Jump to content
BulForum.com

3DMark 2001SE & 2003 , кой какъв го вади ?

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply
  abatt doom said:
С това ЗАХРАНВАНЕ е машината и досега не се е обадил клиента , значи държи :ghost

Това си е чист Фортрон 400В.Иначе 7800 не харчат толкова много.6800GT&Ultra дърпат 2-но повече :)

Проблема е от драйверите сложих нови и изкарах 5898. Но и ОС плаче за преинстал такаче тая седмица без това ще го и преинсталирвам и ще пробвам пак. ;)

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Днеска си закупих видео карта 7600ГС и бързам да запиша резултата си тук :)

http://img75.imageshack.us/img75/1037/151k3dmark032eu.jpg

картата е на 600МХц ядро и 1800МХц рам памет.

За повече точки ще е мъча тези дни ;)

• 3 months later...

Извинявам се ,че имам резултати само за версия 2003 ,но все пак ето ги --> http://img245.imageshack.us/my.php?image=3...k03scoreja4.jpg

Не знам дали съм урочасан или благословен,защото съм доста гол и бос в света на тези тестове и ви питам дали това е много ,защото по-стари от моята машина (в подписа ми,без оувърклок!) вадят подобни резултати :unsure:

aUR0Ra said:
Извинявам се ,че имам резултати само за версия 2003 ,но все пак ето ги --> http://img245.imageshack.us/my.php?image=3...k03scoreja4.jpg

Не знам дали съм урочасан или благословен,защото съм доста гол и бос в света на тези тестове и ви питам дали това е много ,защото по-стари от моята машина (в подписа ми,без оувърклок!) вадят подобни резултати :unsure:

Клоквал ли си? Видеото почти 100% сигурен съм че ще направи 600 ядро и 800*2 памет. А за проц-а, да не говорим, просто е грехота да не се клокне.

Xciter said:
Абе за тая машинка не вадиш ли прекалено малко на 2003? Мойто е около ~12500, а е къде къде по слаба...

като клокна процесора на 3 и видеото сигурно ще извади доста повече

Xciter said:
Клоквал ли си? Видеото почти 100% сигурен съм че ще направи 600 ядро и 800*2 памет. А за проц-а, да не говорим, просто е грехота да не се клокне.

Еми точно вчера понапънах видеото (но само през драйвъра на картата) и при оптимални настройки на честотите ми извади 550 ядро 800 памет ,може да я поизпържа още малко :) А до процесора него още тепърва ще го яхвам и като гледам има доста добри отзиви относно оувърклко-възможностите му :punk

Обаче имам един странен проблем - паметта ми е на 800 МХц и дъното ми (има линк в подписа ми) би трябвало да поддържа този тим памети ,но уви пусна ли ЕВЕРЕСТ-а изписва ,че РАМ-та върви на 667 :wacko: ... някакви идеи ,в дъното ли да се човъркам или...?!

Ми ъпдейтни биоса и почовъркай в него... Относно видеото, би трябвало на него да има един джъмпер дето дигаш волташа на ядрото на видеото с него, на мен ми прави 600 без него, но нищо не пречи ти да пробваш..

aUR0Ra said:

като гледам твойте точки, значи моя резултат си е напълно нормален

• 2 weeks later...

3DMark 2001 - 22175

3DMark 2003 - 17336

тестовете са на следната система без да е клоквано каквото и да било :)

asus m2n-e

2x512ddrII 667

Athlon 3800+

7900gs

едит: и един малко малоумен въпрос може би, но какво е тва АА и AF и от къде се пуска. понеже гледам в игрите пишат с АА с АF :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...