zynth Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Имма проблем при гледането на следните филми!Не е от моето пс,защото имам последната версия на k-lite! Става вупрос за следните филми: The Ghost - CD1 -при него не мога да seek. O /на БГ е "О Като Отело"/- при този филм звукът се губи горе-долу след първите 30 секунди. Vampire Hunter D /не Vampire Hunter D - Bloodlust !!!/ не мога да seek и на 1-та минута филма блокира плейъра. Надявам се,че някой ще направи нещо по въпроса и ще ми оише! Мерси! Й. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 не съм много сигурен, но k-lite pack-a мисля, че не съдържа "неща", които има в FFdshow. ако няколко филма ти "бликирват" player-a, просто си преинсталирай codecs. аз имах подобен проблем и го реших по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 не съм много сигурен, но k-lite pack-a мисля, че не съдържа "неща", които има в FFdshow. ако няколко филма ти "бликирват" player-a, просто си преинсталирай codecs. аз имах подобен проблем и го реших по този начин. сега ще сложа ффдшоу,аз така ли иначе ги делнах филмите от харда... аз иначе даржа кей-лайт,защото ми пуска автоматично субтитрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 забравих да спомена филма 50 first dates на които звука му го има,ама картина-йок! —mod note: Забравил си да прочетеш и правилата Избягвай да пускаш две мнения едно след друго, след като можеш да си редактираш старото с бутона Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 zna4i samo moga da douto4nia 4e ako niama SEEK tova bi ozna4avalo 4e niama slojeni keyFRAME.....no vse istinata e v CrystalPlayer i codeci ot roda na FFDShow i Kristal Codec...kolkoto do K-lite mnogo e polezen no tova ne ozna4ava 4e bez nego ne moje da se vkarat subtitri...vse pak player-a si gi vkarva sam a i ima G400 za taia rabota kato player-i ot roda na Windows Media... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 50 first dates ba4ka:> Imax problem s 1 film 4e prosto playera blokira6e probvax s kakvo li ne... I nakraq dell... Kato se setq za imeto shte edit-na.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 6to ne probva6 s mv2 player Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 6to ne probva6 s mv2 player защото за първи път чувам за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Crystal player,DSD2[divx subtitle displayer].Трябва ти и чиста инсталация на Xvid и ще се оправи работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Ако искате да нямате проблем с филмите / DivX Pro 5.1 ,XviD Codec 1.0.0 Final, Build.AC3filters, VobSub_2.23/ и след това няма значение с кой плеар сте гледаш всичките филми работят без проблем също така и субтитрите ти се зареждат. k-lite FFdshow Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Ако искате да нямате проблем с филмите / DivX Pro 5.1 ,XviD Codec 1.0.0 Final, Build.AC3filters, VobSub_2.23/ и след това няма значение с кой плеар сте гледаш всичките филми работят без проблем също така и субтитрите ти се зареждат. k-lite FFdshow често.Пробвай да гледаш ПОследния самурай с тия мизерии.Аз поне без к-лайт не успях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Poslednia samuray go pusnah s ffdshow , xvid otdelno (samo s vgradenoto v ffd-to xvid ne stava) i ac3 za zvuka (taka trygvat i MS proprietary formati , deto inache se inatyat). Kato slojish i mp3 kodek i tulschetata gspot i divxAF(anti-friz) shte ti vyrvi vsichko. Aaa, mojesh da slojish i iv50 za nyakoi po-redki. BSPlayer 1.0 e razkoshen - sloji si go otdelno. Predi i az byah pital kakvi kodeci ili pakove da slagam , no posle poeksperimentirah , porazrovih se v saytove za kodeci i ustanovih che nyamash nujda ot nishto poveche.Nyma nujda da se typchat 1000 kodeka i filtyra. Nadyavam se da syn bil polezen na vsichki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 често.Пробвай да гледаш ПОследния самурай с тия мизерии.Аз поне без к-лайт не успях. и аз без тях не успях да го гледам.друг въпрос е че като прескачах дакажем по 3-4 минути от филма трябваше да чакам едва ли не същото време че да продължи да го play-ваа иначе аз нямах проблеми с vampirehunter d.zynterius-някъде в теб е проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 често.Пробвай да гледаш ПОследния самурай с тия мизерии.Аз поне без к-лайт не успях. Не само. че го гледах с тия мизерии но съм го направил на VCD и DVD със същите тези мизерии. Виждам , че постоянно някой има проблем(няма картина има звук или обратното,накъсва прекъсва спира.......) с гледането на този или онзи филм незнам какво правите и какви кодеци и плеари слагате за да оплескате нещата така аз не съм имал проблем с нито един филм като се има предвид, че всеки един го обработвам в VCD и половината в DVD. А на всичкото отгоре windowsa не ми е преинсталиран почти от година и има исталиран софтоер за целия китайски народ просто вече е на изживяване(windowsa) и няма проблеми най малко пък с филмите Такче недей да ми казваш, че това са мизерии , зашото май ти имаш проблем с филмите а не тези с мизериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 EaSteRn_SuN и little ако обичате "светкайте" се с РМ за да не ви чета глупостите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 имам един въпрос относно VCD/TELESYNC филмите. досега не съм си пускал подобен формат, но ми се наложи тъй като един приятел ми иска да му запиша. изтеглих Taking Lives, но ми излиза разтеглено на екрана(като сплескани са образите). пробвах няколко samples от други филми с подобен формат/качество - същата работа. пускам ги с media player classic и в интерес на истината само с него тръгват. даже WMP ми дава някаква грешка относно codecs. защо се получава така, че всички филми са с разтегната картина на екрана. в кое е проблемът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 В повечето плейъри има възможност за custom aspect ratio... Използвай я ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Stava vypros za PROOF OF LIFE Disk 2 e corrupt file - dva pyti go svaljam - ne raboti Koito go e kachval da go povtori ili da vidi tam kyv mu e problema Kachete go svesten che sym zapisal veche Disk 1 i taka e krivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON-PLESHEVON Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 I az imam problem ama toi e sas subtitrite. Svalih si Dangerous Minds (LINK) koito e na dva diska oba4e faila sas subtitrite e samo edin a na vsi4koto otgore e i na angliiski po4ti celia. ta misalta mi e: mojete li da mi kajete programa za opraviane na subtitri. A ako niakoi ima hubavi subtitri za toia hubav film napravo da gi ka4i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Субтитри на Български за този филм няма. Обсъждано е тук!!! - предпоследния пост и на предната страница, ако не се лъжа или някъде по - назад. Тук е и мястото да си пишеш request-ите за дадени субтитри. А това е тема засягаща Програми за субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 I az imam problem ama toi e sas subtitrite. Svalih si Dangerous Minds (LINK) koito e na dva diska oba4e faila sas subtitrite e samo edin a na vsi4koto otgore e i na angliiski po4ti celia. ta misalta mi e: mojete li da mi kajete programa za opraviane na subtitri. A ako niakoi ima hubavi subtitri za toia hubav film napravo da gi ka4i. Хехе какво значи "програма за оправяне на субтитрите" ? Програма, която хваща едни английски субтитри, превежда ти ги идеално и ти ги прави на колкото диска искаш. А междувременно и кафенце да ти донесе ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Njakoi obyrna li vnimanie na PROOF OF LIFE CD2?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Njakoi obyrna li vnimanie na PROOF OF LIFE CD2?? Заемам се да го дръпна и да го кача, но ще дръпна и това, което е при нас, за да видя какъв е проблема! ~edit~ Филма го дръпнах от warez.ru - определено има някакъв проблем. Сега изтеглих от Арената втория диск - прегледах го и виждам, че е без никакви проблеми. Утре вечер ще го кача, заедно с втория диск на "Златото на Маккена"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Ами искам само да кажа, че филмите The River(1984) и The River (1997) са им сложени еднакви снимки в MOVIES@WAREZ.RU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Mackennas Gold - "Златото на Маккена" - диск 2 Proof Of Life - "Доказано жив" - диск 2 Може да ги пробвате дали вече всичко е наред и двата филма при мен вървят идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.