petst Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Не виждам някой тук в темата да успорва кой е качил играта пръв... бубу са номер едно и в това няма спор! Но не случайно в каталога на бубу пишеше "in progress". Между първия и последния качен архив там времето е 1.5-2 часа. Това означава, че когато бе даден линка, както написах, не бяха качени всички архиви... Така, че чети по-внимателно какво се пише тук преди да правиш такива "уточнения" <{POST_SNAPBACK}> Сега влизам пак в полемика няма как Това, което казваш се отнася за тези, които ревяха, че не са качени всички архиви. Именно те трябва да четат по-внимателно, а не аз. И на края искам да кажа - да живеят мирорвачите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Абе имам проблем .. екстрактвам обаче като стигне до фаил 68 и неще да го приеме .... някви идеи ? Ся ще пробвам да го сваля наново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Сега влизам пак в полемика няма как Това, което казваш се отнася за тези, които ревяха, че не са качени всички архиви. Именно те трябва да четат по-внимателно, а не аз. И на края искам да кажа - да живеят мирорвачите Знам какво визираше, но го каза така сякаш... (да не говорим и quote-а който беше "избран"). Доколкото за намека накрая... аз лично от bubu.to свалям на 240 килобайта (имаме лимит, повече няма как да се вдигне). Сметни колко часа ще ми трябва за да я сваля от там и си направи някои сметки. Гарантирам, че няма да ти излязат... така, че когато не знаеш нещо със сигурност не прави такива намеци, защото може и да не си прав. Разбира се, това ти няма да го разбереш, но аз ще го знам. Но ако не си прав - аз си правя изводите за "празни приказки", а това не води до уважение към теб - напротив. Като вземеш тия 2мбит към бубу.то и като видиш последната новина на evrocom.net сайта можеш да си прецениш добре откъде ми е по-фаст... да не говорим, че не е ясно кога ще я свалят, кога ще я сложат и как ще я сложат (raw image smux big time)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Az ia instalirah ve4e.Mnogo iaka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Az ia instalirah ve4e.Mnogo iaka!!! <{POST_SNAPBACK}> Начи сатава с FAT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Значи играта я свалих и я инсталнах обаче като искам да отворя папката с крака и ми се рестартва пц-то. Пише че е проблем с видео драйвъра сменях го няколко пъти и пак така става. Някой да може да ми помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 az sam dostapna gore dolu kolko vreme 6te q darpam Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Начи сатава с FAT? <{POST_SNAPBACK}> Stana to ne e 4 GB,a 3.946GB ili ne6to takova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Imam 4uvstvoto, 4e verno cracka e precakan. igrata kara komputara mi da blokira na vseki 30 minuti igra (pri men)...bez da ima clock na koito i da e komponent. A pri saseda napravo go izhvurlq v desktopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Imam 4uvstvoto, 4e verno cracka e precakan. igrata kara komputara mi da blokira na vseki 30 minuti igra (pri men)...bez da ima clock na koito i da e komponent. A pri saseda napravo go izhvurlq v desktopa. <{POST_SNAPBACK}> Ти поне си я играл аз не мога да отворя папката деба. Аре някой ако може да помага. Или да даде линк към някой друг крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Imam 4uvstvoto, 4e verno cracka e precakan. igrata kara komputara mi da blokira na vseki 30 minuti igra (pri men)...bez da ima clock na koito i da e komponent. A pri saseda napravo go izhvurlq v desktopa. <{POST_SNAPBACK}> Няма такова нещо. 2 часа игра - No problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Само аз ли тегля от gamez... сна 50% от обичайната скорост ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Само аз ли тегля от gamez... сна 50% от обичайната скорост ? <{POST_SNAPBACK}> ne i az sam taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аз с 30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аз с 30% <{POST_SNAPBACK}> Да , при мен даже продължава да се забавя ... дали е от факта , че много хора теглят едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 А аз като се опитам да я маунтна ми дава следното съобщение: G:\Install.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft applications.Choose clpse to terminate the application. Close Ignore бах мааму кво значи тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Само аз ли тегля от gamez... сна 50% от обичайната скорост ? <{POST_SNAPBACK}> И аз така...затова почнах да я дърпам като торент Последно иска ли пиксел шейдер??Някои казват 'да' ,други-не...някой с МХ440 от форума да я е подкарал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аз с 30% <{POST_SNAPBACK}> И аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Срамота, от бубу.то свалям с 200 а от доставчика си с 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 и аз така тегла с 50, а трябва с 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Няма такова нещо. 2 часа игра - No problem <{POST_SNAPBACK}> Interesno mi kakva ti e konfiguraciqta...shte spodelish li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Абе имам проблем .. екстрактвам обаче като стигне до фаил 68 и неще да го приеме .... някви идеи ? Ся ще пробвам да го сваля наново... за тази цел хората са направили SFV файловете! за да се проверява дали свалените архиви са наред! az sam dostapna gore dolu kolko vreme 6te q darpam ми пусни да се тегли, виж колко време ти иска за един файл и го умножи по 85. А аз като се опитам да я маунтна ми дава следното съобщение:G:\Install.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft applications.Choose clpse to terminate the application. Close Ignore бах мааму кво значи тва провери дали ти я дава маунтната в експлоръра. ако е маунтната направо пусни сетъпа от папката. аз тамън я инсталирам. ще кажа дали имам проблем като я сложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 за тази цел хората са направили SFV файловете! за да се проверява дали свалените архиви са наред!ми пусни да се тегли, виж колко време ти иска за един файл и го умножи по 85. провери дали ти я дава маунтната в експлоръра. ако е маунтната направо пусни сетъпа от папката. аз тамън я инсталирам. ще кажа дали имам проблем като я сложа. <{POST_SNAPBACK}> Маунтната ми я дава, обаче като дам на сетъпа пак същата грешка дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 На мен пък ми изчезва звука и остава само радиото Някви идеи ? Играя играя и хоп звука го няма остана само радиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 На мен пък ми изчезва звука и остава само радиото Някви идеи ? Играя играя и хоп звука го няма остана само радиото <{POST_SNAPBACK}> Във ФАК във реедме-то мисля беше описан този проблем-провери там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.