Rockygal Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Моля ако някой би могъл да поразрови старата си библиотека за този стар руски роман... Ако имате тази книга веднага я взимам! Чакам вашите оферти! Корицата изглежда ето така: http://1.bp.blogspot.com/_mx0w_u1chAk/SVpyT2UFISI/AAAAAAAAASU/lerZ6wuAlVc/s1600-h/IMG_1+.jpg Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 филма е много хубав,успех с намирането на книгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Аз я търся за подарък, не съм я чела или гледала филма! Ще съм много щастлива ако мога да зарадвам приятел с книгата! Дано скоро някой отговори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroni Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Със сигурност я имам, но дали ще успея да я намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 Със сигурност я имам, но дали ще успея да я намеря. Е, дано! Ще чакам да пишеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroni Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Не мога да я намеря засега. Остава да е на село, там е голяма част от библиотеката ми. За кога Ви трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Не мога да я намеря засега. Остава да е на село, там е голяма част от библиотеката ми. За кога Ви трябва? Нямам конкретна дата! Когато и да я намерите ще е добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.