Jump to content
BulForum.com

Прехвърляне на програма

goggo

Recommended Posts

Имам следната дилема, трябва да прехвърля една лицензирана програма от лаптопа(където е качена) на компютъра в работното място. Пробвах като я архивирам и я прехвърля,но ми изписа, че липсва MSINET.OCX(мисля, че това е някакъв регистър, но не съм сигурен). Просто да я инсталирам на ново на другия компютър не е възможно поради простата причина, че те не предоставят инсталациония файл.

Благодаря предварително!

Имам следната дилема, трябва да прехвърля една лицензирана програма от лаптопа(където е качена) на компютъра в работното място. Пробвах като я архивирам и я прехвърля,но ми изписа, че липсва MSINET.OCX(мисля, че това е някакъв регистър, но не съм сигурен). Просто да я инсталирам на ново на другия компютър не е възможно поради простата причина, че те не предоставят инсталациония файл.

Благодаря предварително!

.OCX е ActiveX контрола. Пусни едно търсене за файла и после просто го прехвърли в съответното място на другия комп. Може да има разни работи и по регистрите...тях трябва да ги търсиш на ръка. В общи линии трябва да се направиш на "инсталатор", щом нямаш.

@JDFU благодаря! После ще се захвана с тази "вълнуваща" задача и ще пиша какъв е резултата.

П.С.: Не се получи.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...