aristotel19 Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Имам страхотно сладка костенурка, на големина е 10 месеца и на размери е между кибритена кутия и цигарена такава. Подарявам я на някой който ще се грижи добре за нея. Казва се ПИПИ. Подарявам я със всички аксесоари, атрибути, аквариум, нагревател и храни. За връзка ме потърсете на 0885 407075. Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafioso Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 ... и цената е? Подарявам страхотна червенобузеста КОСТЕНУРКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Имам страхотно сладка костенурка, на големина е 10 месеца и на размери е между кибритена кутия и цигарена такава. Подарявам я на някой който ще се грижи добре за нея. Казва се ПИПИ. Подарявам я със всички аксесоари, атрибути, аквариум, нагревател и храни. За връзка ме потърсете на 0885 407075. Пловдив. Може ли една фото сесия на ПИПИ, заедно с жилището и ?Или поне някакви размери на аквариума, за да знам дали ще се събере. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ... на размери е между кибритена кутия и цигарена такава. Което отговаря на въпроса ти... друга тема е че до година 2 ще стане доста по-голяма. Майка ми има 1 такава и е малко по-голяма от педята ми (т.е. около 25-30см от главата до опашката). Ако нямаш сериозен аквариум (т.е. поне метър и половина на 50см) по-добре не я взимай. Между другото имаше и някакви истории че изхвърлянето на тези костенурки във водоемите увреждаше еко-равновесието по някаква причина или поне майка ми твърдеше така когато взех да ѝ мръкам да вземе да го разкара това миришещо огромно нещо, защото тя я държи в един относително малък леген и 1 ден след сменянето на водата почва да мирише на блато... не съм проверявал - може и да не е вярно, но така ми е казвала. Корекция: Проверих: "Вносът на четири вида*, представляващи екологична заплаха, е забранен по Рекламент за търговия с диви животински и растителни видове (Регламент N 338/97 на Съвета), който цели основно контролиране на търговията със застрашени видове. * Чревенобуза костенурка (Trachemys scripta elegans), жаба бик (Rana catesbeiana), петниста блатна костенурка (Chrysemys picta), северноамериканска тръноопашата потапница (Oxyura jamaicensis) Забранява се вноса в Европейския съюз на Червенобузата водна костенурка Поради грешка в енкодинга на документа ако не се чете трябва да се избере ръчно UTF-8 Последното го казвам не с цел да се заяждам а за да е наясно човекът който я вземе че ако си промени мнението и реши да я пусне в Марица или някое езеро - това е кофти идея, а въпросните костенурки когато пораснат могат да станат и 30см: Размерите на новоизлюпените червенобузи костенурки са около 2,5см в диаметър, но след това могат да пораснат до около 30см. Повече - тук И тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 само да добавя, че хайванчето е подарено, сега звънях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.