dj_beast Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Здр колеги трябва ми зарядно за бетерии от малките 1.5v до 9v.Да си работи нормално цената която мисля че е нормална за него е до 10лв.От град Пловдив съм за контакти с мен ЛС, skype: motor_maniac_ , 0897086362 .С предимство са съгражданите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Имам зарядно Panasonic за 4 батерии АА или ААА 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Някакво (забравих му марката, ще проверя при интерес) за 2 бр. АА или ААА - 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ansman - немско, с две батерии ААА презареждащи на 30 цикъла са някъде. Зарежда само: АА, ААА. Даже ако намеря и упътването ще ти дам, че там има формула с която изчисляваш колко време да зареждаш батерии според ампеража и състава. Цена - 10 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Колеги трябва ми най вече за 9волтовите батерии и да се зареждат 2 9 волтови едновременно ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.