ми напише в каква последователност кои клавиши да натискам, за да се добера до restore default ще съм му много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 на каква тарифа си аз на достъпна тегля с не повече от 10kb/s <{POST_SNAPBACK}> sq az darpam ot arenata.sa 20kb/s.kazvat 4e ba4kala igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Момчета, направих една глупост и сега трябва да помогнете малко Значи докато си правих настройките на резолюция и такива глупости без да искам направих резолюцията на 746х... нещо си и сега като стартирам играта монитора ми изписва Unknown mode и нищо не виждам.Реинсталнах, обаче пак същото Ако може някой да ми напише в каква последователност кои клавиши да натискам, за да се добера до restore default ще съм му много благодарен <{POST_SNAPBACK}> Като стартира натискаш Ентер защото те пуска на Опшън даваш със стрелките 2 пъти надоло, след това 7 пъти надоло и ЕНТЕР. Ако не се оправи свиркай пак. ЕДИТ последно като натиснеш Ентер 1 надоло за Йес и е готово. Сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 yeah . Вече дръпнах 1% . Аре кажете кефи ли ви де гледам , че много хора вече са я дръпнали , кажете някви впечатления . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Нещо не стана.Стартирам играта, ама кво разбираш под стартирам-да влеза из менютата, или в самата игра?и между двата пъти слизане надолу и след тва седемте има ли ентер?Благодаря ти предварително за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Хич не е зле игричката, теглете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Пичове, кажете като сте в играта и играете, като натиснете Esc и се появи менюто колко пъти надолу трябва да слеза да стигна до display и там кво да натисна, че да станат нещата по defoult че омазах ситуацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аве хора не мога да разбера.Имам 2.4 гигахерца Интел Селерон,512 мб ддр, ГеФорсе 4 Ти 4200 и играта на МАКС ми лагва от време на време и си личи не ми върви много гладко Защо по дяволите ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Пичове, кажете като сте в играта и играете, като натиснете Esc и се появи менюто колко пъти надолу трябва да слеза да стигна до display и там кво да натисна, че да станат нещата по defoult че омазах ситуацията <{POST_SNAPBACK}> Няма ли някъде сейв примерно в My Documents и да изтриеш запаметените работи и би трябвало да се върне на default Аве хора не мога да разбера.Имам 2.4 гигахерца Интел Селерон,512 мб ддр, ГеФорсе 4 Ти 4200 и играта на МАКС ми лагва от време на време и си личи не ми върви много гладко Защо по дяволите ?! <{POST_SNAPBACK}> Интел Селерон Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Нещо не стана.Стартирам играта, ама кво разбираш под стартирам-да влеза из менютата, или в самата игра?и между двата пъти слизане надолу и след тва седемте има ли ентер?Благодаря ти предварително за помощта <{POST_SNAPBACK}> Самата игра, като я стартираш от иконката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аве хора не мога да разбера.Имам 2.4 гигахерца Интел Селерон,512 мб ддр, ГеФорсе 4 Ти 4200 и играта на МАКС ми лагва от време на време и си личи не ми върви много гладко Защо по дяволите ?! <{POST_SNAPBACK}> ot takiva kato teb mi se pla4e az stiskam palci da moga da si svalq igrata sled 1 seedmica s moq baven inetrenet(i za kapak sega skorostta napravo e nqma nikakva) , posle se 4udq dali 6te imam mqsto na harda(e tova e nai lesnoto) i za nakaraq samo da ne se razo4arovam ako ne mi trugne igrata s moqta mizerna GeForce.... A ti mi se oplakva6 4e leki4ko ti zasi4ala na maks EDIT: e tova e da ti imam problemite zna4i.... to togava ako be6e na moe mqsto 6te6e da opla4e6 sveta nali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Оф и аз преминах на арена. То бива бавно, ама това е върха. Повече стои към нулата отколкото да ми качва до 22 КВ. Поне за 3 дена и е downloaded. Тъкмо ще мине премиерата в Европа. Ще я играя почти легално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 E tva e stiga 300 pada na 3 k.Pri vas taka li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Айде някой който е със 64мб видео да каже дали става за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 E tva e stiga 300 pada na 3 k.Pri vas taka li e? <{POST_SNAPBACK}> даже по зле не стига и до 300, 50-60 после 0. 8084 е умрял в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Айде някой който е със 64мб видео да каже дали става за игра <{POST_SNAPBACK}> Става.Лагва от време на време обаче са играй.Шернал съм го в DC++.Досега един го е изтеглил с 800кб.Други двама теглят с 100кб.Ако искате пробавйте са обаче до 10часа утре пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Става.Лагва от време на време обаче са играй <{POST_SNAPBACK}> Мерси dude ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Пичове, кажете като сте в играта и играете, като натиснете Esc и се появи менюто колко пъти надолу трябва да слеза да стигна до display и там кво да натисна, че да станат нещата по defoult че омазах ситуацията <{POST_SNAPBACK}> Zna4i:Natiska6 Esc i 5 puti nadolu i enter.Sled tova 2 puti nadolu i pak natiska6 enter.Sled tova 6 puti nadolu i pak enter.I o6te vedneg 6 puti nadolu i togava ve4e si na rezoliaciiata i dava6 ili na liavo ili na diasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Айде ако има някой дето е на ггбит и я е свалил да я ъплоадне на торента, че съм свалил първите 40 файла ама от тук на татък едвам едвам се точи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Айде ако има някой дето е на ггбит и я е свалил да я ъплоадне на торента, че съм свалил първите 40 файла ама от тук на татък едвам едвам се точи. <{POST_SNAPBACK}> i pri men e sushtoto bate ama sam na ek Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 i pri men e sushtoto bate ama sam na ek <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на евроком искам този, от който ще тегля да е на ггбит за да тегля с висока скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ot takiva kato teb mi se pla4e az stiskam palci da moga da si svalq igrata sled 1 seedmica s moq baven inetrenet(i za kapak sega skorostta napravo e nqma nikakva) , posle se 4udq dali 6te imam mqsto na harda(e tova e nai lesnoto) i za nakaraq samo da ne se razo4arovam ako ne mi trugne igrata s moqta mizerna GeForce.... <{POST_SNAPBACK}> stavame dvama s takiva problemi edit: moita video karta e Geforce4 MX440 6a tragne li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Виждате сами колко хора тука се интересуват от играта. Представете си колко хора я точат... логично след като 500 човека свалят едно и също и сървъра да не издържа. И чак никой не може да се сети що така При load 400 няма как да е друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.