La_motta Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Камерата е тип шпионска.. Представлява дистанционно за автомобил Чисто нова е , разпакетирал съм нея само за да проверя дали работи... всичко останало си е пакетирано, под останало имам впредвид: зарядно, USB-кабел и диск с драйвери. Прави перфектни клипчета със резолюция 720х480 със 30 кадъра в секунда. Има слот за микро сд карта,съвместима с карти до 16Гб. Общо взето това е. Който желае ще му пратя клипче за да види как снима. Цена 50лв. без коментар. От Пловдив съм , за другите градове може да я пратя и по куриер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_motta Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 NEW PRICE: 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_motta Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 NEW PRICE: 35Лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Не е зле да пишеш откъде си, за да знаят хората ще се праща ли по куриер или ще си я взимат директно, ако падне на 30 лв. даже и аз ще имам интерес. П.П. Прати ми линк с няк'во клипче от тази камера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Купувам камерата.GSM 0884 494942 или на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Купувам камерата. Закъсня, веднага след предишния ми пост (16:36) си писахме с него на ЛС, видях клипа и се разбрахме утре да я взема. Все пак за инфо на останалите, които може да искат да си вземат такава камерка (скоро гледах и друга обява във форума), ето клипчето, правено с нея. Иначе няма вътрешна памет, а работи единствено с карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Оки, да ти е честита и със здраве да си я ползваш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_motta Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 SOLD Продадена на Midex. Да си снима със здраве И да хване с нея повечко корумпирани полицаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.