Jump to content
BulForum.com

Ботев става еврейски отбор?

VooDooMaN

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

ако наистина се влеят пари(които израелците със сигурност имат) в Ботев като нищо отбора ще стане един от водещите отбори в страната.Въпроса е дали това е истина или поредната "вестинкарска новина"

Spored men tva pak e tarsene na senzaciq! :) To Botev mnogo pati go vprqgaha za prodan ama samo s prikazkite si ostava! :)

Ако тоя слух е тръгнал от Топспорт можете да сте сигурни, че е пълна глупост. Хората като нямат новини просто си измислят "сензации" и за това говорят и коментарите на хората по адрес на Топспорт.

tva sa pulni prostotii za6to go ima tva samo v top sport a po drugite medii nqma i pomen za tazi novina ama neka ako e taka pone 6a ima derbi 6toto to4no plovdivskoto derbi e nai qkoto v cqla Bulgaria

Ми ха дано да стане - да се възроди пловдивсия футбол :)

Да има пак класиране от рода

КЛАСИРАНЕ "А" - група:

1.Ботев /ПД/ - 85т.

2.Локомотив /ПД/ - 85т.

3.Литекс

.....................

14.Мак. Слава

15.ЦСКА /Сф/

16.Левски /Сф/

П.С. ама и мен ме съмнява, че това си го има само в болната глава на Селския

КЛАСИРАНЕ "А" - група:

1.Ботев /ПД/

2.Локомотив /ПД/

3.Литекс

.....................

14.Мак. Слава

15.ЦСКА /Сф/

16.Левски /Сф/

Левски - евреи, Славия - мутри и евреи, ЦСКА - мутри, Локо - мутри, Литекс - мутри, Ботев - светиня. Изведнъж - Ботев - евреи и всички цъфтят от радост вместо да се жалват как е по-добре последен вместо предател и кюстендилец. Еххх, как се сменят мненията :zzz .

КЛАСИРАНЕ "А" - група:

1.Ботев /ПД/

2.Локомотив /ПД/

3.Литекс

.....................

14.Мак. Слава

15.ЦСКА /Сф/

16.Левски /Сф/

Или пък:

1.Локомптив (ПД)

2.Ботев (ПД)

3.Марица (ПД)

4.Спартак (ПД)

......................

13.Локомотив (Сф)

14.Славия (Сф)

15.ЦСКА (Сф)

16.Левски (Сф)

:devil :devil :evil :evil

Или пък:

1.Локомптив (ПД)

2.Ботев (ПД)

3.Марица (ПД)

4.Спартак (ПД)

......................

13.Локомотив (Сф)

14.Славия (Сф)

15.ЦСКА (Сф)

16.Левски (Сф)

:devil  :devil  :evil  :evil

Ако приемем че първите 4 не са подредени точно така.

Левски - евреи, Славия - мутри и евреи, ЦСКА - мутри, Локо - мутри, Литекс - мутри, Ботев - светиня. Изведнъж - Ботев - евреи и всички цъфтят от радост вместо да се жалват как е по-добре последен вместо предател и кюстендилец. Еххх, как се сменят мненията  .

Ми и ти да преживееш това дето сме го преживели ние и ти ще си смениш мнението :)

Само за справка - такова нещо като Спартак Пловдив май вече няма.

май е Спартак С94 - нали се обединиха с Сокол 94 - марково

Ама после май пак си го кръстиха Спартак

Само за справка - такова нещо като Спартак Пловдив май вече няма.

OOOOOOOO много си далеч от истината

Има си и се казва Спартак Пловдив

Тъй ли, аз гледах някакви репортажи как няма грам пари и са им спряли тока. Сокол 94 се обидиниха със Спартак доста отдавна и играеха в Коматево. Тея от Марково май бяха Сокол 96 или нещо такова...

Само за справка:има,има.Глей си там говедцата,щот на времето много бой са яли от тоя отбор ;)

Не бе хора,има си го отбора,във В югоизточна е заедно със Маричката,даже скоро играха и марица би 2:1

Само за справка:има,има.Глей си там говедцата,щот на времето много бой са яли от тоя отбор ;)

Не бе хора,има си го отбора,във В югоизточна е заедно със Маричката,даже скоро играха и марица би 2:1

Ми не съм чувал нищо за тях скоро време.

Ще има:

Каква невероятна футболна драма се развива край гребната база в Пловдив.

Пред 45 000 екзалтиранифенове двата най-титолувани клуба в България спорят за титлата в последния кръг от футболното ни първенство.

Ботев и Локомотив играят при резултат 3:3 и гола виси при всяка атака на отборите.

За съжаление не дотам добре представилия се в мача Тоти получи контузия и напуска терена под аплодисментите на публиката.

ЕДИТ: по btv нищо не казаха :(

По Канал 1 също го били казали.

Dreamer ако четеш спортните новини в Focus Sport и после гледаш спортните новини по бТВ ще видиш че едно 70-80% от тва дето го казват по бТВ го взимат от фокус.

Левски - евреи, Славия - мутри и евреи, ЦСКА - мутри, Локо - мутри, Литекс - мутри, Ботев - светиня. Изведнъж - Ботев - евреи и всички цъфтят от радост вместо да се жалват как е по-добре последен вместо предател и кюстендилец. Еххх, как се сменят мненията  :zzz .

брао брао ! мноо хитро изказване !

бе не те знам от кой отбор си но ако си от Ботев по твойта логика дай никой да не купува отбора и Христолов да си стои президент и отбора да затъва ?! или пък да го вземе някой бедняк дето не може и тока да плаща и отбора пак да затъва?

много ясно че ако има възможност отбора да се продаде на хора който искат отново да направят Ботев един от най-добрите отбори,тая възможност трябва да се използва

Кой беше този, който е чул, че добруджа ще бъде купена вместо ботев. От къде го чу това или просто си правиш гадна шега. Не може днес да се чуе, че Ботев ще бъде купен и изведнъж няма и вместо него друг отбор. Ти нещо май сериозно се бъзикаш. Кажи къде го чу това

Всиичкитее жълтури в Израееелл, в Израааеел, в Израааее-е-е-е-л :lol:

j/k

Samo che shte ima dosta golqma razlika ot Lokomotiv, tai kato Botev nqma da se obedinat s nikoi. Dano naistina stane fakt tazi novina :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...