AlekS Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Здравейте! Днес си купих чисто нов removable hard disk SAMSUNG - 500 GB, за 160 лева.Почнах да си записвам епизоди на едно сериалче(HDTV 720p) и всичко беше ОК.Един епизод е ~600 мб.Обаче после реших да си запиша и филми - размери г/д около 5-6 ГБ и нагоре, но работата не става.Пише ми, че НЯМАЛО СВОБОДНО МЯСТО, а свободното ми пространство всъщност е 467 ГБ, при заети само 33 ГБ. И сега се чудя откъде може да идва тази глупост? Някакви идеи? Както казах - малките файлове от 600 ГБ HD епизоди на сериали ми ги качва, а филм от рода на 5-6-7-11 ГБ неще да ги качва.Помощщщщ Screen: http://play.evrocom.net/forum/index.php?autocom=gallery&req=si&img=3738 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Да не е на FAT32?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Ако е форматиран на FAT32 - нормално. Преформатирай го на NTFS и готово - с Partition Magic може да си го направиш без да се трие информацията. Едит: @Overdrive, много бързо пишеш, ама са ти по-кратки изреченията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Да, на FAT32 беше и го форматирах, но имам един въпрос: под този формат(NTFS) дали ще ми тръгнат филмите на LCD телевизора? Има usb вход и този диск съм го взел с тази цел - да гледам филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Може и да не тръгне - като стандарт всички флашки и всякакви усб устройства са фат. Пробвай, ако не стане направи си и фат партишън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Махни цялата информация и го направи в Ntfs както са ти казали.Fat над 2гб файл не признава .Телевизора предполагам ти е нов модел така че трябва да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 Благодаря ви много, всичко тръгна и върви чудесно 1920x1080... много е яко на такова качество да се гледа филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 ako e LG-to tv-to bez problemi na ntfs stava prosto ne moje6 da trie6 filmovete sled kato si gledal. ina4e to 1TB testvano i raboti bez problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Преднен пост: Posted 26 January 2010 - 15:54 Днес доколкото знам е 23 май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.