DonRamon Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Ами това е общо взето продавам горепосочената карта със диск с драйвери Ревю Цена 25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 аз си търся карта, но на Win 7 дали ще работи? ЕДИТ: според ревю в Cnet не работи под 7-ца, дали си я тествал при теб? Благодаря, спорен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 аз си търся карта, но на Win 7 дали ще работи? ЕДИТ: според ревю в Cnet не работи под 7-ца, дали си я тествал при теб? Благодаря, спорен ден. Работи само на 2 канала стерео а и я продадох на комшията вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Има бета драйвери за седмица и всички аудижита работят перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Купих си същата звукова карта пак от интернет форум, не помня от този ли беше, но напоследък срещам сериозен проблем с нея, въпреки че ползвам диска с оригиналните й драйвери за ХР.След около 2-3 до максимум 4 часа ако си пусна музика или игра през нея почва едно невероятно бръждене, направо ще ми изкърти тонколоните, понеже обичам малко по-силно да слушам ефектите в една игра.Чудя се дали да не инвестирам в още една и ако пак имам същия проблем да ги продам и двете... щото домашния ми компютър е IBM Thinkcentre и понеже нямам никакви ядове с него нямам намерение да сменям него. Та ако още не е продадена може да ми пише продавача лично съобщение да се разберем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.