Jump to content
BulForum.com

Проблем със следните филми!!!

Recommended Posts

Мерси много! Златото на МакКена е култова работа, особено за фен на уестърните като мен!

Zdraveite, abe q kajete kak si go puskate Van Helsing ,che pri mene ne shte da tragne(samo deto go teglih pri tiq 6K ),kak go gledam tva VCD?..dokolkoto razbiram e vav format MPG....Imam instaliran ffdshow, XVid i DivX...BSPlayer-a mi dava che bilo nepoznat format...ako nqkoi moje da me svetne po vaprosa shte sam mu blagodaren :)

Zdraveite, abe q kajete kak si go puskate Van Helsing ,che pri mene ne shte da tragne(samo deto go teglih pri tiq 6K ),kak go gledam tva VCD?..dokolkoto razbiram e vav format MPG....Imam instaliran ffdshow, XVid i DivX...BSPlayer-a mi dava che bilo nepoznat format...ako nqkoi moje da me svetne po vaprosa shte sam mu blagodaren :)

Tova shte ti pomogne da go gledash http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/+(code...Player.Classic/ izbiri si playera spored OS koito izpolzvash

Благодаря МНОГО за инфото, вече всичко е ОК е си пуснах филма..само не мога да си пусна субтитрите :(..Къде във VCD-to се намират ?

Благодаря МНОГО за инфото, вече всичко е ОК е си пуснах филма..само не мога да си пусна субтитрите :(..Къде във VCD-to се намират ?

Най-вероятно във VCD-то няма(казавам най-вероятно щото още не съм го гледал), но ти можеш да използваш тези

Благодаря за субтитрите :) И пак ще питам нещо(ако не ви е писнало вече от мене де) :P ..като си пускам филма с Медиа Плеър Класик, ми забранява да отворя субтитрите..дава ми "смени това, това и това..отвори повторно файла и опитай пак..", да ама не, демек не става и си вади все същото съобщение..Какво да направя по въпроса и има ли и друга програмка с която мога да гледам VCD-та? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...