Rubbish Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 След като си взех 1TB WD външен хард, мисля и да си взема WD TV Live. Сега Тв-то ми е вързано посредством VGA кабел /15метра мисля/ към настолното ПЦ. Не е с HDMi кабел понеже ще дам сумати пари за толкова дълъг кабел, но пък ми се иска много да му ползвам пълния потенциал по HDMI връзка. ТВ-то е Philips 100hz FULLHD и като е в VGA режим ползва само 60hz. Има USB и LAN, но субтитри не чете, също и .mkv. Вариянт е Blue_ray player, но тогава дискове, записвачки...не става. И сега съм си наумил или да си взема WD TV live или друга такава джаджа. WD TV live е като гледам най-доброто до 300лв. Също вариянт е и ASUS O!PLAY. Също гледам, че Live-а има и вграден DTS конвертор. Интересува ме ако включа 5.1 ще изкара ли 5.1 звука? Мислех си и да си взема Неттоп, но са 2но по-скъпи и не ми трябва цяло ПЦ, тъй като си имам Някой ако го има може ли да сподели някакви впечетления? Давайте всякакви идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.