krasho Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Машината е работеща(току що и пуснах едно копие),но иска профилактика,тонер и да се види защо излизат дефекти на копието(не се виждат фрапиращи дефекти на барабана).В момента не ми се занимава да си играя аз да и правя профилактика и да я настройвам,но мисля че определено ще се подобри копието.Ако се вярва на стикера и брояча(машината е внос от вън) барабана е на 14 000 копия.Като грубата забележка е липсващо капаче на байпаса и тава за изходящите листове. Цена в това състояние 150лв. контакти на ЛС или krasi_y@mail.bg. edit:Приемам и бартер за лаптоп с доплащане но само само за Пловдив. edit 2:Както вече казах проблема с лошото копие се оказа замърсявания по оптика,а следите и дефектите изчезнаха.След няколко теста се оказа че ADF също работи.Профилактиката е направена и в момента качеството на коепието няма ннщо общо с предишното.Остана само да и се вземе тонер и да се поизмие от вън,ама за това вече наистина не ми се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Нова цена - 140лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 Ново намаление - 130,00лв п.п.Хайде някой да ме отърве че само ми заема място.Между другото ако някой я купи ще получи бонус подарък работещ лазерен принтер Canon LPB 8-IV ,понеже е малко известен и излиза бегло инфо из нета ще кажа че това е принтер с енджина на HP 4,4+,5 тоест касетата и фюзерният модул са 1:1.Минус му е че е голям и има дребен проблем,понякога ролките на изхода задържат листа,НООООО....евентуалният собственик ще получи подробна иснтрукция от мен как се обслужва принтера и как може да си зареди/рециклира касетата сам. п.п.2 принтера беше обещан на един човек срещу 20лв,но понеже няколко месеца не намира време и начин да си го вземе решавам да го подаря на купувача на копирната машина.Ако реша да го подарявам отделно ще го спомена изрично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Нова цена 110лв.Бартера за лаптоп отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.