Jump to content
BulForum.com

Продавам копирна машина

Recommended Posts

Машината е работеща(току що и пуснах едно копие),но иска профилактика,тонер и да се види защо излизат дефекти на копието(не се виждат фрапиращи дефекти на барабана).В момента не ми се занимава да си играя аз да и правя профилактика и да я настройвам,но мисля че определено ще се подобри копието.Ако се вярва на стикера и брояча(машината е внос от вън) барабана е на 14 000 копия.Като грубата забележка е липсващо капаче на байпаса и тава за изходящите листове.

Цена в това състояние 150лв.

контакти на ЛС или krasi_y@mail.bg.

edit:Приемам и бартер за лаптоп с доплащане но само само за Пловдив.

edit 2:Както вече казах проблема с лошото копие се оказа замърсявания по оптика,а следите и дефектите изчезнаха.След няколко теста се оказа че ADF също работи.Профилактиката е направена и в момента качеството на коепието няма ннщо общо с предишното.Остана само да и се вземе тонер и да се поизмие от вън,ама за това вече наистина не ми се занимава.

Ново намаление - 130,00лв

п.п.Хайде някой да ме отърве че само ми заема място.Между другото ако някой я купи ще получи бонус подарък работещ лазерен принтер Canon LPB 8-IV ,понеже е малко известен и излиза бегло инфо из нета ще кажа че това е принтер с енджина на HP 4,4+,5 тоест касетата и фюзерният модул са 1:1.Минус му е че е голям и има дребен проблем,понякога ролките на изхода задържат листа,НООООО....евентуалният собственик ще получи подробна иснтрукция от мен как се обслужва принтера и как може да си зареди/рециклира касетата сам.

п.п.2 принтера беше обещан на един човек срещу 20лв,но понеже няколко месеца не намира време и начин да си го вземе решавам да го подаря на купувача на копирната машина.Ако реша да го подарявам отделно ще го спомена изрично.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...