dragomir375 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 здравейте искам да попитам има ли някакав начим програма която се зарежда долу в трея (в наи - долния десен ъгал на декстопа) да се махнат от там, но да си оставят работещи ? примерно програми като uTorrent да вървят, но да не се виждат там благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 единствено за това се сещам, да ги скриеш в гадната сртелкичка за неактивни Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Почти всички програми имат в опциите си вариант дали да има иконка в трея или да няма. Спецално за utorrent се намира в options - preferences - UI settings - System Tray - Always show tray ikon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 значи пробвах както каза pamporov за utorrent ама не стана смисал като дам Х на програмата и тя пак се ми, в трея може би щото сам с ви. 7 дал сам му и сриване на икона и известяване както казва po_taka ,но програмите ми се скриват всички и излиза 1 стрелкичка нагоре и като я щтракна ми изкачат програмите благодаря ви много пак за помоща аз ще се оправя някак Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Control Panel/Administrative Tools/System Configuration и там отиваш на StartUp и ги изключваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 От там няма ли да се спрат нацяло програмите? Човека иска само иконите да махне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelycondor Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Аз пък отдавна ползвам една малка и стара програмка - Custom StartUp v.3.01. Програмата може да се намери чрез Гугъла /например може да се свали от : http://www.soft32.com/download_8270.html/, а за версиятя, която посочих е необходимо само да се вкара сериен номер /rn10-QAWLCIOJRF или mu10-XPRHACMBXP/. След стартиране на програмата избирате кои програми да стартират и кои не с пускането на операционната система /съответно кои остават в системния трей и кои не/. Само скриването им не е достатъчно - трябва излишните програми и да се деактивират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Чукча писател, чукча не читател! Прочети внимателно, повтарям внимателно първи пост, какво иска човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engineer Rangelov Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Не е точно по въпроса, но погледни тази - Tray It. Поне ще освободи малко таскбара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.