Jump to content
BulForum.com

Ботев става еврейски отбор?

VooDooMaN

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

няма значение кой ще ги купи! евреи, негри, комунисти, фашисти... - се едно! важното е да съживят отбора, а ако купят стадион "Пловди" това вече ще е невреоятно! Ботев - най-добрия отбор в България да играе на стадион "Пловдив"! ЛУДО!

няма значение кой ще ги купи! евреи, негри, комунисти, фашисти... - се едно! важното е да съживят отбора, а ако купят стадион "Пловди" това вече ще е невреоятно! Ботев - най-добрия отбор в България да играе на стадион "Пловдив"! ЛУДО!

И тогава буферите се хващат за главите и ще ги е яд цял живот, че винаги са били втория отбор в Пловдив

Малко се съмнявам, че ако земат Ботев ще тръгнат да наливат пари като луди, но поне отбора да живне малко не като при бай Митьо.

Малко се съмнявам, че ако земат Ботев ще тръгнат да наливат пари като луди, но поне отбора да живне малко не като при бай Митьо.

ми виж ся :) тва е българия не е нужно да се наливат пари колкото абрамович дава ;)

смятам че за един израелски богаташ не е никакъв проблем да вложи около

5-6 милиона лева(като за начало) в отбора.

ми виж ся :) тва е българия не е нужно да се наливат пари колкото абрамович дава ;)

смятам че за един израелски богаташ не е никакъв проблем да вложи около

5-6 милиона лева(като за начало) в отбора.

imai predvid 4e 5-6 miliona ne sa malko pari za bulgarski otbor osobeno za otbor ot b grupa kato botev te sigurno otborite tam prez tzqlata si futbolna kariera ne sa imali tolkova

imai predvid 4e 5-6 miliona  ne sa malko pari za bulgarski otbor osobeno za otbor ot b grupa kato botev te sigurno otborite tam prez tzqlata si futbolna kariera ne sa imali tolkova

Тфа имах предвид. То "грандовете" не могат да скалъпат такъв бюджет, камо ли Ботев.

Но сичко ще си проличи за в бъдеще ;)

ми да тва са много пари обаче ако някой изреаски бизнесмен земе Ботев мислите ли че ще вземе отбора за да му стои в средата на таблицата или ще вложи пари и ще се борят за шампионската титла

като казвам да се вложат толкова пари имам предвид от догодина(след като отнова са в 'Висшата Лига' :D ) и то само при положение че наистина купат отбора сега.

da ,kazaxa go v novinite v sutreshniq blok .. t.e. um 7:30 .. ama neznaex dali da vqrvam .Vse oshte neznam ;)

В централните новини го нямаше това.

Само може да се надяваме, че има нещо вярно B)

В централните новини го нямаше това.

Само може да се надяваме, че има нещо вярно B)

Ще поживеем - ще видим.

Ako Botev biaha pone na polovinata tolkovi dobri kolkoto kazvate sega niama6e da badat na toia hal (nali taka) :))) ;)

Vie narode (kam kanarite) vmestu da se radvate za tova 4e plovdivski otbor e vzel kupata a ne niakakvi si 6opi,ste mi sednali da mi obsajdate koe bilo pravilno i koe NE...ai da mu se nevidi i nebalodarnia narod :)))) :rolleyes: ;)

Ako Botev biaha pone na polovinata tolkovi dobri kolkoto kazvate sega niama6e da badat na toia hal (nali taka) :))) ;)

Vie narode (kam kanarite) vmestu da se radvate za tova 4e plovdivski otbor e vzel kupata a ne niakakvi si 6opi,ste mi sednali da mi obsajdate koe bilo pravilno i koe NE...ai da mu se nevidi i nebalodarnia narod :)))) :rolleyes:  ;)

Ти прочете ли изобщо за кво става въпрос?!?!?!?!?

Я си гледай работата и не се занимавай с нас.

така тука се говори за закупунате на отбора и за евентуалното негова бъдеще

незнам къде го видя тва което си казал

Vie narode (kam kanarite) vmestu da se radvate za tova 4e plovdivski otbor e vzel kupata a ne niakakvi si 6opi,ste mi sednali da mi obsajdate koe bilo pravilno i koe NE...ai da mu se nevidi i nebalodarnia narod :)))) :rolleyes:  ;)

заеби ги тея глупости а?!

се едно Манчестър юнайтед да се радват че Манчестър сити са станали шампиони а не арсенал

или пък Реал да се радват че Атлетико са станали шампион а не Барселона

тва са глупости! вражда има и винаги ще има

абе, какво му обръщате внимание? той не е прочел нито един поуст от трази тема и говори наизуст.

А ве пичове,няма да са притесявате,мечтите са безплатни.Като гледам тука някои вече са готови за счетоводители и мениджъри на новия ботев,разпределиха милионите :lol: А ма на стадион Пловдив няма да играете в близките 30 години като домакини.Съжалявам :)

А ве пичове,няма да са притесявате,мечтите са безплатни.Като гледам тука някои вече са готови за счетоводители и мениджъри на новия ботев,разпределиха милионите :lol: А ма на стадион Пловдив няма да играете в близките 30 години като домакини.Съжалявам :)

Ми аз като гледам мой и вие няма да играете на него, ако не се срути де та да можете да се чувствате като у дома си :devil :devil :devil :devil

П.С. К'во дразниш това е тема за БОТЕВ - ако не ти харесва не пиши в нея, направи си една за Локото и ние няма да пишем в нея.

П.С. Там може да си пишете за шампионската лига и как ще играете финал с Манчестър. Не се притеснявай - мечтите са безплатни и за вас.

локомотивците да не си възлагат големи надежди за шампионската, защото там парите с които си купихте титлата в България нищо не са и Гочо едва ли има достатъчно за да купи дори един равен в предварителния кръг! :devil :devil :devil

локомотивците да не си възлагат големи надежди за шампионската, защото там парите с които си купихте титлата в България нищо не са и Гочо едва ли има достатъчно за да купи дори един равен в предварителния кръг! :devil  :devil  :devil

Остави ги - да не се занимаваме с кюстендилци.

Остави ги - да не се занимаваме с кюстендилци.

И аз така викам,покажете малко снизходителност,кво сте ги навирили тия носове... :)

И аз така викам,покажете малко снизходителност,кво сте ги навирили тия носове... :)

shtoty ni mirishe ,za tva ;)

are stiga ste se karali az naprimer sam lokomotivez samo 4e mi e mn gotino 4e botev 6te go kupi nqkoi po pekan ot hristolov i 4e v plovdiv 6te ima ve4e 2 ravnostoini otbora

Няма да са никак равностойни, тогава Ботев ще е с класа над Локомотив ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...