Crazy_Hamster Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_NtpnNjh3jI http://www.youtube.com/watch?v=yqPZZALgbYQ Minimum Requirements: * Windows 7/ XP/Vista * 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor * 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista) * DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better) * 15 GB free hard drive space Recommended Requirements: * Windows 7/ XP/Vista * Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor * 2 GB System RAM * DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better) Sega са решили, че е време за нова касапница. Играта излиза на 16 февруари и се очертава да е много добра. От това клипче почвам да се плюнча като пришълец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ако ми тръгне на щайгата - ще я врътна и с пришълец и хищник. На тази серия просто нямам необходимата нервна система за да играя пехотинец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Аз пък точно нямам търпение пехотинец да поиграя. Това за мен е най-силната част от поредицата. Още си спомням на старите игри как постоянно следях скенера дали няма да се появи точка на екрана. И изведнъж като се появят 3 и изпадам в паника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Абе мани тая работа - нищо на скенера и изведнъж някаква гад ми каца пред краката, вкарвам и един пълнител в главата и разбира се - оставам на изпарения от киселите пръски... И после пулса ми е, като след спринт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 predatora е най-якото ко*еле. Много ме кефи да играя с него. Но винаги гледам да изиграя играта с всички. Най-терсене ми е с пришълеца, ама то това е докато свикна с перспективата да гледам всичко от тавана Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Помня доста отдавна страхотните мултиплейове на AVP 2. Даже пак бих поиграл ама няма с кого... Надявам се и тази да има добър мулти, че нещо от бая време игра сингъл не ми е интересно да играя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Явно многоооо хора я свалят, защото се сваля с клизма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Управлението е толкова противно, че нямам никакво желание да продължавам напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 18, 2010 Author Share Posted February 18, 2010 Управлението е толкова противно, че нямам никакво желание да продължавам напред. И на мен не ми хареса хич играта. Играх около час и нещо и я изтрих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Изглежда ми набързо скалъпена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Надявам се нямате нищо против промените, който направих по първият пост и по вашите. И аз съм фен на играта особено с Alien уникално е...изобщо не се занимавам да ходя по пода :Д Предатора е машина тва е ясно,а с мари нещо ми влиза нетолкова зарибено. При първа възможност ще я попуцам неистово....ех както каза lil_stenly "Кога ли ще почнат да правят игри и за линукс" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 За съжаление играта е излязла много невнушителна и дървена :L Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 И аз съм фен на играта особено с Alien уникално е...изобщо не се занимавам да ходя по пода :Д Предатора е машина тва е ясно,а с мари нещо ми влиза нетолкова зарибено. При първа възможност ще я попуцам неистово....ех както каза lil_stenly "Кога ли ще почнат да правят игри и за линукс" А, точно с марина е най-яката тръпка..., даже когато излезе двойката (която отново разцъквам в момента - преди да започна новата)и бяха направили скенера да работи на 360 градуса, като, че ли се поизгуби адреналина който имаше в този персонаж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.