Infected Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 sus Optika e.. ima i Pushkata sum q zimal za 180.. Iskam i 80lv.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 poluchavash ot men 50, sled kato q pogledna :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted May 26, 2004 Author Share Posted May 26, 2004 hihihihihiii Che tq samo optikata struva 20-25lv we ;] Az Voden pistolet s optika ne si zaslujava da ti dam za tiq kinti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 даи ми точно модела защото от снимката не мога да разбера горе-долу на колко време е колко патрона си изтрелял интересувам се защото наистина смятам да си купя в близките дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Aaa, tochno takava sa bqhme navili da si kupim s bashta mi ama ni se struvashe mnogo pari. Toi si idva ot chujbina na 5-ti iuni, togava shte moga da ti kaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrarista Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 za 80 lv si zaslojava zavisi kolko sa4mi si iztrelql i dali ti e zdrav mehanizma za zgastavane na vazduha(da ne izpuska) s neq ,az s moita imam pone 3-4000 iztela i ne e mradnala oba4e e kitaiska 5.5 mm zabelizal sam 4e 4.5 sa s po-to4na strelba kato cialo, ama ponqkoga nemogad da svaliat galabi a tova govori lo6o za ognevata mo6t:)))) otnosno optikata iama i az ama dokato q nastroia da bie to4no be6e golqm ta6ak , posle samo nqkoi da e butne kadeto netrabva i se razcentrova, i q razkarah po to4no se strela bez nqea osvena ako e nqkoq hubava i obezatelno dobre nastroeena !!! ina4e ni6to ne se polo4ava optikite v deistvitelnost ne sa kato v PC game (C.S.) mnogo slojno se stelq s tqh! tova e ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 S moita sam izstrelql okolo 20 kutii demek ~ 5000 izstrela.. Pushkata ne izspuska vuzduh.. Nai golemiq ulov mi e katerica.. Na ruskiq pazar moje da si kupite sushtiq model pushka samo che 5.5 za 210lv.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrarista Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 e mnogo skapo na tozi ruski pazar bre ne mi se viarva az moiata q vze ot urajen magzin predi 3-4 godini za 150 lv s optikata no vze pak e vazmojno 6to tova e ИЖе a moiata e kitaiska taka4e moje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted May 28, 2004 Author Share Posted May 28, 2004 EDIT>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.