PlayMate Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 На задните ни регистрационни табели поставят едни нитове, които като се разрових малко се оказа, че са контролни и на тях има контролно число, което се изчислявало на базата на рамата на колата, окръг, ала-бала-ница и ако липсва или е повреден могат да те оставят 6 месеца без книжка, задължително ще ти спрат колата от движение и такива други тъпотии, които не можах да ги поварвям докато не ги прочетох в графа 'наказания' със собствените си очи. Смятам да си поръчам това веднага щом избистря детайлите: Държач за регистрационен номер с интегрирана видео камера за паркиране. Тъкмо си мислех директно да си го поръчам когато бях уведомен, че не мога просто така да си махна регистрационната табела от стар държач и да я сложа на друг поради споменатите горе причини. Знаете ли възможно ли е изобщо да отида някъде (КАТ, разбира се) където да ми махнат стария държач (или рамка, както и да е и да ми сложат новия/новата и след това да сложат нит с номера който ми трябва (те са от 0 до 9) и разбира се, има ли някаква процедура или просто си е нормална услуга. Принципно това при всички положения го правят БМВ ЕООД, които монтират регистрационните табели в КАТ, но не знам дали се ходи директно при тях, или пък се минава преди това "през гише" в КАТ да даваш обяснения защо се сменя? Абе, въобще - ебаси абсурда! Обаче няма как, искам да си вържа камера за задно виждане към дисплея на колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Много е вероятно да те накарат да пререгистрираш колата. Само да те предупредя, че мен за паднал нит на задния номер ми се заяде един боклук и ми спря колата от движение. Отделно заяви, че може и 10 коли да съм карал с тия номера. Това при положение, че старите номера още важаха, те нямат нит и реално с тях не 10, а и 100 коли може да се карат... Тотално малоумие Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Има и по-лесно решение. Аз си купих камерка която се монтира между двете светлини на номера. Не си спомням точно колко струваше, но нещо около $40 ми се върти из главата. Като се постопли малко ще я монтирам. А телевизията ще я гледам на това добиче (вече е монтирано). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.