Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Да ама и двата са ми FAT

Tи четеш ли какво ти пиша или просто си питаш и ако някой ти отговори потбираш само това което НЕ Е решение на проблема ти и него четеш?

@t_tunchev: ти пък и ти един съвет даде....

никой ли не чете бе хора????

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
danio vlez v My computer i dai na niakoi ot hard diskovete diasno kop4e i posle propertis  i to tam si pi6i koi kak e  formatiram.Dali e FAT32 ili NTSF.Izberi toia deto e NTSF i tam razarhivirai igrata.Taka 6te stane. :D

abe poneje i moq e na FAT moje li da go napravq na NTFS bez da go formatiram che ako go formatiram shte se gutna :wacko:

abe poneje i moq e na FAT moje li da go napravq na NTFS bez da go formatiram che ako go formatiram shte se gutna :wacko:

за какво ти е тоя NTFS след като на FAT ще е без проблем?

преди си мислех, че няма начин без да се преформатира партишъна, но явно има начин с Partition Magic да отделиш една празна част от харда и да направиш нов партишън като го форматираш в NTFS.

за какво ти е тоя NTFS след като на FAT ще е без проблем?

преди си мислех, че няма начин без да се преформатира партишъна, но явно има начин с Partition Magic да отделиш една празна част от харда и да направиш нов партишън като го форматираш в NTFS.

mi zashtoto ako e nad 4GB arhivite mi prai problemi iska da e na ntfs :x,x:

Имаше една команда дето се изпълняваше под ДОС, но не мога да се сетя как беше. Някой даже и в форума я беше поствал, но не помня къде. Става без формат. ;) Лично съм го пробвал по този начин и става.

mi zashtoto ako e nad 4GB arhivite mi prai problemi iska da e na ntfs :x,x:

и ти си май от тия дето не четат... на предната страница съм написал, че и аз може да имам същия проблем, защото всичко ми е на FAT , но също така и съм написал, че играта е 3.94GB ===> проблем няма да има.

Аз я свалих и в момента я инсталирам но става бавно

ai kaji nakrai dali iska playDVD ili moje bez nego 6tot o6te 4 gb za daemnoo tools i taq igra 6te mi izlezne 8 GB :blink:

i kaji kak vurvi, zasi4a li, ima li bugove, na GeForce2 6te trugne li ili da se samoubivam

i nai-ve4e - zaslujava li si da q svalqm 6tot tova 6te mi otneme 1 sedmica :D

ai kaji nakrai dali iska playDVD ili moje bez nego 6tot o6te 4 gb za daemnoo tools i taq igra 6te mi izlezne 8 GB  :blink: 

i kaji kak vurvi, zasi4a li, ima li bugove, na GeForce2 6te trugne li ili da se samoubivam

i nai-ve4e - zaslujava li si da q svalqm 6tot tova 6te mi otneme 1 sedmica  :D

мисля, че на GF2 не върви. няма Pixel Shader.

@danio : ясно.

Tи четеш ли какво ти пиша или просто си питаш и ако някой ти отговори потбираш само това което НЕ Е решение на проблема ти и него четеш?

@t_tunchev: ти пък и ти един съвет даде....

никой ли не чете бе хора????

Абе човек четох че си казал че става на FAT без да се форматира защото архива 3.94гб ама нали отговорих на tunchev

и ти си май от тия дето не четат... на предната страница съм написал, че и аз може да имам същия проблем, защото всичко ми е на FAT , но също така и съм написал, че играта е 3.94GB ===> проблем няма да има.

Е за т`ва ако беше на СиДи-та - идеално, ама щом няма праблем. :) :laughing: :lol: :beerchug

[11:05] TheManiac:btw igrata e dobra dosta ...

[11:05] TheManiac:na parvoto nivo sam de ;) iskah da vida dali shte tragne :) varvi :)

[11:05] TheManiac:a sym s GeForce  MX440 :) taka 4e spokojno VARVI NA MX

[11:06] TheManiac:i iziskvaniqta naistina sa dosta prili4ni dori i hora sas slabi mashini kato moqta mogat da se naslajdavat :)

Това го копирах от чата в Биткомет.Така,че тва за пиксел шейдър май не е вярно или тоя пич си праи ташаци,което не ми се вярва :) 98,9% бахти ша полудея :lol: а трябва и да уча :cry

Оффф мислех си че я имам свалена но от ПРОКЛЕТОТО БУБУ НЯМА НАД 7-8 архива...добре че я има в геймза...пфууууууууу БУБУ СЪКС! :angry1

другия път преди да обвиняваш помисли нали не си виновен ти. В бубу беше цялата още преди 12 вечерта

ai kaji nakrai dali iska playDVD ili moje bez nego 6tot o6te 4 gb za daemnoo tools i taq igra 6te mi izlezne 8 GB  :blink: 

i nai-ve4e - zaslujava li si da q svalqm 6tot tova 6te mi otneme 1 sedmica  :D

Може и без него нужно ти е само за инсталацията а за това да ли ще ти тръгне на МХ карта нямам идея а иначе играта не е кой знае какво имам чувството че графиката не е променена изобщо да се надяваме че мисиите ще са достатъчно интересни за да ме задържът пред монитора за по дълго време

Кво да ви кажа отварям с WINRAR и виждам че архива е 4.1гб апък аз съм на FAT32 който поддържа архив само от 4гб и сега незнам какво да правя като нямам място на харда.

Кво да ви кажа отварям с WINRAR и виждам че архива е 4.1гб апък аз съм на FAT32 който поддържа архив само от 4гб и сега незнам какво да правя като нямам място на харда.

ЕЕЕЕ???? :confused :confused :confused :confused :sick :cry :cry :cry :cry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...