goggo Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Имам следната дилема, трябва да прехвърля една лицензирана програма от лаптопа(където е качена) на компютъра в работното място. Пробвах като я архивирам и я прехвърля,но ми изписа, че липсва MSINET.OCX(мисля, че това е някакъв регистър, но не съм сигурен). Просто да я инсталирам на ново на другия компютър не е възможно поради простата причина, че те не предоставят инсталациония файл. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Имам следната дилема, трябва да прехвърля една лицензирана програма от лаптопа(където е качена) на компютъра в работното място. Пробвах като я архивирам и я прехвърля,но ми изписа, че липсва MSINET.OCX(мисля, че това е някакъв регистър, но не съм сигурен). Просто да я инсталирам на ново на другия компютър не е възможно поради простата причина, че те не предоставят инсталациония файл. Благодаря предварително! .OCX е ActiveX контрола. Пусни едно търсене за файла и после просто го прехвърли в съответното място на другия комп. Може да има разни работи и по регистрите...тях трябва да ги търсиш на ръка. В общи линии трябва да се направиш на "инсталатор", щом нямаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 @JDFU благодаря! После ще се захвана с тази "вълнуваща" задача и ще пиша какъв е резултата. П.С.: Не се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engineer Rangelov Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Ето ТУК има интересна дискусия за прехвърляне на цялата ОС плюс програмите. Не знам обаче дали ще е от полза ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.