DenisBeljata Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Здравейте, Търси се подобно устройство. Ще се ползва за Мобилен интернет и Навигация. Предпочитана ОС - Windows XP. Устройства с Windows Mobile или Windows СЕ - НЕ представляват интерес. Минимален размер на екрана: 6.5" - задължително TouchScreen!!! Обикновенните Нетбуци с отварящ се капак (монитор) НЕ стават! Имайки впредвид последната цена в Мултирама (преди да изчезне съвсем) на Gigabyte UMPC U60 - 500 лева (без ДДС) - офертите трябва да са на достатъчно по-ниска цена. Ще помоля за предложения с конкретни параметри и по възможност актуални снимки. Предварително благодаря на всички. Лек и спорен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_fisher Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Продавам Гигабайт У60,с оставаща гаранция към Мултирама около 5месеца,реално ползван 2пъти,също като джипиес.Ако се интересувате,мога да ви пратя снимки.Имейла ми е : the_fisher@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denica Stoianova Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Аз имам такъв U60 и го продавам за 400лв, ползвам е 2-3 пъти. Продавам го защото си намерих голям лаптоп (15") и този ми стана излишен. Ако проявяваш интерес все още ми пиши на stoianova_denica@abv.bg,аз съм от София. Но няма да има проблем и ако го харесаш и по Еконт да се прати. Чао засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.