NEO_DDT Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Трудно ми е да повярвам, че може да има наивници които да повярват на тази поредна глупост за 2012... Пряк отговор на въпроса в темата: Нито края, нито началото, просто една от многото точки помежду им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Може тъкмо да са почвали да пишат календара за 2013 година и испанците да са ги изтрепали и да са отебали календара. Маи и испанци не са имали контакт. Испанците са изтумбили ацтеките, които преди това са изтумбили маите....Да си призная - очаквах повече. Очаквах да ни говориш за спасение на душите ни, за чернилката, в която сме се заровили, за спасителя в ръжта и т.н.Разочарован съм, искам си парите обратно! NEO, наивници винаги ще има. И броят им е пропорционален на броя сензациите и истериите, които плъзват. Един приятел беше казал, че общия световен коефицент на интелигентност е константа, докато броят на хората расте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Един приятел беше казал, че общия световен коефицент на интелигентност е константа, докато броят на хората расте... Много стар лаф. Не е като да го е измислил твоя познат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Последно, ще има ли Апокалипсис, или не.....да знам дали да продължавам да плащам осигуровки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 За ся не е ясно ти внасяи пък то ако има ще се надяваме,че поне по новините ще кажат: Еди си кога има апокалипсис от толкова и токова часа ще се наблюдава с просто око Идеята за свършването на календара спрямо свършването на слънчевата година звучи оправдателна. А в библията кво пише за апокалипсиса ? Да не съвпадат датите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ... Очаквах да ни говориш за спасение на душите ни, за чернилката, в която сме се заровили, за спасителя в ръжта и т.н. Разочарован съм, искам си парите обратно!... Сложил си си грешните слушалки, и явно ти е лош превода в тях. Последно, ще има ли Апокалипсис, или не.....да знам дали да продължавам да плащам осигуровки Надявай се ! Плащай по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Последно, ще има ли Апокалипсис, или не.....да знам дали да продължавам да плащам осигуровки Плащай, пък ако има апокалипсис, ще ти потрябват осигуровките в болницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Много стар лаф. Не е като да го е измислил твоя познат " Интелигентността на планетата е константна величина, а населението непрекъснато се увеличава. " Аксиома на Кол А колкото по темата... аз мисля, че ще започне нова епоха, цикъл или нещо от сорта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Би било яко ако на 20/21.12.2012 се събудим и установим,че имаме възможност да ползваме примерно 20% от възможностите на мозъка...или нещо такова Бях чел смело исказване от сорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Първо, в ДНК-то, ще се появи още една нишка, и тогава ще ползваме 20% от мозъка си!Не ни е дадено засега, защото сме много низши по отношение на духа!Ако, някой чете Петър Дънов - "Не се опитвай, да летиш със скоростта на светлината, преди да си се научил да виждаш достатъчно бързо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 А в библията кво пише за апокалипсиса ? Да не съвпадат датите В общи линии в Библията нищо не пише за Апокалипсис. Там пише за Армагедон - битката между силите на светлината и мрака след която мъртвите ще възкръстнат сред живите и всички ще бъдат съдени от Бог. Пак според Библията след това ще започнат да текат хилядата години в които ще царуват светлината и доброто (Божието царство)...., а какво ще се случи след това - Библията мълчи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ако, някой чете Петър Дънов О не... помощ... и тук ли им дановисти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Първо, в ДНК-то, ще се появи още една нишка, и тогава ще ползваме 20% от мозъка си! xaxxax , къде си бе Нобел? Всички използваме 100% от мозъка си, сега че само 5%(образно казано) го използваме за аналитични, креативни дейности и тн,, , не значи че останалите 95% са ей така да има(доказателство прогресивното увеличаване на маста на гл. мозък в хода на еволюцията, съпроводено с усложняване на функциите).Ми как ходиш, как чуваш? Или на теб д-то ти ги диктува тези неща? Мнението ми , не е персонално към теб, извинявай ако те засягам с нещо . Как може да има хора, които да взимат насериозно, като чиста истина 2012, световната конспирация с гущери и енергиино лечение на рак и СПИН(справка "Господари на ефира"),да не говорим за всичките пирамиди(мултилевъл маркетинг) и тннн до безкрай. Хората или прогресивно затъпяваме, или се вдетиняваме. Не ми го побира акъла просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Да ама 95 е подсъзнателно което пак си е...хава ама не точно Пак според Библията след това ще започнат да текат хилядата години в които ще царуват светлината и доброто (Божието царство)...., а какво ще се случи след това - Библията мълчи! Тва кога 2012 или не се споменава като период ? Някои знае ли дрги култури/предания според които, идва края на света в дата или време съвпадащо в маите ? Нека да разчепкаме вълната :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ами в окръга на Ню Йорк има една черква дето го "чекат" Спасителя на точна дата. И така вече има-няма двеста години. Все сметката им грешна ама и не била грешна. Все са прави, все не идва... сигурно ползва градски транспорт София. А хората които ги интересуват Южно Американските цивилизации и народи може да видят епизода от днес следобяд , който бе излъчен по БНТ, на предаването Атлас. Изключително приятно предаване и интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Тва кога 2012 или не се споменава като период ? Не, не се споменават дати и години. Кога ще се случи този последен сблъсък зависи единствено от хорските дела ( все пак в библията е казано, че Бог е дарил човека със свободна воля)....., а ще се случи в областа Армагедон в Израел.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Маи и испанци не са имали контакт. Испанците са изтумбили ацтеките, които преди това са изтумбили маите. Това е меко казано некоректно заявено. Първо, Маите от късния период в северната част на Юкатан са много повлияни от Тула, като някои смятат Чичен Итца за директна колония на Тула. Това става около 900г., докато Ацтеките излизат на бял свят около 1325г. Да, Ацтеките представят себе си като последователи на Тула, но това е тяхна лична интерпретация, но директна връзка няма. Просто Тула е предишното силно централизирано общество в долината на Мексико и е нормално Ацтеките да търсят легитимност като се асоцират с предишни владетели. Второ, и през класическия период на Мая от планините на южен Юкатан е имало голямо влияние на Теотиуакан (особено в Паленке и Тикал), но какво от това? Да кажем, че цивилизацията Мая не съществува въобще и че всичко е просто клон на цивилизациите от Мексико? И трето, изглежда си мислиш, че колонизацията на това, което после се казва Мексико, от испанците е просто колонизация на империята на Ацтеките. В същност испанците имат контакт и с малкото останали Маи от късния период, Чолула, Тлашкала, Веракрус и Чичимек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 По темата за Апокалипсиси, 2012, създаването на човека и т.н. има един изследовател: Захария Ситчин (Zecharia Sitchin), който има, ако не друго поне интересен поглед по въпроса. ТУК има резюме на вижданията му (и не само неговите). За на който му се чете - естествено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.