azsum Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Interesno mi kakva ti e konfiguraciqta...shte spodelish li? <{POST_SNAPBACK}> Sempron 2200+@2500+ FX5600 256DDR400 другото не мисля че има значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ИГРАТА Е ИЗЛЕЗНАЛА САМО ЗА PLAYSTATION 2, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПУСНЕ НА КОМПЮТЪР!!!! <{POST_SNAPBACK}> върви ли на пц или не ? Да знам дали изобщо да я свалям на Достъпна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 върви ли на пц или не ? Да знам дали изобщо да я свалям на Достъпна <{POST_SNAPBACK}> Вчера излезе за ПЦ!!!! Просто поста не е обновен.. За тези които се оплакват с колко свалят с колко свалям ,аз свалям сигурно с 10% от нормалното на Д+. 1 рар-че го свалям 28 минути.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Kak da si sloga moi pesni da mi vurviat na radioto v kolata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аа, пичове, пуснах я играта, ама на 2,4 GHz pentium 4 , ATI RADEON 7500 i 512 ram не ще да върви-някакъв неземен лаг-само снимки гледам...Дали е от драйверите или заради самото видео не върви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Някой може ли да ми каже за кво тегла с толкова малко? И даже през 2 минути спира да тегли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аа, пичове, пуснах я играта, ама на 2,4 GHz pentium 4 , ATI RADEON 7500 i 512 ram не ще да върви-някакъв неземен лаг-само снимки гледам...Дали е от драйверите или заради самото видео не върви? <{POST_SNAPBACK}> Ами с това антично видео трябва да се радваш, че изобщо ти върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Има ли някой гигабитец, който я е свалил цялата да я шерне в ДЦ++, защото връзката с gamez-а е супер прецакана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ами с това антично видео трябва да се радваш, че изобщо ти върви <{POST_SNAPBACK}> Смених драйверите и тръгна Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Айде, изтеглих я Сега да видим струвало ли си е чакането, или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Някой подкара ли я сега тази версия дето е във гамез.цом.тв? с демон туулз тръгва ли? крака работи ли? , а ръката? трябва ли това ДВДПлей? или си го маунтвам като ЦД? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аууу, че гадно. От локалния я тегля със скорост между 0 и 18 КВ. Ама какво пък, нали съм си на Д. За 1 ден няма да я изтегля Ще си почакам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ЕЕеееее от gamez-а тегля със 5 (!) кб/секунда ... някой може ли да ми каже дали от арената тръгва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ЕЕеееее от gamez-а тегля със 5 (!) кб/секунда ... някой може ли да ми каже дали от арената тръгва ? <{POST_SNAPBACK}> Release-a е същия(тръгва),само че теглиш не .раро-ове ,а направо .Исото- 3.94 гигабайта Сега и аз я дърпам-средно със 70кб/с,по-късно трябва да се вдигне скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ЕЕеееее от gamez-а тегля със 5 (!) кб/секунда ... някой може ли да ми каже дали от арената тръгва ? <{POST_SNAPBACK}> на каква тарифа си аз на достъпна тегля с не повече от 10kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 на каква тарифа си аз на достъпна тегля с не повече от 10kb/s <{POST_SNAPBACK}> и аз на Д . Ако я тегля от арената , ще мога ли по някое време да дам "пауза" , или по-просто казано да си спра ПЦ-то и после да продължа от момента , където съм спрял ? Мерси ! Почвам да тегля от там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 и аз на Д . Ако я тегля от арената , ще мога ли по някое време да дам "пауза" , или по-просто казано да си спра ПЦ-то и после да продължа от момента , където съм спрял ? <{POST_SNAPBACK}> може с bitcomet няма проблем Edite: рес на ли си модема има увеличение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Във ФАК във реедме-то мисля беше описан този проблем-провери там <{POST_SNAPBACK}> Каде е тва нищо ненамирам а звука си изчезва след 15 мин игра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Някой подкара ли я сега тази версия дето е във гамез.цом.тв?с демон туулз тръгва ли? крака работи ли? , а ръката? трябва ли това ДВДПлей? или си го маунтвам като ЦД? <{POST_SNAPBACK}> Az ia svalih ot gamez.com.tw i sega ia razcukvam.Podkarah ia s Alcohol 120%,no i s Daemon tools 6te stane.Kraka raboti.I ne ti tariabva DVD a go mountva6 kato obiknovenno CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Az ia svalih ot gamez.com.tw i sega ia razcukvam.Podkarah ia s Alcohol 120%,no i s Daemon tools 6te stane.Kraka raboti.I ne ti tariabva DVD a go mountva6 kato obiknovenno CD. <{POST_SNAPBACK}> po4vam da q darpam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Az ia svalih ot gamez.com.tw i sega ia razcukvam.Podkarah ia s Alcohol 120%,no i s Daemon tools 6te stane.Kraka raboti.I ne ti tariabva DVD a go mountva6 kato obiknovenno CD. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти почвам и аз да я свалям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Edite: рес на ли си модема има увеличение <{POST_SNAPBACK}> Да , ся е 3.75 к/сек . Нее няма да я тегля , ще се моля някой да ми я запише ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Да , ся е 3.75 к/сек . Нее няма да я тегля , ще се моля някой да ми я запише ... <{POST_SNAPBACK}> Probavai ot torentite na arenata.Sega ima mnogo hora,koito seedvat i 6te tegli6 pone sus 60-70 kb,ako ne i pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Sempron 2200+@2500+ FX5600 256DDR400 другото не мисля че има значение. <{POST_SNAPBACK}> Vsashnost se okaza, 4e ima Problema e v zvukovata karta...pri men de, za saseda ne znam...toi da si go tarsi problema. Aide have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Вече почнах да тегля от арената, то от gamez не е работа. Свалям с 110кб/с средно на Д+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.