inherit.hit.bg Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Купувам: 3-4 бр. DVI to VGA Adapter - колкото по-евтино, толкова по-евтино! Също и кабел 6-pin PCI-E to 2 Molex. Пак евтино. Закупени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Ще ти свърши ли работа адаптер с такива пинове - гледам, че на твоята снимка са повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Ще ти свърши ли работа адаптер с такива пинове - гледам, че на твоята снимка са повече... Твърдо да, трябват ми само аналоговите пинове. Идеална работа ще ми свърши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Е да, ама като сравних в нета на моя май все пак му липват пинове дори и за аналогов, въпреки че ми го дадоха комплект с някаква карта или монитор като че ли - виж провери още веднъж. Иначе на него пише ASUS, та не вярвам да са забравили да му сложат пиновете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Е да, ама като сравних в нета на моя май все пак му липват пинове дори и за аналогов, въпреки че ми го дадоха комплект с някаква карта или монитор като че ли - виж провери още веднъж. Иначе на него пише ASUS, та не вярвам да са забравили да му сложат пиновете. Проверих, ще стане - http://pinouts.ru/Video/dvi_pinout.shtml Мисля че ми трябват само пинове 8, C1, C2, C3, C4, C5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ОК, от тук нататък на ЛС, че задръстихме темата с обяснения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Всичко е закупено от колега от форума, на когото съм благодарен. Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.