Arch Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 ... това е което търся. Да работи без проблеми.Който има да предлага и ще се разбереме нещо за цената, надявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Твоето оригинално не е ли DVD-RW,или ти трябва точно комбо(DVD/CD-RW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 Твоето оригинално не е ли DVD-RW,или ти трябва точно комбо(DVD/CD-RW) Незнам какво би станало на този лаптоп но бих сложил ако има оптималния вариант !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Оптималният вариант е DVD-RW,т.е чете и записва DVD дискове,както и всички останали. А комбото(DVD-CD/RW) чете DVD,но записва само CD дискове(без DVD). Имам и от двете устройства на цена: Toshiba Samsung TS-L462 DVD-ROM/CD-RW(combo) - 20лв NEC ND-6650A, Dual Layer DVD±RW Writer - 25лв(малко капризна към надраскани DVD дискове) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Незнам какво би станало на този лаптоп но бих сложил ако има оптималния вариант !!! А защо трябва да е комбо? Имам една ДВД записвачка работеща като комбо - не записва ДВД-та , но ги чете - 25лв Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Тая бангия (за amilo-то говоря) така ми я дадоха с combo оптично устройство, за това търся такова но предложението на nonsan ми се струва най-удачно стига да няма драма със съвместимостта (като монтаж и интерфейс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 По принцип за интерфейса не вярвам да има проблем-и твоята е IDE. Капаците се сменят,но погледни дали твоята е с болтчета или както повечето на щипки. Ако е на щипки(говоря за предният панел)не вярвам да има проблеми. В сряда или четвъртък съм в Пловдив и може да пробваме. Ако решиш остави координати или се свържи с мен на 0898739875 или скайп:neno-pz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.