Jump to content
BulForum.com

Търг: HTC Tattoo - чисто ново

Recommended Posts

Телефона е 4исто нов, 2 години гаранция, купен днес от М-тел, пълен комплект, кабелите са още неразпе4атани, пуснат само веднъж за проба по настояване на служителя на мтел. ...Може и с куриер! Ето линк4е :

http://www.mobilebul...iew.php?id=1886

Продава се на търг с:

-на4ална цена 100 лв.

-стъпка 10лв.

-блиц цена 440лв.

Край на търга 8-ми февруари 2010г. 23:00 часа!

Телефона е обявен на 450лв /10лв над блица/ в мобиле-то за да не е в конфликт с условията на този търг !

ПС:За тези който не знаят блиц цена озна4ава, 4е който даде тази цена взема телефона веднага, без да 4ака края на търга !

Едит: Не е кодиран /закклю4ен/ към оператор, ... и не е разкодиран, т.е. гаранцията му си е ОК!

Едит 2 : При4ини за продажба :

Ще вземам с Win, по-голям дисплей и резолюция, тоя го взех защото беше изгодно предложението, т.е. да го продам

Телефонът кодиран ли е към Мтел? Ако е така по никакъв начин не може да му се иска подобна цена като на некодирания.

200лв от мен.

Телефонът кодиран ли е към Мтел? Ако е така по никакъв начин не може да му се иска подобна цена като на некодирания.

200лв от мен.

Не е , служителя от м-тел ми каза, 4е от известно време насам не кодирали ... но за всеки слу4ай днес ще потърся глобулска или вивателска карта да потвърдя на 100%,

Освен тва аз не искам цена , а Вие давате .... аз съм дал на4ална /минимална/ 100 лв., което е пове4е от нормално дори за кодиран !

Едит: Не е кодиран , току що се свързах с оператора с един Б-конект на глобул !

260 лева от мен.Причина за продажбата?

Ще вземам с Win, по-голям дисплей и резолюция, тоя го взех защото беше изгодно предложението, т.е. да го продам :) !

...с две думи - не е дефект или проблем , ако тва имаш в предвид !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...