Jump to content
BulForum.com

програми намиращи в трея

dragomir375

Recommended Posts

здравейте искам да попитам има ли някакав начим програма която се зарежда долу в трея (в наи - долния десен ъгал на декстопа) да се махнат от там, но да си оставят работещи ? примерно програми като uTorrent да вървят, но да не се виждат там :unsure: благодаря предварително :)

Почти всички програми имат в опциите си вариант дали да има иконка в трея или да няма. Спецално за utorrent се намира в options - preferences - UI settings - System Tray - Always show tray ikon.

значи пробвах както каза pamporov за utorrent ама не стана смисал като дам Х на програмата и тя пак се ми, в трея може би щото сам с ви. 7 :unsure: дал сам му и сриване на икона и известяване както казва po_taka ,но програмите ми се скриват всички и излиза 1 стрелкичка нагоре и като я щтракна ми изкачат програмите :blink: благодаря ви много пак за помоща :) аз ще се оправя някак ;)

• 3 weeks later...

Аз пък отдавна ползвам една малка и стара програмка - Custom StartUp v.3.01. Програмата може да се намери чрез Гугъла /например може да се свали от : http://www.soft32.com/download_8270.html/, а за версиятя, която посочих е необходимо само да се вкара сериен номер /rn10-QAWLCIOJRF или mu10-XPRHACMBXP/. След стартиране на програмата избирате кои програми да стартират и кои не с пускането на операционната система /съответно кои остават в системния трей и кои не/. Само скриването им не е достатъчно - трябва излишните програми и да се деактивират.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...