Wispera Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Докато се рових днес из нета видях един нов доставчик.Това са май бившите груп 9. Ето и саита, ако някой знае нещото нека даде малко информация. http://trixbg.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Не май, ами са си направо те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Всъщност сме част от Груп 9 и сме партньори с Линк +! Груп 9 продължава да си съществува, но без нас! Общо взето сме напускали почти в цялото ни покритие, което сме заложили в сайта, FTTB през канална мрежа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Как върви покритието в кичука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Как върви покритието в кичука? Ами там са Груп 9 и Линк+. Линк+ имат FTTB, но за Груп 9 не съм много сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Group9 имат ли в такъв случай активен телефон/форум/нещо ? Или направо ако можеш да ми кажеш дали имат покритие в кв. Остромила Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Group9 имат ли в такъв случай активен телефон/форум/нещо ? Или направо ако можеш да ми кажеш дали имат покритие в кв. Остромила Ние и Линк + имаме 5Гхц покритие в Остромила, но цените там за включване са разбираемо по-вискои. Преди да ме попитате за тях, Ви казвам, че зависят изключително от това, какво желае клиента и са обект на индивидуално договаряне. Месечната такса не се различава особено, но инсталационната е Висока. За Груп 9 не съм сигурен, но все пак 0899985811 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.