Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Днеска преди училище е пускам да се тегли.Надявам се довечера да е разцъквам :D

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Оффф мислех си че я имам свалена но от ПРОКЛЕТОТО БУБУ НЯМА НАД 7-8 архива...добре че я има в геймза...пфууууууууу БУБУ СЪКС! :angry1

като ви е толкова акъла да точите от скапаните бг сървъри ще мрънкате. да бяхте изчакали малко и да свалите от нашето местенце :) всичко тук е прекрасно. дриймър беше прав, ама вие продължавате да се натискате да ударите два дена и да играете преди другите. ама никога не става. който бърза до никъде не стига.

Бравос. Хубава игра, а от къде ще я свалите е все едно, стига да не сте на гигабит:) Дриймър ако си мислиш, че качва по-различен рилайз от тоя в бубу, или пък си мислиш, че е го е изпробвал преди това лично... :)

Posledno igrata raboti li normalno.Az za po-sigurno svaliam ot gamez.com.tw i ot arenata.

Няма смисъл да сваляш едно и също нещо два пъти ;) Едното е архивирано, другото не... this is the only difference my friend.

Четя си и намерих това цитирам "За съжаление играта няма да тръгне да машини, чийто видео карти не поддържат pixel shader."Някой да знае какво е?Кой карти го потдържат?

GeForce 4 MX и всичко под GeForce 2.

то смучим ама малко трудно се смучат толкова много архиви по 48 МБ

аз едва сега я почнах

ПС. Понеже не ми се преглеждат толкова страници бихте ли ми казали каква е вероятността да има мултиплейър

НЯМА мултиплейър. както нямаше и на предичните 2 части.

Бравос. Хубава игра, а от къде ще я свалите е все едно, стига да не сте на гигабит:) Дриймър ако си мислиш, че качва по-различен рилайз от тоя в бубу, или пък си мислиш, че е го е изпробвал преди това лично... :)

то може дриймър да качва същото, но ония пичове май са пропуснали да си качат всичките архиви. това май има значение...

след 3 часа играта е при мен. самоче сега отивам на изпит :)

Сега последно да задам тъп въпрос. На едни места чета минималните изисквания за видеото са 128 рам , а в гамез.тв пише че са 64. Та въпроса ми е със моя радеон 9200 на 64/128 бита ще мога ли да я разцъквам, за да знам дали да я свалям въобще ...

Поздрави :blink:

Сега последно да задам тъп въпрос. На едни места чета минималните изисквания за видеото са 128 рам , а в гамез.тв пише че са 64. Та въпроса ми е със моя радеон 9200 на 64/128 бита ще мога ли да я разцъквам, за да знам дали да я свалям въобще ...

Поздрави  :blink:

Ще можеш, но малко зор ще виждаш :) нали написах кои карти няма да могат да я играят... препорачителното е 128MB на картата, а минималното е 64

Значи моя хард е на Fat а не на NTSF и въпроса ми е дали ще мога да я разархивирам защото FAT май поддържа архив само до 4гб а това май е повече.

... Та въпроса ми е със моя радеон 9200 на 64/128 бита ще мога ли да я разцъквам, за да знам дали да я свалям въобще ..

... а аз съм на другия полюс - 128 мб и 64 бита :D

предполагам, че и аз ще я подкарам с малко зор

(процесорът ми работи на 1.8 ghz, a ram-та е 256)

а бе, мнооо сте луднали по тая игра. то верно, че предишната беше интересна и развлекателна, ама все пак т'ва е само една "джитка"! :D

btw тая game индустрия не се наяде :excl: :devil ... ама така ще е, като има такива като нас (е, ние, 'дето я теглим free едва ли влизаме в разчетите, ама .... все пак)

Значи моя хард е на Fat а не на NTSF и въпроса ми е дали ще мога да я разархивирам защото FAT май поддържа архив само до 4гб а това май е повече.

Tva ne moge li da se promeni ot niakude.Ot niakvi nastroiki.6toto i pri men e taka i e super gadno.

Играта ще ми върви ли на max/high на компютър:

P4 2.4 Ghz

512 DDR RAM

ATI Radeon 9550

?

Igrata sus sigurnost 6te ti trugne na max.

файла е 3.94. аз го пуснах да го свалям от ArenaBG, а там е неархивиран. за момента не е дало грешка, ако даде грешка до края.. (след 3 часа) ще пиша тук. ако при мен даде грешка преди да свали целия файл.. значи и при вас ще даде грешка като разархивирате.

то може дриймър да качва същото, но ония пичове май са пропуснали да си качат всичките архиви. това май има значение...

Много се извинявам за оффтопика ама... Значи в бубу първо в цялото бг качиха и двата рилайза. Другото, което е тоя, който ги качи ми е приятел и почна от 11 часа да качва макар да беше уморен доста. Не мога да разбера защо хора, който не могат да боряват с даунлоуд програми трябва веднага да обвиняват и плюят сайта, от който са сваляли. Архивите в бубу са си наред току що завърших разархивирането им и сега почвам инсталацията. Дауна от бубу го пуснах снощи в 12 часа, за да не каже някой те са го оправили, просто не е имало грешка при ъпа. Аман.

Ами аз съм със пентиум 3 Ghz, 1 гига баит рам и  ATI Radeon 9600 най олекотената версия но мисля че няма да имам проблеми с играта  :D

видеокартата може да ти прави някой проблем и да се наложи да намалиш сенките (това при положение, че сенките са изпипани, а не са просто кръгче под човека/обекта)

Много се извинявам за оффтопика ама... Значи в бубу първо в цялото бг качиха и двата рилайза. Другото, което е тоя, който ги качи ми е приятел и почна от 11 часа да качва макар да беше уморен доста. Не мога да разбера защо хора, който не могат да боряват с даунлоуд програми трябва веднага да обвиняват и плюят сайта, от който са сваляли. Архивите в бубу  са си наред току що завърших разархивирането им и сега почвам инсталацията. Дауна от бубу го пуснах снощи в 12 часа, за да не каже някой те са го оправили, просто не е имало грешка при ъпа. Аман.

интересно ми е защо цитираш мен, след като аз не съм казал, че архивите липсват?

и мен ли визираш под "хора, който не могат да боряват с даунлоуд програми трябва веднага да обвиняват и плюят сайта" да се изясним само?

хахаха колко бързо я кракнаха не е истина

и аз почвам дърпаница

Много се извинявам за оффтопика ама... Значи в бубу първо в цялото бг качиха и двата рилайза. Другото, което е тоя, който ги качи ми е приятел и почна от 11 часа да качва макар да беше уморен доста. Не мога да разбера защо хора, който не могат да боряват с даунлоуд програми трябва веднага да обвиняват и плюят сайта, от който са сваляли. Архивите в бубу  са си наред току що завърших разархивирането им и сега почвам инсталацията. Дауна от бубу го пуснах снощи в 12 часа, за да не каже някой те са го оправили, просто не е имало грешка при ъпа. Аман.

Не виждам някой тук в темата да успорва кой е качил играта пръв... бубу са номер едно и в това няма спор! Но не случайно в каталога на бубу пишеше "in progress". Между първия и последния качен архив там времето е 1.5-2 часа. Това означава, че когато бе даден линка, както написах, не бяха качени всички архиви...

Така, че чети по-внимателно какво се пише тук преди да правиш такива "уточнения" ;)

danio vlez v My computer i dai na niakoi ot hard diskovete diasno kop4e i posle propertis i to tam si pi6i koi kak e formatiram.Dali e FAT32 ili NTSF.Izberi toia deto e NTSF i tam razarhivirai igrata.Taka 6te stane. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...