Jump to content
BulForum.com

Thief III Deadly Shadows

Shade

Recommended Posts

awe hora zna4i az sym na Ge Force 2 Ti 64mb DDR i mi dava sy6tiq problem s pixel shader-a 1.1 kato na CUMSHOT i kato e pusna s 3d-analyzer i izkarva reklamite i si4ko i me vkarva v menuto na igrata i kato 6trakna na nqkoq opciq ot menuto i vednaga me izhvyrlq na desktopa mislq 4e 6te moje da se podkara na moita videokarta samo 4e ne znam to4ko koq ot texturite trqbva da se otstrani.Ako nqkoi znae ne6to po vyprosa pls da helpne. tnx predvaritelno!

P.S. ako moje s ne6to da e clockna taq moita typa karta nqkoi da kaje 4e i bez tva ni6to ne stava ve4e ot neq naprao da e clockvam.

• 1 month later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

CUMSHOT ще ми кажеш ли от каде си намери 3д анализер щото и аз сам с МХ 440 пък много изкам да играя тази игра а ако ми кажеш как да си направя и настроиките ще ти бъда много благодарен !!! :)

velika igra s mnoooogo bugove(no za vsi4ko si ima patchove) ...zadyljitelna za vseki, igral koqto i da e ot predi6nite 2 4asti, kakto i za vseki uvajava6t se gamer

GARET e prosto prekaleno cool za da ne vi haresa...no hora vsqkakvi

gameplay-ne mi bil neveroqten maino lio nai bil syvyr6en po svoi si na4in:P

Мнения да кажем, а? :P

Аз само да не бях с GForce 2 ... ох, на батяяя...

Хора, които са я изиграли казват, че е добра, но не толкова, колкото първите. Вярвам им, честно казано. Всъщност, това дето кисна в него е неофициалният-официален канал на поредицата. Та източниците са добри. Изобщо не се опитвам да казвам, че е лоша, Thief е все пак.

Абе, яд ме е просто, че не мога да я подкарам :P

I az sam fen oshte ot I-vata chast )daje ne i 'gold' versiata). A tezi koito razpravjat, che igrata e lekichka...neshto ne razbiram... FarCry i Painkiller gi puskam na mojata mashina na 1024X768 i vsichko na max - varvjat kato pushka bez nasichane (kato izkljuchim njakoi momenti na golemi eksplozii i t.n.). A T3 DS - ne moga da ja pusna dori i na 800X600 poneje dosta nasicha. Podkarvam ja prilichno samo na 640X480 s vsichko na max (samo bez zaglajdanija). A inache dosta info se poluchava ot samite dialozi na personajite v igrata....samo deto trjabva da znaesh anglijski na prilichno nivo :-)

MB ASUS P4P800

P4 2.6 & 3.2 (HT)

DDR400 1 Gb

2 X 160 Seagate SATA

ATI GB 9200 (OC)

Samsung 21"

P.S. Skoro shte smenjam videoto s 9800 Pro - nadjavam se togava da ja pusna palnoceno na visoka rezoljucia.

Midex....normalno e da ti lagva :)

Thief DS e ultra tejka.

No v sravnenie s Far Cry e s 10 pati po qka grafika :)

Ina4e istoriqta na igrata e the best....i dosta trudna za razbirane.Trqbva da 4etesh vsi4ko...trqbva ti i dosta dobyr angliiski :)

яка яка....ама които е с GeForce 4 MX440 да му мисли аз незнам що за простотия са измислили тея производители на играта да не върви с едни от наи-хубавите видео карти (GeForce) :angry: :( :wacko: :blink: :cry :angry1

П.С Кажете от каде мога да си намеря 3д анализер ?

яка яка....ама които е с GeForce 4 MX440  да му мисли  аз незнам що за простотия са измислили тея производители на играта да не върви с едни от наи-хубавите видео карти (GeForce)  :angry:  :(  :wacko:  :blink:  :cry  :angry1

П.С  Кажете от каде мога да си намеря 3д анализер ?

etogo be 3danalizator

NQkoi s MX podkara li q i kajete kak da naglasa nastroikite na 3D analizatora???

наистина кажете настройките щото като го гледам тоя 3д анализатор и има 100000000000000 опций 10х предварително :) :) :) :punk

яка яка....ама които е с GeForce 4 MX440  да му мисли  аз незнам що за простотия са измислили тея производители на играта да не върви с едни от наи-хубавите видео карти (GeForce)  :angry:  :(  :wacko:  :blink:  :cry  :angry1

GeForce наистина е хубава карта. Обаче не създателите на Thief3 са виновни, че сме имали глупостта(аз вече нямам:)) да купим MX картите.

П.С. Вече не е лошо да се сменят картите, доста ще стават игрите искащи vertex или pixel shader-и, а MX няма начин да ги покаже нормално

На мен не ми тръгва Thief-a :( :cry Пускам CD 1 и като натисна play ми зарежда ... вместо мишката има един диск и зарежда много време .... и после ми казва, че не е можел да намери оригиналното CD за тайм лимита :(

PC-то ми е слабо.Intel Caleron-S-1 Ghz, 128 MB RAM(след 2-3 дена повече :)),GeForce MX 100\200 :( :(

Help please.

На мен не ми тръгва Thief-a :(  :cry Пускам CD 1 и като натисна play ми зарежда ... вместо мишката има един диск и зарежда много време .... и после ми казва, че не е можел да намери оригиналното CD за тайм лимита :(

PC-то ми е слабо.Intel Caleron-S-1 Ghz, 128 MB RAM(след 2-3 дена повече :)),GeForce MX 100\200 :( :(

Help please.

за датисе появи този диск значи си сложил крака от първия диск а за да ти тръгне играта по принцип сложи си този от третия диск обаче като гледам и ти си ГеФорсе МХ значи и крака от третия диск няма да ти помогне за целта ти трябва 3д анализер ама има проблемче с настроиките на програмата щото никои не ги знае :( :wacko: ;)

След като ми се показа такъв диск си сложих крак, но от датата.А с тоя 3Д Анализатор какво се прави? Свалих го.

hora potursete info v ofizialniq forum na igrata.

Tyk

Mislq che predi bqh sreshtal tema otnosno 3d analyser i thief 3.

Pitaite...moje da vi pomognat :)

Abe mladej se pak ne si4ki razbirat angliiski :( :wacko:

Aide be hora uspqute li s MX-sa i kajete nastroikite na 3danalizatora

• 1 month later...

хора ..аз какато си играя и ми излиза от играта -така когато му дойде...лошото е 4е няма нито съобщение нито нищо...може и след 5 мин или след 30 мин да излезе..няма конкретен момент...

Системата можете да видите долу....МНого ама много се съмнявам в радеона...

но до преди 1 месец докато бях с друго дъно (qdi kt 400) и 256ддр PQI...

не си спомням да ми е излизала....

Някой има ли подобен проблем...няма да е лоошо да со преинстална и хр-то

щото смених 10 драйвери тия дни :)

Басе шита .... играта вървяла само за Win2000 и WinXP .... Bullshit maa fucka! Аз съм с Win98!

И се чудя защо не ми върви :evil

• 2 months later...

Винаги съм бил фен на поредицата Thief. Още от самото начало. Само искам да спомена колко ме беше страх на 3-то ниво на първия Thief. Никога няма да се върна там! :cry

Искам да изкажа моето мнение за 3-тата част. Направи ми впечатление че повече коментирате откъм хардуерната част и това е нормално: много хора са видни притежатели на MX440 :) Аз също... сега съм с Radeon 9600 (може би именно заради Thief 3) Трябва да си признаем че графиката в естетическо отношение е прекрасна.

В програмирането малко са се изложили ама не това ме притеснява. Хареса ми това че са се опитали да реализират много нови идеи като тази как играта не се накъсва осезаемо между нивата както старите части (може би защото съм ги играл без филмчетата... но все пак тук в "3" се усеща как историята е по добре втъкана в самият процес на игра.

Истината е че играта ми е много по лесна от първите 2 части. Може би защото съм Thief Expert :P знам ли...

Това което ме накара да я изтрия така че да не я вижат очите ми повече е една пречка която програмистите не са успяли да преодолеят. Тъй като нивата са изкючително детайлни, а компютрите ни не достатъчно мощни... създателите са разделили нивата на части: Do You Want to exit еди к'ва си area и да влезете в... чрез онези глупави портали. Това убива цялата тръпка. Ако бъдем подгонени от някои страж можем винаги да излезем през такъв портал без да се страхуваме че той ще продължи да ни гони. При Thief 1 и 2 нивата се зареждаха нацяло така че нямаше къде да се скрием :) Според мен програмистите не са си играли да създадат алгоритъм са динамично зареждане на нивата (по време на самата игра) вероятно заради други проблеми... Не можем да ги виним толкова много.

Другото нещо което ме подразни е че са искал да предоставят възможност за свобода на действията.. но въпреки всички исторята е прекалено праволинейна и за моменти се чувствах като в Quake 2 (не че q2 e лоша, даже напротив.. но това все пак е Thief!)

При всички случаи новия Thief ме разочарова. Жалко.. Ion Storm се провалиха за пореден път (о каква изненада...)

Единствено мога да кажа R.I.P. Looking Glass Studios :cry

• 1 month later...

Имам проблем с играта:

Инсталирам я,после пускам от иконата на десктопа и до мишката се появява 1 диск който се върти.След 2 мин ми показва,че не е намерен оригонален диск.

Ако трябва крак или нещо такова плс ми дайте линк.10кя

Имам проблем с играта:

Инсталирам я,после пускам от иконата на десктопа и до мишката се появява 1 диск който се върти.След 2 мин ми показва,че не е намерен оригонален диск.

е добре де ама ... ти прочете ли това: http://warez.ru:8081/gamez2/Thief.3:.Deadl...tds-tbg.nfo.txt ?

Погледна ли изобщо CD3 за крак ?

По принцип си имаме тема за кракове : http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23224

и като за финал прочети правилата

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0

Имам проблем с играта:

Мисля, че на 3 диск имаше крак.

И все пак можеш да прочетеш по-подробно info файла на

http://warez.ru:8081/gamez2/Thief.3:.Deadl...tds-tbg.nfo.txt :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...