supertikva Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Имам желание да си купя водоструйка, за да си мия колата на спокойствие и както аз си знам Някой ако има впечатления за марка, модел и място от където мога да си намеря нещо на разумна цена (max 200-200 и малко) и да върши работа, моля да сподели мнение В МЕТRO, Praktiker, АЛАТИ и Ваumax има на марките BOSCH, Fair line, Budget и KARCHER като цените им варират от 130лв (най-малката-с размер на куфарче) до 999лв (по-мощните)...Има ли смисъл да си купя малка или не си заслужава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 взимай най-евтиния акватак на бош,уникално куче е тая водоструйка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 От скоро сме с Bosch Aquatak 100 Plus. Ползвана е 4-5 пъти и мога да кажа, че не е лоша ама ТРАКА като трактор... Тогава дилемата беше между Бош-а и Кахер-а. Кахер-а бил уж по-силен ама взехме Бош-а, защото бил с метална помпа, а не с пластмасова. За Кахер-а нз как трака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Аз лично Кархер не бих си взел - имах една навремето - пълен фалш. Може би ако си миеш колата 2-4 пъти в годината става, но за нищо повече. Тотален боклук. Винаги бих предпочел продукта на Бош. Особено пък ако има разлики от типа пласмаса срещу метал. Аз имам чувството че в тия Кархери всичко е само пласмаса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Аз лично Кархер не бих си взел - имах една навремето - пълен фалш. Може би ако си миеш колата 2-4 пъти в годината става, но за нищо повече. Тотален боклук. Винаги бих предпочел продукта на Бош. Особено пък ако има разлики от типа пласмаса срещу метал. Аз имам чувството че в тия Кархери всичко е само пласмаса... Що така мислиш? Аз пък съм точно на обратното мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Diablo Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Виж също и Макита, пак са около 200 лева, не съм ползвал тяхна водоструйка, но имат 1 модел който е около 200 лв, миналата година го гледах в магазина им сре6ту тет-а. Пак да учочня не давам препоръка, но съм ползвал техника на макита и съм мн доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Взимай марката която има сервиз в Пловдив... Имал съм кархер, бош, budget все модели около 300-400 лева и всичките са ташак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.