Thief Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Thief 3...nqkoi beshe kazul razo4arovanie....Tfa e absolutna greshka.. Thief 3 e dostoen produljiteln na poredizata...bez sunenie edna ot nai qkite igri izlezli nqkoga. Na zakoravql thief fen thief 3 she my haresa 100%ta Btw iskam da popitam nqkoi da e imal problemi sus instalaziqta na Thief 2 svalena ot wareza(full version) shot mi dava error v setup.exe a neznm ot kude she q namera pulnata versiq koqto mi trqbva ujasno speshno Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon001 Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Parvo iskam da kaja che ne sam igral predishnite thief igri no thief 3 e PROSTO PERFEKTNA. taq igra e tolkova realistichna, interesna, trudna, logicheska i qka che ne moga da otlepq ochi ot igrata i igraq po cql den na neq. vache sam na Outer Cradle nivoto (day 7) i napravo me razbiva. igrata e super realistichna. mnogo me kefi garadat i che ne e lineina. obojavam missite. stealth rejima e varha. ne razbiram samo zashto v mnogo saitove kato gamespot ili gameworld opliuha grafikata i q narekoha proval. vsichko e super detailno i krasivo. svetlinnite efekti sa nesravnimi. orajiqta me kefqt. gadno e che nojovkata e malko slaba no tova ne e golqm problem. za vsichki koito ima bezbroi vaprosi otnosno igrata vijte tuk e, tva e ot men. Thief 3 e varha!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Някой да е имал проблеми със звука? При зареждането и логотата на фирмите всичко е наред, но след като се появи главното меню, звукът изчезва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.