Bruss Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 На всеки 1 седмица компа ми дава тази грешка апък дори не го изпозвам често. Решението разбира се е реинстал на уиндоуса, но няой да знае как да спра да ми дава това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 как преинстал на уиндоуса само заради един файл ве, я виж нямаш ли го в c:\windows\repair\system , ако е там - копирай го и преди това изтрий system.sav и system.log от папката system32\config. ако и това не помага, приготви инст. диск на уин, отвори конзолата (cmd) и пиши sfc /scannow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Виж дали нямаш BAD сектори на харддиска... Ако имаш направо го сменяй.....тоя няма да издържи много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Виж дали нямаш BAD сектори на харддиска... Ако имаш направо го сменяй.....тоя няма да издържи много Харда е чисто нов, както и целия комп. Не знам дали в харда е проблема, но ако е така как да проверя за BAD sectors? А уиндоуса се преинстал само С:-то. Но аз за жалост нямам диск на уиндоус /май трябва да си направя един/, давам го на един човек - голяма играчка става... В c:\windows\repair\ имам файл system обаче в system32\config нямам system.log пък и ме е страх да трия щото вчера го взех от преинстал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 МАй не разбрах точно какво става, вчера е преинсталиран уиндоуса но проблемът си остава, така ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Харда е чисто нов, както и целия комп. Не знам дали в харда е проблема, но ако е така как да проверя за BAD sectors? А уиндоуса се преинстал само С:-то. Но аз за жалост нямам диск на уиндоус /май трябва да си направя един/, давам го на един човек - голяма играчка става... В c:\windows\repair\ имам файл system обаче в system32\config нямам system.log пък и ме е страх да трия щото вчера го взех от преинстал. format c: или с инсталационен windows но бавен формат ! 100% е харда лоши сектори (какво като е чисто нов ) или слабо захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 МАй не разбрах точно какво става, вчера е преинсталиран уиндоуса но проблемът си остава, така ли ? Искам да кажа, че този проблем ми го прави всяка седмица, а вчера просто си взех компа от реинстал. Сега разбира се го няма този проблем, но го очаквам да стане... Като се прибера по късно ще пусна формат С: и ще видя какво ще ми даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.