kanata Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Здравейте значи имам едно питане как да си пусна звука от телевизора на DVD-то взех един кабел от едната страна е с евро букса (онази голямата) а от другата са 4 чинча –Аудио ин,аут и Видео ин,аут. А на DVD-то са два входовете за аудио R и L и ми свират или левите или десните колони. Та питам имали кабел с Евро букса от едната страна а от другата с повече чинчове и по спецялно за Аудиото да са R и L за да ми паснат на DVD-то. Дано сте ме разбрали и благодаря а пак може и няква др. идея Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Здравейте значи имам едно питане как да си пусна звука от телевизора на DVD-то взех един кабел от едната страна е с евро букса (онази голямата) а от другата са 4 чинча –Аудио ин,аут и Видео ин,аут. А на DVD-то са два входовете за аудио R и L и ми свират или левите или десните колони. Та питам имали кабел с Евро букса от едната страна а от другата с повече чинчове и по спецялно за Аудиото да са R и L за да ми паснат на DVD-то. Дано сте ме разбрали и благодаря а пак може и няква др. идея Мерси Има такъв кабел. От едната страна е SCART, а от другата е с 3 чинча. Но ми е интересно как така имаш 1 букса за Audio O и една букса за Audio I при положение, че трябва да са 2 за всеки поток. Освен ако звука не е цифров, но тогава буксите не трябва да са за чинчове, а за коаксиален кабел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanata Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 Има такъв кабел. От едната страна е SCART, а от другата е с 3 чинча. Но ми е интересно как така имаш 1 букса за Audio O и една букса за Audio I при положение, че трябва да са 2 за всеки поток. Освен ако звука не е цифров, но тогава буксите не трябва да са за чинчове, а за коаксиален кабел. Готово оправих се Всичко е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.