Optimus Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Мерси много! Златото на МакКена е култова работа, особено за фен на уестърните като мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Zdraveite, abe q kajete kak si go puskate Van Helsing ,che pri mene ne shte da tragne(samo deto go teglih pri tiq 6K ),kak go gledam tva VCD?..dokolkoto razbiram e vav format MPG....Imam instaliran ffdshow, XVid i DivX...BSPlayer-a mi dava che bilo nepoznat format...ako nqkoi moje da me svetne po vaprosa shte sam mu blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Zdraveite, abe q kajete kak si go puskate Van Helsing ,che pri mene ne shte da tragne(samo deto go teglih pri tiq 6K ),kak go gledam tva VCD?..dokolkoto razbiram e vav format MPG....Imam instaliran ffdshow, XVid i DivX...BSPlayer-a mi dava che bilo nepoznat format...ako nqkoi moje da me svetne po vaprosa shte sam mu blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
FX-2 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Zdraveite, abe q kajete kak si go puskate Van Helsing ,che pri mene ne shte da tragne(samo deto go teglih pri tiq 6K ),kak go gledam tva VCD?..dokolkoto razbiram e vav format MPG....Imam instaliran ffdshow, XVid i DivX...BSPlayer-a mi dava che bilo nepoznat format...ako nqkoi moje da me svetne po vaprosa shte sam mu blagodaren Tova shte ti pomogne da go gledash http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/+(code...Player.Classic/ izbiri si playera spored OS koito izpolzvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Благодаря МНОГО за инфото, вече всичко е ОК е си пуснах филма..само не мога да си пусна субтитрите ..Къде във VCD-to се намират ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Благодаря МНОГО за инфото, вече всичко е ОК е си пуснах филма..само не мога да си пусна субтитрите ..Къде във VCD-to се намират ? Най-вероятно във VCD-то няма(казавам най-вероятно щото още не съм го гледал), но ти можеш да използваш тези Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Благодаря за субтитрите И пак ще питам нещо(ако не ви е писнало вече от мене де) ..като си пускам филма с Медиа Плеър Класик, ми забранява да отворя субтитрите..дава ми "смени това, това и това..отвори повторно файла и опитай пак..", да ама не, демек не става и си вади все същото съобщение..Какво да направя по въпроса и има ли и друга програмка с която мога да гледам VCD-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.