Jump to content
BulForum.com

Thief III Deadly Shadows

Shade

Recommended Posts

В момента я инсталвам и почвам да играя. Казвайте вашите мнения и всичко свързано с играта тук :) .

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Аз дори незнам за к'во става дума играта! :) :blink:

Стратегия, шуутер...незнам...(не ми се смеете, ако може...)

System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

COMPUTER: IBM PC or 100% compatible

OPERATING SYSTEM: Windows 2000 or Windows XP (95/98/ME/NT not supported)

CPU: Intel Pentium IV 1.5 GHz (or AMD Athlon XP equivalent)

MEMORY: 256 MB system memory

GRAPHICS: 64 MB video memory, Direct3D 9.0, and Pixel Shader 1.1

SOUND: 100% DirectSound 9 compatible sound card

HARD DRIVE: 3,000 MB free hard disk space

CD-ROM: Quad-speed CD drive or DVD drive (DVD required for European versions)

INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

The recommended system requirements are as above with the following changes:

CPU: Intel Pentium IV 2.0 GHz (or AMD Athlon XP equivalent)

MEMORY: 512 MB system memory

GRAPHICS: 128 MB video memory, Direct3D 9.0, and Pixel Shader 1.1

Това е стелт ориентиран 3d action. Първата и втората му част са доста известни (това е третата). Има възможност за 3rd person view.

Аз имах проблеми при инсталацията - появяваше се грешка от типа "Wrong volume inserted" (този проблем е споменат н .nfo-то) и след вкарване на 3-ти диск машината забиваше. Това стана два последователни пъти при инсталация. Под Safe Mode инсталацията мина без никакви проблеми.

Това е стелт ориентиран 3d action. Първата и втората му част са доста известни (това е третата). Има възможност за 3rd person view.

Аз имах проблеми при инсталацията - появяваше се грешка от типа "Wrong volume inserted" (този проблем е споменат н .nfo-то) и след вкарване на 3-ти диск машината забиваше. Това стана два последователни пъти при инсталация. Под Safe Mode инсталацията мина без никакви проблеми.

nz as sum s Xp pro SP1 si4ko mina bez zabivane i t.n. ina4e mersi za sys. req. i as gi vidqh v readme-to malko po kusno :P

btw podrakah si igrata .. spored men 6te vurvi i na dosta slabi ma6inki vupreki nadyfkite ot strana na proizvoditelite ... ina4e do sega minah samo Training-a i 1vata misiika .. i sum dosta zariben ve4e :P igrata si zaslyjava 3te diska download !!!

Аз в момента съм на втората мисия и одеве ми писна след два-три рестарта и изхвърляне от играта (ОС и хардуерни проблеми - от мен са). Сега се чудя къде да ровя за инфо за отваряне на вратата към сейфа.

Pixel Shader 1.1
:tongue K'vo 6e re4e tova?

Igrata ne mi trygva za6toto ne sym pogrival iziskvaniqta za video karta.Izliza mi syob6tenie 4e ne moga da poddyrjam igrata.SLojih nov detonator 53.30(maj be6e toq) no pak ne mi dostigat to4nki zada podkaram tva 4udo.Ina4e sym s GeForce 440mx 64DDR(mislq 4e otgovarq na min. iziskvaniqta)

Kajete kvo da pravq;Kyv e toq pixel shader?

Ako ne 6e trqa da izpyrja kartata...ama ne mi se 6te mnogo :wacko:

@CUMSHOT точно заради pixel shader играта няма да ти тръгне.Аз също съм с МХ440 и не си помислям дори да я пускам :D .Ако искаш да я играеш-> нова карта :D :lol:

Ae 6e q podkaram pak kvoto 6te da stava :sayjin .Ve4e nabrah dostaty4ni to4ki ili kvoto e tam ot iziskvaniqta B) i sq 6e vidim kvo 6e praim s toq pixel shader.1-vo da razberem kvo e tav(moq e versiq 0.0,mojebi 6oto go nqmam :lol:

Igrata moje i da ti trygne ne sym siguren no s Prince na Persia: Sands of Time ima6e podobni problemi vij tova 6te ti trqbva 3d analyzer-a (tam ima6e ne6to i za tvoita karta)

Ненормална е играта! Не мога да преценя дали е по-добра от първите две, защото още съм в началото, но съм очарован за сега.На мх440 просто няма да тръгне тази игра..с 3д аналайзър дори и да я излъжеш ще ти върви много зле и няма да може да се играе.

...На мх440 просто няма да тръгне тази игра..с 3д аналайзър дори и да я излъжеш ще ти върви много зле и няма да може да се играе.

predpolagam 4e 6te e taka no vse pak neka probva . Eto link za 3Danalyzer-a

Относно system requirements... иии тия хора вече не мислят като правят игри... Вие се оплаквате, че имате накакви си GeForce 4 Mx незнам си кво си.. а кво да кажем ние с видеокарти по 32 Mb и процесори по 700 MHz ... :( сега си спомням доброто старо време на thief the dark project ... вървеше ми толкова мазно... :(

Taka...namerihme 3d analyzer-a i sega trqa da izmislim koi ne6ta ot opciite trqa da "check-nem".Tyj kato nqmam nikakva predstava kakvo pravqt pove4eto ot tqh,moje li nqkoj da mi kaje koe da mahna,koe da sloja i t.n.(nqkoj kojto ima nqkakva predstava ot programkata)Napravih nqkolko testa i igrata trygna,samo 4e s 4eren ekran-ni6te ne se vijda oba4e muzikata i reklamkite si vyrvat :wacko:

Съжалявам, не мога да помогна. С Radeon9000 съм и играта върви без никакви проблеми. Колкото до MX с променени спецификации, може да имаш проблеми като бели екрани, гличове и тн.

И аз съм на трето ниво. Ама малко насича понякога :( . Вече си продадах шита на оня и посъбрах мангизи. Намерих няква стрела, която като я изстреляш на шумен под и става безшумен.

Igrata naistina e leka,oba4e problema idva pri tezi koito sa s Geforce mx,za6toto tezi karti i po slabite ot tqh nqmat pixel shader.Tova ne moje da se opravi za6toto e po hardware-a na kartata i za da vyrvu trqbva karta s pixel shader min. v 1.1

Edinsveniq izhod e da se naglasi 3d analyzer-a da sreje txturite i igrata da trygne i 4ovek da se nasladi na 1/100 ot krasoti te i.No uvi ne moga ne razbiram ot tazi programka i ne moga da q podkaram kato horata.A ne si zaslujava da se zima nova karta samo za 1 igra.A i mi kazaha 4e grafikata ne bila koj znae kakvo.

E kak ste mi podkarate THief DS na geforce mx 4 kato samata igra ne q podurja.Tova go pishe v sita na proizvoditelq.

Ina4e frowst 100% sam suglasen s teb.Thief e nai velikata igra za vsi4ki vremena.Nikoga nqma da se poqvi po dobra ot neq.

Az sam bolen fen na taq porediza a sled malko puskam DS a dano ne ostana razo4arovan

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...