Jump to content
BulForum.com

\Missing or corrupt file:Windows/System32/Config/System.....XP Pr

Bruss

Recommended Posts

На всеки 1 седмица компа ми дава тази грешка апък дори не го изпозвам често. Решението разбира се е реинстал на уиндоуса, но няой да знае как да спра да ми дава това?

как преинстал на уиндоуса само заради един файл ве, я виж нямаш ли го в c:\windows\repair\system , ако е там - копирай го и преди това изтрий system.sav и system.log от папката system32\config. ако и това не помага, приготви инст. диск на уин, отвори конзолата (cmd) и пиши sfc /scannow

Виж дали нямаш BAD сектори на харддиска...

Ако имаш направо го сменяй.....тоя няма да издържи много :)

Харда е чисто нов, както и целия комп. Не знам дали в харда е проблема, но ако е така как да проверя за BAD sectors?

А уиндоуса се преинстал само С:-то. Но аз за жалост нямам диск на уиндоус /май трябва да си направя един/, давам го на един човек - голяма играчка става...

В c:\windows\repair\ имам файл system обаче в system32\config нямам system.log пък и ме е страх да трия щото вчера го взех от преинстал.

Харда е чисто нов, както и целия комп. Не знам дали в харда е проблема, но ако е така как да проверя за BAD sectors?

А уиндоуса се преинстал само С:-то. Но аз за жалост нямам диск на уиндоус /май трябва да си направя един/, давам го на един човек - голяма играчка става...

В c:\windows\repair\ имам файл system обаче в system32\config нямам system.log пък и ме е страх да трия щото вчера го взех от преинстал.

format c:

или с инсталационен windows но бавен формат !

100% е харда

лоши сектори (какво като е чисто нов ) или слабо захранване :)

МАй не разбрах точно какво става, вчера е преинсталиран уиндоуса но проблемът си остава, така ли ?

Искам да кажа, че този проблем ми го прави всяка седмица, а вчера просто си взех компа от реинстал. Сега разбира се го няма този проблем, но го очаквам да стане... :wir :(

Като се прибера по късно ще пусна формат С: и ще видя какво ще ми даде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...