Jump to content
BulForum.com

Ботев става еврейски отбор?

VooDooMaN

Recommended Posts

Няма да са никак равностойни, тогава Ботев ще е с класа над Локомотив  ;)

e sega ne pribarzva6 li malko s takiva izqvleniq nezabravqi 4e kato se isipqt pari4kite v botev mnogo malko hora 6te igraqt tam zaradi polozenieto na kluba a i mislq 4e pone o6te edin sezon trqbva da ste v b grupa za da se otraboti otbora nezabravqi 4e tozi tam evrein ne znae izob6to za kakvo stava duma v botev i izob6to v bg mislq 4e 6te stane kato s 4elsea bqha mn nadahani da stanat 6ampioni ama..........

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Vie narode (kam kanarite) vmestu da se radvate za tova 4e plovdivski otbor e vzel kupata a ne niakakvi si 6opi,

Искаш да кажеш "купили", а не "взели",нали? :sick

Днес в 'Марица' пишеше, че шашавия е отрекъл за такъв интерес от Израел, никой не бил говорил до сега с него B)

Днес в 'Марица' пишеше, че шашавия е отрекъл за такъв интерес от Израел, никой не бил говорил до сега с него B)

пак старите истории :(

да бе, тоя да вземе да откаже и не знам какво ще стане! тогава ще го призная! дейба говедото!

да бе, тоя да вземе да откаже и не знам какво ще стане! тогава ще го призная! дейба говедото!

А вия въобще сигурни ли сте, че има някакви оферти за купуване на отбора ;)

ako hristolov neprieme predlozenieto na izraelzite 6te go priznaq za tap no mislq 4e ako ima nqkakvo 4uvstvo kam otbora 6a prieme

ти досега ако не си го признал :devil

К'вото и да си говорим в България няма футбол!

Има ПАРИ!

Кажете ми кой отбор без пари в България е направил нещо тия години?

Еднствено Митьо Селския се прави на мъж като си мисли че ще направи чудеса.

Еми не става.

Даже се говореше че Жоро Илиев искал да купува Ботев ама Христола се направил на хитър(някаде в форума го четох ама дали е истина нз)

Даже се говореше че Жоро Илиев искал да купува Ботев ама Христола се направил на хитър(някаде в форума го четох ама дали е истина нз)

тук се каза и мисля че е истина щото доста често го чувам. а за Христолов - ми говедо е, ама ако има оферта и я откаже просто не знам!

тук се каза и мисля че е истина щото доста често го чувам. а за Христолов - ми говедо е, ама ако има оферта и я откаже просто не знам!

az pak znam mislq 4e pove4eto ot nai vernite fenove na otbora 6te se otkazat ot nego za6toto kato se setqt za predi6nite uspehi na otbora 6te im stane mn kofti

az pak znam mislq 4e pove4eto ot nai vernite fenove na otbora 6te se otkazat ot nego za6toto kato se setqt za predi6nite uspehi na otbora 6te im stane mn kofti

То ако така ставаше досега да не е останал цесекар...

ti taka govori6 ama pri nqkoq ot porednite izzepki na hristolov ne ti li se iskalo da zareze6 botev zaradi nego

ps:ako govori6 istinata zna4i ima6 mn zdravi nervi i naistina ti puka za botev

Дай да се разберем - ние не сме привърженици на селския - НИЕ СМЕ ПРИВЪЖЕНИЦИ НА БОТЕВ.

Това да се откажеш от отбора и да симпатизираш на по силния в момента е като да се откажеш от баща си и майка си.

Ако има хора които могат да направят такова нещо - ми да го направят, и аз не искам да съм с тях в една и съща графа - "фенове на БОТЕВ"

Както каза b4ur2m ние не сме фенове на христолов а на БоТеВ.

Все пак общия лозунг(т'ва е много хубава дума :))е Верни до гроб!

Да си чул агитката да псува Ботев???

Все пак Христолов не е БоТеВ.

Az nikoga ne moga da se otkaja ot BOTEV, dori da sme v V grupa, kadeto i da sme az vinagi shte sam za Botev. Tva ne sa buferite koito dnes sa za Lokoto utre kupi nqkoi marica i stanat silni i da vikat za tqh. Tva ne sa istinski fenove, ami ednodnevki :lol:

Tva ne sa buferite koito dnes sa za Lokoto utre kupi nqkoi marica i stanat silni i da vikat za tqh. Tva ne sa istinski fenove, ami ednodnevki

Абе този, гледай си мизерния отбор и не коментирай буферите ако обичаш. Вие може само да си мечтаете да сте като нас. Неможе ли да коментирате вашия си отбор, без да се сравнявате с Локомотив? Май някакви комплекси имате за избиване?

Не исках да се намесвам в тази тема, защото беше ясно, че това са поредните вестникарски раздувки, обаче вие само буферите коментирате.

Абе този, гледай си мизерния отбор и не коментирай буферите ако обичаш. Вие може само да си мечтаете да сте като нас. Неможе ли да коментирате вашия си отбор, без да се сравнявате с Локомотив? Май някакви комплекси имате за избиване?

Не исках да се намесвам в тази тема, защото беше ясно, че това са поредните вестникарски раздувки, обаче вие само буферите коментирате.

Tva e tochno taka, ne kazvam za teb ili za istinskite fenove, no te sa malko tezi istinski na lokomotiv

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...