sincity Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Изглежда, че ще го разпространяват 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Някой може да каже как е филмчето ако го е гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Някой може да каже как е филмчето ако го е гледал. Със съжаление го казвам, но филма е... ТРАГЕДИЯ ! Ако бях го свалил да го гледам вкъщи по никакъв начин нямаше да го изтърпя повече от 15-20 мин. Все повече се убеждавам, че най-важният елемент в един филм е - РЕЖИСьОРА ! Ще ми е интересно да чуя и други мнения, но за мен е пълна и безвъзвратна загуба на време. Поредния филм в който всичко най-най е събрано в трейлъра. Ааа и за 3D -то - най-3D бяха буквите, за почти всичко друго очила не трябват. Резервирал съм си билети за утре вечер , след тва ще дам мнение , ама не очаквам да е "ТРАГЕДИЯ" както се изрази човекът над мен... Дано да ти хареса, то така и така си резервирал билети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Резервирал съм си билети за утре вечер , след тва ще дам мнение , ама не очаквам да е "ТРАГЕДИЯ" както се изрази човекът над мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Не ми хареса, а 3Дто му е направо излишно, ама щото е модерно и айде давай. По-добре да бях гледал втори път "Как да си дресираш дракона" Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 филма е... ТРАГЕДИЯ ! Хм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Уникален филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Уникален филм И на мен много ми хареса.. 3Д-то наистина малко куцаше,за това го изгледах половината без очила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakko Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Да и аз разбрах че на 3д имало малко ефекти и не били направени като хората и повечето са го гледали без очила , но като цяло филмчето било добро , аз мисля за ходя на 3д ама взех да се отказвам нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Да и аз разбрах че на 3д имало малко ефекти и не били направени като хората и повечето са го гледали без очила , но като цяло филмчето било добро , аз мисля за ходя на 3д ама взех да се отказвам нещо Гледали са го без очила? Хм... пробвала съм без очила и всичко е извън фокус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 На мен ми допадна. П.С. Още не съм гледал аватар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 ....... но филма е... ТРАГЕДИЯ ! ...... ..... Уникален филм Ето защо НИКОГА не чета какъвто и да е коментар относно филм, който съм решил да гледам. Не ми пука дали световноизвестни или форумни критици дават мнение. На мен ми допадна. П.С. Още не съм гледал аватар... И аз не съм гледал глАватар, няма и да го гледам, но този задълже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Ето защо НИКОГА не чета какъвто и да е коментар относно филм, който съм решил да гледам. Не ми пука дали световноизвестни или форумни критици дават мнение. Принципно правилна позиция, но има и един друг момент. Когато си се ориентирал, че мненията на някои хора съвпадат с твоето, а други са на 180 градуса - могат да са ти полезни. И във форума има някои хора, чието мнение е много близко до моето за доста филми, съответно като кажат за някой филм, че е боза, въобще не се мъча да го гледам. А за тоз филмец нямам какво повече да добавя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Принципно правилна позиция, но има и един друг момент. Когато си се ориентирал, че мненията на някои хора съвпадат с твоето, а други са на 180 градуса - могат да са ти полезни. И във форума има някои хора, чието мнение е много близко до моето за доста филми, съответно като кажат за някой филм, че е боза, въобще не се мъча да го гледам. А за тоз филмец нямам какво повече да добавя. За мен нещата са по-лесни. Примерно обичам филми тил Friday, Next Friday, How High и т.н. Искам като гледам филма и да се разтоваря, а не да мисля кой кум, кой сват, кой в кой момент е застрелял девера на мащехата. Другия момент е заглавията, обложка....абе изобщо работата е халифакс като цяло. Но измишльотини като Хроники на Ридик, Война на световете, Аватар и т.н филми - просто не понасям и не гледам....па ако ще 20 Оскара да са взели. Ся верно, че тия титани са реални колкото аз съм Барак Обама обаче ми е интересно, че е свързано с митологията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Току що се върнах от кино и мога да кажа, че филма ми хареса. Само не разбрах, защо се казва "Сблъсъка на титаните" къде ги тея титани във филма?!?! Аз само хора, полубогове, богове и тук там някое създаниице, един титан нямаше?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Единственият начин този филм да те накара да се забавляваш е ако нямаш хал-хабер от митология. Изключително много НЕ МЕ КЕФИ фактът, че се смесват 3-4 митологии ( и то бая неуспешно ), няма титани, Пегас е черен, няма сблъсък. Единственото, което спасява филма от това да бъде абсолютен провал са CGI ефектите. Чета коментарите за филма в IMDB и стигам до заключението, че коефициентът на интелигентност на гледащите е обратнопропорционален на оценките, които дават ( най-малкото защото хората, които дават 1/10 или 2/10 се аргументират ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Единственият начин този филм да те накара да се забавляваш е ако нямаш хал-хабер от митология. Изключително много НЕ МЕ КЕФИ фактът, че се смесват 3-4 митологии ( и то бая неуспешно ), няма титани, Пегас е черен, няма сблъсък. Единственото, което спасява филма от това да бъде абсолютен провал са CGI ефектите. Чета коментарите за филма в IMDB и стигам до заключението, че коефициентът на интелигентност на гледащите е обратнопропорционален на оценките, които дават ( най-малкото защото хората, които дават 1/10 или 2/10 се аргументират ). Опа професоре нещо се изхвърли, аз например имам много добра представа от митология, даже съм почти сигурен, че е по добра от твоята и въпреки това се забавлявах на филма. Това че сценария не следва митологиите не означава, че филма е тъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 ... Единственото, което спасява филма от това да бъде абсолютен провал са CGI ефектите... Като режисьора е зле, абсолютно нищо не може да спаси един филм. А този е опропастен именно от слабия режисьор. Митологията е ясна, че я няма никаква, но това е без значение особено. Няма нито напрежение, нито лафове... за мен е една голяма нула. Въпреки големите ми очаквания, и въпреки чичо Сам Уортингтън, чиято игра харесвам Единственото което ми хареса в целия филм това беше героя изигран от Mads Mikkelsen перфектно - Драко. http://photogallery.filmofilia.com/data/media/76/clash_of_the_titans_39.jpg Жалко за добрата идея, добрите ефекти и добрите актьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Прекалено много чувства влагате в един филм .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Е че то ако следваще митологията 1 към 1 то всички филми свързани с митологията щяха да са еднакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Гледах филмчето.... Най ми хареса репликата: "Подкуп за лодкаря". Като, че ли малко ми липсваха титаните и прекалено много "хора" имаше. Амаааа бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 На мен ми хареса. Даже доста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 И я го гледах (добре, че не се прецаках да е на кино)и ако трябва да отговоря на въпроса "epic or not", по-скоро ще е "not" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 И я го гледах (добре, че не се прецаках да е на кино)и ако трябва да отговоря на въпроса "epic or not", по-скоро ще е "not" Не мога да кажа, че е EPIC, но ако си го гледал на CAM качество, май определено е NOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Не мога да кажа, че е EPIC, но ако си го гледал на CAM качество, май определено е NOT ts xvid shit mit беше качеството, с една дума - става за гледане, глава от гъз се различава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.