w00x Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Да ама и двата са ми FAT Tи четеш ли какво ти пиша или просто си питаш и ако някой ти отговори потбираш само това което НЕ Е решение на проблема ти и него четеш? @t_tunchev: ти пък и ти един съвет даде.... никой ли не чете бе хора???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 danio vlez v My computer i dai na niakoi ot hard diskovete diasno kop4e i posle propertis i to tam si pi6i koi kak e formatiram.Dali e FAT32 ili NTSF.Izberi toia deto e NTSF i tam razarhivirai igrata.Taka 6te stane. <{POST_SNAPBACK}> abe poneje i moq e na FAT moje li da go napravq na NTFS bez da go formatiram che ako go formatiram shte se gutna Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 abe poneje i moq e na FAT moje li da go napravq na NTFS bez da go formatiram che ako go formatiram shte se gutna за какво ти е тоя NTFS след като на FAT ще е без проблем? преди си мислех, че няма начин без да се преформатира партишъна, но явно има начин с Partition Magic да отделиш една празна част от харда и да направиш нов партишън като го форматираш в NTFS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 за какво ти е тоя NTFS след като на FAT ще е без проблем? преди си мислех, че няма начин без да се преформатира партишъна, но явно има начин с Partition Magic да отделиш една празна част от харда и да направиш нов партишън като го форматираш в NTFS. <{POST_SNAPBACK}> mi zashtoto ako e nad 4GB arhivite mi prai problemi iska da e na ntfs :x,x: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 abe poneje i moq e na FAT moje li da go napravq na NTFS bez da go formatiram che ako go formatiram shte se gutna <{POST_SNAPBACK}> Имаше една команда дето се изпълняваше под ДОС, но не мога да се сетя как беше. Някой даже и в форума я беше поствал, но не помня къде. Става без формат. Лично съм го пробвал по този начин и става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 И аз почвам да я свалям Не би трябвало да имам проблеми с: AMD 3000+ GF6600GT 1gb ram , 433mhz File System :NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 mi zashtoto ako e nad 4GB arhivite mi prai problemi iska da e na ntfs :x,x: и ти си май от тия дето не четат... на предната страница съм написал, че и аз може да имам същия проблем, защото всичко ми е на FAT , но също така и съм написал, че играта е 3.94GB ===> проблем няма да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Аз я свалих и в момента я инсталирам но става бавно <{POST_SNAPBACK}> ai kaji nakrai dali iska playDVD ili moje bez nego 6tot o6te 4 gb za daemnoo tools i taq igra 6te mi izlezne 8 GB i kaji kak vurvi, zasi4a li, ima li bugove, na GeForce2 6te trugne li ili da se samoubivam i nai-ve4e - zaslujava li si da q svalqm 6tot tova 6te mi otneme 1 sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ai kaji nakrai dali iska playDVD ili moje bez nego 6tot o6te 4 gb za daemnoo tools i taq igra 6te mi izlezne 8 GB i kaji kak vurvi, zasi4a li, ima li bugove, na GeForce2 6te trugne li ili da se samoubivam i nai-ve4e - zaslujava li si da q svalqm 6tot tova 6te mi otneme 1 sedmica мисля, че на GF2 не върви. няма Pixel Shader. @danio : ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Tи четеш ли какво ти пиша или просто си питаш и ако някой ти отговори потбираш само това което НЕ Е решение на проблема ти и него четеш? @t_tunchev: ти пък и ти един съвет даде.... никой ли не чете бе хора???? <{POST_SNAPBACK}> Абе човек четох че си казал че става на FAT без да се форматира защото архива 3.94гб ама нали отговорих на tunchev Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Някой разцъква ли я вече ? Аз сега ще организирам "маалата" да я дръпнем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 и ти си май от тия дето не четат... на предната страница съм написал, че и аз може да имам същия проблем, защото всичко ми е на FAT , но също така и съм написал, че играта е 3.94GB ===> проблем няма да има. <{POST_SNAPBACK}> Е за т`ва ако беше на СиДи-та - идеално, ама щом няма праблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 [11:05] TheManiac:btw igrata e dobra dosta ... [11:05] TheManiac:na parvoto nivo sam de iskah da vida dali shte tragne varvi [11:05] TheManiac:a sym s GeForce MX440 taka 4e spokojno VARVI NA MX [11:06] TheManiac:i iziskvaniqta naistina sa dosta prili4ni dori i hora sas slabi mashini kato moqta mogat da se naslajdavat Това го копирах от чата в Биткомет.Така,че тва за пиксел шейдър май не е вярно или тоя пич си праи ташаци,което не ми се вярва 98,9% бахти ша полудея а трябва и да уча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Оффф мислех си че я имам свалена но от ПРОКЛЕТОТО БУБУ НЯМА НАД 7-8 архива...добре че я има в геймза...пфууууууууу БУБУ СЪКС! <{POST_SNAPBACK}> другия път преди да обвиняваш помисли нали не си виновен ти. В бубу беше цялата още преди 12 вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ai kaji nakrai dali iska playDVD ili moje bez nego 6tot o6te 4 gb za daemnoo tools i taq igra 6te mi izlezne 8 GB i kaji kak vurvi, zasi4a li, ima li bugove, na GeForce2 6te trugne li ili da se samoubivam i nai-ve4e - zaslujava li si da q svalqm 6tot tova 6te mi otneme 1 sedmica <{POST_SNAPBACK}> Може и без него нужно ти е само за инсталацията а за това да ли ще ти тръгне на МХ карта нямам идея а иначе играта не е кой знае какво имам чувството че графиката не е променена изобщо да се надяваме че мисиите ще са достатъчно интересни за да ме задържът пред монитора за по дълго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 кажете от каде е дърпате Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ОООоооооле.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Кво да ви кажа отварям с WINRAR и виждам че архива е 4.1гб апък аз съм на FAT32 който поддържа архив само от 4гб и сега незнам какво да правя като нямам място на харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 трябва ли да имам dvd за да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 и ти си май от тия дето не четат... на предната страница съм написал, че и аз може да имам същия проблем, защото всичко ми е на FAT , но също така и съм написал, че играта е 3.94GB ===> проблем няма да има. <{POST_SNAPBACK}> Кво да ви кажа отварям с WINRAR и виждам че архива е 4.1гб апък аз съм на FAT32 който поддържа архив само от 4гб и сега незнам какво да правя като нямам място на харда. <{POST_SNAPBACK}> ЕЕЕЕ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 трябва ли да имам dvd за да тръгне <{POST_SNAPBACK}> С даемон туулс тряа да стане . (Щото и аз нямам ДВД-ром или както се казва , ама daemon tools си ги зарежда ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Стана резархивира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Кой иска cheetove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 що направо не ги даде не че ша ги ползвам , ама като ми писне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Кой иска cheetove? <{POST_SNAPBACK}> Айде де!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.