Петър Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Лаптопа е купен чисто нов за 1100лв. преди около 3-4 месеца. Ползван е малко...поради факта, че сестра ми го сложила във колата си отзад...и седалките са електрически и автоматично се местят назад напред и като го е сложила и е омазала дисплея на лаптопа. Лаптопа си работи ( като го пусна на друг монитор или телевизора ) всичко му е окей освен дисплея и неможе да бъде оправен..така ми казаха поне ! марка : Gateway 320 hard 3GB ram DUAL CORE (незнам точно Intel ли к'во е) Model: No.: SA1 снимки : Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Имам интерес, може ли точен модел на машината, за да видя точните параметри. Възможно ли е да пробваме с друга матрица и ако всичко е наред да го взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 Имам интерес, може ли точен модел на машината, за да видя точните параметри. Възможно ли е да пробваме с друга матрица и ако всичко е наред да го взема? Къде го пише тоя точен модел ? DUAL CORE ( Intel ) Model :M - 6847 Model No.: SA1 Input 19V такива глупости пише по него... А колкото да се оправи дисплея ми казаха, че неможело...защото бил леко огънат и ако се сложил нов дисплея щял да се пукне все някога и някакви такива ми ги разправяха...все пак жена го е ползвала тоя лаптоп хахахах ето кутията и точните параметри : Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 супер, предложението ми остава - утре да го пробваме с друга матрица и ако всичко работи.. да го взема. 0878448893 0884152084 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Mи дай телефон за връзка .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insman Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Мога да го взема за 150 лева веднага. Ако имаш интерес пиши ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.